15 kursus Seni lan Humaniora sing lagi wae diwiwiti

Kanggo para penyayang seni lan surat umume, saiki kita menehi penawaran supaya ora gampang nyingkirake kanthi gampang. Is babagan 15 kursus seni lan humaniora sing lagi wae diwiwiti, yaiku, dheweke wis rampung ing wulan Nopember iki utawa bakal diwiwiti lan kursus sing apik banget: lengkap banget, kabeh online, sing bisa ditindakake kanthi kacepetan, lan yen sampeyan seneng seni , kita yakin sampeyan bakal seneng banget kaya dheweke.

Yen sampeyan pengin ngerti kursus apa sing dibahas, terus maca artikel iki. Ing njero, kita crita kabeh.

Apa sampeyan bakal ndhaptar kursus kasebut ing wulan iki?

  • Terorisme lan counterterrorism: perbandingan teori karo laku
    Ditunjuk dening: Universiteit Leiden
    Platform: Coursera
    Link: Bukak cbruwang
  • Yunani Kuno
    Ditunjuk dening: Universitas Wesleyan
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan
  • Gabriel García Márquez antarane kekuwatan, sejarah lan katresnan
    Ditunjuk dening: Universidad de los Andes
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan
  • Pambuka Filsafat
    Ditunjuk dening: Universitas Edinburgh
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan
  • Pamikiran ilmiah
    Ditunjuk dening: Universitas Otonomi Nasional Meksiko
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan
  • Seni lan Aktivitas: Sastranegara Interaktif Mlaku Seni
    Ditunjuk dening: Museum Seni Modern
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan
  • Musik minangka biologi: Apa sing kita seneng krungu lan ngapa
    Ditunjuk dening: Duke University
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan
  • Spanyol Don Quixote
    Diajar dening: Universitas Otonomi Madrid
    Platform: edX
    Link: Menyang dalan
  • Pambuka gitar
    Ditunjuk dening: Berklee, Inter-American Development Bank
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan
  • Prasejarah, Tujuan lan Masa Depan Politik ing Kitab Suci
    Ditunjuk dening: Emory University
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan

Apa wae kursus iki sing dipilih lan dirancang kanggo sampeyan perhatian? Ndaftar saiki menyang salah sawijining utawa kanggo sawetara lan gunakake pendidikan gratis. Elinga yen kursus iki gratis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.