Sukarelawan kanggo musim panas 2016

Sukarelawan 2

Yen ana eri ing pikiranku, yaiku nggawe program sukarela ing luar negeri. Mula, aku mutusake nulis artikel iki supaya ora padha karo sampeyan. Yen sampeyan siji wong solidarida, sampeyan pengin urip ing musim panas sing beda banget sampeyan wis biasa lan nggunakke pengalaman paling dhuwur iki, terus maca, bisa uga iki bakal narik minat sampeyan.

Sukarelawan ing Cape Verde

La penyu segara ijo minangka salah sawijining spesies sing kaancam bakal punah, miturut dhaptar sing diterbitake dening Uni Internasional kanggo Konservasi Alam. Mula, ing Cape Verde, dheweke nyoba ngupayakake kabeh supaya bisa ngreksa spesies sing apik iki. Ing Proyek Biodiversidade minangka salah sawijining organisasi nirlaba sing kerja sama kanggo nglindhungi tugas kasebut.

Saiki dheweke golek sukarelawan saka endi wae ing jagad iki kanggo mbantu dheweke musim panas iki (yaiku nalika kura-kura). Saka situs web, dheweke ngajak sapa wae sing pengin nambah pengalaman kerja ing konservasi, istirahat karier, "utawa mung pengin ngentekake plancongan kanthi migunani."

Sukarelawan

Fungsi sukarelawan

  • Ronda pantai nalika wengi kanggo ngalangi para pamburu.
  • Nindakake Kerja lapangan kalebu menehi tag lan ngukur penyu.
  • Relokasi lan penggalian sarang.

Manggon sampeyan bakal ing kemah sing ganti karo istirahat ing apartemen. Sampeyan bakal nindakake tugas suwene nem dina seminggu lan ing dina gratis sampeyan bisa njelajah pulau kasebut, seneng olahraga banyu utawa santai lan santai.

Syarat

  • Bentuk fisik sing apik, saliyane energi mental supaya bisa ngatasi patroli saben dinane.
  • Duwe paling ora 18 taun.
  • Ngerti Inggris sing ditulis lan ngomong.
  • Kemampuan kanggo tahan kahanan sing nuntut lan adaptasi karo urip bareng karo wong sing beda-beda asal usul lan kabangsaan.

Organisasi Aku bakal nutupi akomodasi lan panganan lan periode aplikasi mbukak sajrone taun.

Apa sampeyan wani nindakake sukarela iki? Jinis kegiyatan kasebut pancen dihargai nalika nampilake resume lan gegayuhan karo jinis pekerjaan tartamtu.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.