7 Kursus kanggo pengembangan pribadi

Yen akhir-akhir iki sampeyan luwih seneng utawa seneng karo prekara-prekara kasebut pengembangan pribadi, tuwuh spiritual, semedi utawa kawruhe dhiriMungkin sampeyan uga kasengsem utawa kepengin melu, utawa paling ora ngandhani babagan 7 kursus babagan pengembangan pribadi sing saiki bakal kita ringkesake ing artikel cekak nanging khusus iki.

Maneh, dheweke minangka kursus sing wis diwiwiti sajrone wulan November iki sing lagi diwiwiti utawa bakal diwiwiti, kursus kasebut pancen gratis. kursus online ing endi sampeyan ora prelu melu ing kelas supaya bisa nikmati lan pungkasane, kalebu kursus sing bisa ditindakake mung nganggo sambungan internet lan saka endi wae (omah, perpustakaan, kafetaria, lsp). Yen sampeyan pengin ngerti apa sejatine lan universitas sing berkembang, terus waca artikel liyane. Ing njero, kita crita kabeh.

Kursus sing bakal ngembangake latihan terus-terusan

  1. "Tionghoa Kanggo Wiwitan".
    Ditunjuk dening: Peking University
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan
  2. "Sinau sinau: Piranti mental sing kuat sing bisa ngatasi subjek sing angel".
    Ditunjuk dening: Universitas California
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan
  3. "Kesejahteraan, kesetaraan lan hak asasi manungsa."
    Ditunjuk dening: Universidad de los Andes
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan
  4. "Pelatih Kewarganegaraan".
    Ditunjuk dening: Universidad de los Andes
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan
  5. «Lokakarya kanggo Resolusi Konflik, Kepemimpinan lan Pengembangan Pribadi».
    Ditunjuk dening: Universidad de Chile
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan
  6. "Urip bahagia lan kasenengan."
    Diwulang dening: Sekolah Bisnis India
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan
  7. "Luwih kreatif".
    Ditunjuk dening: Universitas Otonomi Nasional Meksiko
    Platform: Coursera
    Link: Menyang dalan

Kanthi saben kursus sing disedhiyakake ing kene, sampeyan bisa nerusake latihan kanthi cara sing gratis lan miturut metodologi interaktif sing bakal ditindakake liwat kampus virtual. Yen sampeyan seneng jinis iki, waca kabar babagan iki. Saben wulan, biasane kita sarat karo dheweke.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.