Eramus ya, Erasmus ora

Erasmus

Mbok manawa sampeyan ana ing wektu kasebut yen arep nglajengake Erasmus utawa ora masalah dadi masalah sampeyan, mula kita pengin mbantu sampeyan babagan hal-hal sing kudu sampeyan ngerteni sadurunge ninggalake Erasmus yen sampeyan pungkasane mutusake "ya". Mbok mung kanthi cara iki, sampeyan uga bisa milih sing luwih apik kanggo "ora" ... Sapa ngerti!

Sampeyan kudu ngerti yen sampeyan arep menyang Erasmus

Beasiswa Erasmus yaiku sing digawe ing antarane universitas Eropa. Yen sampeyan pengin metu ing Eropa, bisa uga sampeyan ndeleng "perjanjian bilateral" sing diduweni saben universitas dhewe.

Yen sampeyan tetep ing Eropa, apa jinis beasiswa Erasmus sing kudu dipilih?

  • Beasiswa Studi Erasmus yaiku siswa sing gelar sarjana utawa gelar sing njaluk sinau ing universitas Eropa kanggo kursus lengkap utawa semester.
  • Beasiswa Donya Erasmus yaiku siswa sing bisa njaluk gelar master.
  • Beasiswa Penempatan Erasmus yaiku sing sampeyan kudu njaluk yen sing pengin ditindakake praktis.

Syarat kanggo ndhaptar beasiswa Studi Erasmus

Sampeyan kudu memenuhi rong syarat penting:

  1. Wis lulus minimal kredit ECTS kurikulum sampeyan.
  2. Nduwe level tartamtu basa resmi negara sing dituju (sing beda-beda gumantung karo universitas ing papan sampeyan).

erasmus 1

Pira dhuwit sing bakal dibahas?

Gumantung saka wilayah sing sampeyan lakoni, bakal entuk jumlah luwih utawa kurang. Ngopo Amarga ngemot dana saka Uni Eropa, Menteri Pendidikan lan, ing sawetara kasus, uga saka Komunitas Otonomi. Dadi, gumantung banget karo organisme ing endi.

Ing kasus apa wae, kaya sing wis dingerteni, jumlah kasebut ora akeh: kanggo mangan lan sethitik liyane. Dadi, bisa uga minangka poin pertama lan paling penting sing sampeyan kudu wenehake nalika nindakake Erasmus utawa ora, yaiku apa sampeyan bisa bener.

Pengalaman Erasmus

Apa sing bisa diarepake saka Erasmus?

  • Sampeyan bakal ketemu wong saka macem-macem negara lan sampeyan bakal entuk kanca anyar.
  • Sampeyan bakal nambah basa.
  • Partai kasebut "diasuransiake"… Nyatane, dikira wong sing lunga menyang Erasmus mung nglakoni preinan.
  • Sampeyan bakal nemokake sistem pendhidhikan anyar, banjur sampeyan bisa mbandhingake karo negara sampeyan.
  • Perjalanan kasebut dhewe minangka pengalaman: golek akomodasi, njaluk saran, mime nalika ngomong lan dingerteni lsp.

Lan «etcetera» suwene sing bakal ditemokake yen sampeyan arep lunga utawa dheweke ngandhani ... Apa sampeyan wis milih tujuan sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.