3 buku sing mbantu sampeyan sinau kanthi luwih apik

Dina iki, kita nganggep luwih dhuwur tinimbang wong sing saiki sinau lan butuh kabeh pitulung supaya bisa rampung kanthi cara sing paling gampang. Mula, kita nggawa dhaptar 3 buku sing mbantu sampeyan sinau kanthi luwih apik lan luwih penting.

Yen sampeyan pengin ndeleng asil sing luwih apik ing ujian amarga sawetara teknik sampeyan saiki gagal, buku-buku kasebut bisa mbantu utawa menehi saran.

Buku-buku kasebut bakal menehi saran babagan sampeyan sinau

"Senam Otak sing Ditindakake" dening Marilyn Vos Savant

Pakaryan iki minangka revolusioner struktur pameran, konsepsi pedagogis sing sederhana lan presentasi imajinatif. Buku sing praktis lan pragmatik sing penting, alat sing penting kanggo keperluan omah lan ing sekolah utawa pusat studi. Wong sing duwe IQ paling dhuwur ing jagad iki menehi sampeyan program kanggo pangembangan intelijen kanthi njupuk ilmu sing lali. Kabeh sing dibutuhake kanggo nganyari apa sing wis sampeyan sinaoni sajrone latihan lan dadi wong sing luwih logis lan kreatif.

"Ngembangake pikiran sing ajaib" dening Ramón Campayo

Kita kabeh bisa ngembangake lan nambah pikiran nganti wates sing ora dikarepake. Kita mung kudu duwe akses menyang cara sing efisien lan duwe pandhuan ahli. Ramón Campayo, juara memori hafalan lan maca cepet jagad lan didhukung karo pengalaman didaktik sing jembar, ngusulake buku iki sing ngidini sinau, nyiapake ujian lan kompetisi kanthi cara sing paling praktis, gampang, cepet lan efektif. Kanthi ngetutake cara sing jelas diterangake ing buku kasebut, sampeyan bakal bisa nambah kapasitas memori kanthi signifikan lan maca lan nyepetake kanthi cepet, uga kalebu metode pembelajaran, teknik sinau lan persiapan psikologis.

Iki minangka buku sing dirancang ora mung kanggo siswa, nanging kanggo sapa wae sing pengin terus ngembangake pikiran, apa lagi sinau utawa ora.

«Teknik memori: kasus praktis» dening Luis Sebastián Pascal

Yen sampeyan isih mangu-mangu teknik hafalan sing paling cocog kanggo sampeyan, buku iki bakal mbantu nalika milih. Buku iki tujuane kanggo nuduhake, liwat conto, cara nggunakake teknik hafal nalika ngatasi tugas sing luwih kompleks kayata mung ngelingi dhaptar tembung. Iki uga nerangake Sistem leitner, umum banget kanggo sinau basa. Uga kalebu pitakon cepet babagan teknik hafal kanggo para pamaca sing ora pati ngerti.

Lan sampeyan, ing antarane telung buku kasebut, sing miturut sampeyan butuhake?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.