Apa sing diarani Naturopath?

dadi naturopath

Naturopaths nggoleki cara kanggo mbantu pasien kanthi obat alami. Obat Naturopathic minangka tradhisi adhedhasar sains sing nyengkuyung kesehatan kanthi ngenali aspek unik kanggo saben pasien lan banjur nggunakake terapi alami sing ora beracun kanggo mulihake keseimbangan fisiologis, psikologis, lan struktural.

Asosiasi Dokter Naturopathic Amerika (AANP) nemtokake obat naturopathic minangka: 'Obat Naturopathic dibedakake karo prinsip sing adhedhasar praktik kasebut. Prinsip kasebut terus ditliti maneh babagan kemajuan ilmiah. Teknik pangobatan naturopati kalebu cara modern lan tradisional, ilmiah lan uga empiris '(AANP, 1998).

Apa latihan sing dianakake naturopaths?

Profesional naturopat dilatih minangka praktisi umum sing khusus kanggo obat alami. Dheweke kerja sama karo kabeh cabang ilmu kedokteran liyane, uga kanggo ngrujuk pasien menyang profesional liyane kanggo diagnosis utawa perawatan yen perlu. Naturopaths duwe pasinaon profesional kanggo entuk gelar universitas. Sampeyan butuh sinau tingkat lulusan ing ilmu kedokteran konvensional, kayata kardiologi, biokimia, ginekologi, imunologi, patologi, farmakologi, pediatrik, lan neurologi.

dadi naturopath

Saliyane kurikulum medis standar, siswa naturopathic kudu melu kursus babagan terapi alami. Iki kalebu terapi nutrisi, obat botani, homeopati, obat fisik, terapi olahraga, konseling gaya urip, lan hidroterapi, yaiku panggunaan banyu kanggo ngobati kelainan utawa penyakit.

Prinsip naturopati

Obat Naturopathic ngetutake sawetara prinsip dhasar:

  • Kekuwatan penyembuhan alam. Naturopath gumantung saka kemampuan gawan awak kanggo njaga lan mulihake kesehatane dhewe. Praktisi naturopati nggampangake proses penyembuhan iki kanthi ngilangi alangan kanggo ngobati kanthi ngenali perawatan kanggo nambah penyembuhan.
  • Ngenali lan nambani sababe. Dokter Naturopathic nambani panyebab utama penyakit kasebut lan ora mung gejala penyakit kasebut. Gejala minangka manifestasi eksternal saka ketidakseimbangan internal amarga ana kombinasi sebab fisik, mental, utawa emosi. Ngatur gejala bisa uga penting, nanging luwih penting ora nglirwakake panyebab penyakit kasebut, amarga bisa dadi kunci kanggo nambah pasien.
  • Aja ngrusak pasien. Ing rencana perawatan naturopathic, terapi sing alus, ora invasi, efektif lan ora duwe efek samping. Upaya sadar ditindakake kanthi nggunakake metode sing nyenengake kanggo pasien.

dadi naturopath

  • Dokter minangka guru pasien. ROOT Latin kanggo dokter yaiku 'docere', sing artine 'mulang'. Fungsi utama dhokter naturopathic yaiku ndhidhik, nglatih lan motivasi pasien supaya luwih tanggung jawab tumrap kesehatan kanthi nggunakake sikap, gaya urip lan pola makan sing sehat kanggo kesehatan. Luwih efektif mulang para pasien supaya ora ngindhari masalah kesehatan tinimbang ngirim obat dhewe.
  • Nganggep wong kasebut minangka makhluk sing unik. Dokter Naturopathic ngenali kelemahane utawa disfungsi tartamtu ing pasien lan perawatan khusus adhedhasar apa sing kedadeyan ing saben pasien. Pasien sing butuh perawatan, dudu kahanan penyakit utawa gejala.
  • Dokter naturopati kepengin nemokake gejala lan ngobati karakteristik sing netepake pasien tinimbang gejala umum sing nemtokake penyakit kasebut. Kanggo wong-wong mau, luwih penting ngerti jinis pasien sing duwe penyakit tinimbang jinis penyakit sing diduweni pasien.
  • Ora ana tamba sing luwih apik tinimbang nyegah. Luwih gampang lan luwih murah kanggo nyegah penyakit tinimbang nambani. Dokter Naturopathic ngevaluasi informasi subyektif lan objektif sing dibutuhake kanggo nemokake kerentanan potensial kanggo negara penyakit mbesuk ing pasien. Dheweke bisa menehi rekomendasi gaya urip utawa suplemen nutrisi kanggo nyegah penyakit ing pasien lan ningkatake kesehatan.

Yen sampeyan seneng naturopati, aja mikir luwih akeh lan miwiti golek papan sing sampurna kanggo miwiti latihan, mesthine sampeyan bisa dadi naturopati sing apik!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.