Hak lan tugas para siswa

Siswa netepi hak lan tugas

ing siswa sekolah menengah duwe seri saka hak lan tugas sing kudu dirampungake Supaya ana fungsi sing apik ing tengah, nanging saliyane iku, masarakat lan awake dhewe ora kudu lali yen kabeh siswa uga duwe serangkaian hak-hak sing kudu dihormati lan dhasar kanggo pangembangan lan kesuksesan akademik.

Mula, bocah lan remaja duwe sawetara hak sing diakoni ing Pranyatan Hak Bocah lan Konvensi Hak-hak Bocah. Hak lan tugas siswa kudu dihormati dening kabeh wong lan dheweke wis berkembang wiwit Pranyatan Jenewa pisanan taun 1924.

Antarane hak siswa kasebut yaiku nampa pelatihan akademik sing cocog karo standar kualitas. Bocah-bocah lanang lan wadon kudu duwe kesempatan kanggo ngakses pelatihan sing apik supaya bisa duwe dhasar sing dibutuhake supaya bisa sukses nggayuh diwasa.

Ngelingi (LOE / 2/2006, tanggal 3 Mei, lan seni. 3.4 Keputusan 15/2007, tanggal 19 April) kita ngerti manawa kabeh siswa duwe hak lan tugas sing padha, ora ana bedane liyane kajaba saka umur lan level sing lagi disinaoni ing sekolah kasebut.

Penting banget supaya siswa ngerti Konstitusi Spanyol lan uga Statistik Otonomi sing cocog karo dheweke miturut papan sing dipanggoni, kanthi cara iki bisa ngerti apa nilai lan prinsip sing kudu ditindakake ing masarakat .

Hak siswa ing sekolah menengah

Sawetara hak dhasar lan kewajiban siswa sing kudu dipenuhi yaiku:

  • Hak nampa pelatihan sing komprehensif sing cukup kanggo pengembangan kapribadian lan nyumbang kanggo pangembangan pribadi lan akademik
  • Hak dihormati ing kabeh aspek - identitas, integritas, martabat-
  • Hak duwe dedikasi, upaya lan kinerja siswa lan dihargai
  • Hak nampa pandhuan pendidikan lan profesional
  • Hak duwe kebebasan nurani dihormati
  • Hak kanggo nglindhungi fisik lan moral
  • Hak melu ing pusat pendidikan - nuruti paugeran-
  • Hak nampa pitulung lan dhukungan sing tepat kanggo ngimbangi kekurangan lan kekurangan sing bisa diduweni saka sifat pribadi, kulawarga, ekonomi utawa sosial budaya.
  • Hak nampa pitulung lan dhukungan nalika Kebutuhan Pendidikan Khusus sing ngalangi utawa ngalangi akses utawa permanen ing sistem pendhidhikan, ing level apa wae.
  • Hak nglindhungi sosial ing pendhidhikan
  • Siswa bisa digandhengake adhedhasar aturan lan sesuai karo sing ditemtokake dening Hukum
  • Hak kanggo rapat siswa kanthi kondisi sing cukup ing pusat

Iki sawetara hak dhasar sing kudu diduweni siswa ing kabeh pusat pendidikan ing endi diwulangake pendidikan menengahKanthi cara iki, pangembangan siswa sing cukup ing pusat pendhidhikan bisa dijamin. Nanging kanggo ngrampungake informasi sithik lan supaya sampeyan luwih ngerti apa hak lan tugas para siswa, aja nganti lali sawetara perkara ing ngisor iki.

Pira ujian sing bisa ditindakake kanthi sedina kanthi ukum?

Sejatine ora jelas. Pusat pendidikan sing nggawe ujian jumlah saben dina. Biasane, ora luwih saka 2 digawe saben dina.

Hak nampa perawatan sing padha, lan uga hak kanggo dilebokake ing pusat akademik

Hak siswa

Siswa kudu dianggep padha tanpa preduli saka asale, kapercayan utawa aspek liyane. Kabeh wong padha lan iku sing kudu promosi ing pusat pendidikan. Kesetaraan ing hak-hak.

Hak melu kegiatan sekolah (ing njero njaba ruangan) lan nggunakake fasilitas pusat

Siswa kudu bisa melu kabeh kegiatan sekolah sing ana ing njero njaba sekolah. Dheweke bisa nggunakake fasilitas pusat kanggo tujuan kasebut lan mula dadi bagean saka komunitas pendhidhikan kayata sekolah.

Hak entuk perlindungan sing nyukupi kabeh jinis serangan (fisik utawa psikologis) utawa nglanggar hak-hak kasebut

Kabeh siswa yen tekan pusat pendhidhikan kudu rumangsa aman lan dilindhungi sawayah-wayah. Kabeh profesional sing makarya ing pusat pendhidhikan kudu mesthekake yen kedadeyan kasebut kedadeyan. Yen ana pelanggaran fisik utawa psikologis ing antarane wong-wong sing padha pusat - kalorone para siswa uga para profesional - kabeh tindakan sing dibutuhake kudu ditindakake supaya kahanan iki mandheg lan para siswa lan guru-guru rumangsa aman ing kabeh wektu.

Hak kanggo nyebut lan menehi panemu, bisa ketemu lan digandhengake

Kebebasan mujudake hak minangka hak sing ora bisa ditolak sapa wae. Saben uwong duwe hak bisa nyebutake lan nyuarakake panemune, kanggo ketemu lan asosiasi miturut ketentuan UU Organis 8/1985 tanggal 3 Juli, sing ngemot hak-hak pendhidhikan.

Hak nampa pelatihan adhedhasar kesadharan lingkungan lan ngurus sumber daya alam

Siswa sekolah menengah sing netepi hak lan tugas

Kabeh siswa duwe hak nampa pendhidhikan lan pelatihan sing adhedhasar ngurus planet kita. Anak minangka masa depan kita lan planet iki gumantung karo kita, nanging uga gumantung karo dheweke. Penghormatan lan perawatan lingkungan penting.

Hak duwe kapercayan lan ideologi supaya dihormati lan kudu dianut prinsip moral lan kapercayan

Saben wong duwe kapercayan utawa ideologi budaya sing kudu dipikirake lan sing penting, kudu dihormati. Coexistence lan harmoni ing antarane wong adhedhasar rasa hormat lan toleransi bebarengan lan mulane, hak iki ora mung penting ing masyarakat sing saiki urip.

Hak nampa pelatihan sing nganggep katrampilan, jangkah sinau lan gaweyan sampeyan

Ora kabeh siswa duwe katrampilan utawa kecepatan sinau sing padha, mula tKabeh kudu duwe latihan sing berkualitas miturut kabisan utawa iramae. Supaya pendhidhikan bisa sukses, penting banget kanggo nyukupi kabutuhan pribadi saben siswa.

Kajaba iku, iku uga penting kanggo hak duwe sarana teknologi (kayata internet) sing digunakake ing metodologi pendhidhikan lan sing ditujokake kanggo siswa lan hak nampa saran lan pandhuan liwat tokoh penasihat sekolah ing pendidikan tinggi lan adhedhasar kesempatan profesional tartamtu.

Apa sampeyan duwe keraguan babagan Hak lan tugas para siswa sing ana saiki? Yen mangkono, tinggalake komentar lan kita bakal mbantu sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

147 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   jazmin ngandika

    dheweke duwe hak ngomong

    1.    Brenda ngandika

      Dheweke uga duwe hak nulis kanthi apik. Ortografi ngomong !! Tulen buta huruf

      1.    Mirta ngandika

        Uga utawa uga Brenda ??

      2.    Alice ngandika

        Lan sampeyan ngarani Brenda, yen sampeyan uga wis nulis tinimbang uga. Yen ing urip iki sampeyan mung ngerti cara ngina, sampeyan bakal jelas.

        1.    Llanes Lopez sing resik ngandika

          Apa kita duwe hak ngerti program subjek?

      3.    William ngandika

        Yen sampeyan ngolok-olok kesalahan ejaane, paling ora kudu sinau mbedakake antarane »Uga» lan »Tambuen» lan gunakake tandha panguwuh kanthi apik, mula kita dudu gringos kanggo nggunakake ing pungkasan ukara

      4.    Miguel ngandika

        Hola
        Anakku sing umure 16 taun dikongkon mulih kanthi nggawa macem-macem tugas komputer.
        Nanging amarga macem-macem alesan, dheweke ora duwe cara nindakake. Aku ora duwe pc utawa tablet.
        Sekolah ngono.
        Gurune ngandhani yen dheweke ora nggawa dheweke ing omah.
        Dheweke bakal gagal.
        Bisa nindakake?
        Apa sing bisa tak lakoni?
        Matur nuwun.

  2.   Eduard ngandika

    nuwun sewu, guru bisa meksa siswa supaya maju ing ngarep yen dheweke ora gelem

    1.    Eduardo Ibarra ngandika

      Gumantung saka kegiatan apa

    2.    Nahum ngandika

      Halo, dheweke ora bisa, gumantung saka kasus kasebut, umpamane anakku ora mlebu agama

  3.   veronica ngandika

    hello .anakku sing isih urip ing wulan Maret, ing sekolah dheweke ora ngormati papane ing wayah esuk, dheweke liwat dheweke sore, aku bisa njaluk papane

  4.   libny priscilla ngandika

    Ing kene aku sinau, sawetara guru bisa nganggep dheweke ala lan ora ana sing daklakoni, salah sawijine nglarani aku nganti ati iki bubar, aku ora pengin sinau, dheweke ngomong, ngomong tanpa mikir lan tanpa ngerti karusakan gedhe sing disebabake

    1.    Vartolomeo ngandika

      Yen sampeyan bisa nindakake anggere ora adoh saka omah!

    2.    Napa sampeyan pengin ndeleng xd? ngandika

      halo aku ora kelingan kepiye ambegan

    3.    Napa sampeyan pengin ndeleng xd? ngandika

      halo aku ora kelingan kepiye ambegan

  5.   Esteban ngandika

    apik kanggo anakku, dheweke dituduh merga ora apik guru nalika dheweke weruh dheweke nangis, dheweke nuli kandha supaya ora nindakake acara kasebut utawa aku bakal ngusir dheweke

  6.   Roberto ngandika

    Apa guru kudu menehi wektu sinau marang para siswa supaya bisa ngevaluasi utawa bisa nindakake kapan wae dikarepake?

    1.    Eduardo Ibarra ngandika

      Mung maksimal 1 minggu wae

  7.   Esteban ngandika

    Apa kita siswa duwe hak milih pusat pendhidhikan sing pengin diteliti?

  8.   komentar serius ngandika

    Nuwun sewu, yen sanksi guru karo, contone, memorandum, kanggo perkara sing konyol utawa ora pas, umpamane, menehi sanksi amarga sampeyan ora ngirim kerja padahal sejatine sampeyan nindakake, nanging guru kelangan lan mikir yen sampeyan ora ngirim Amarga iku, sanksi sampeyan lan ora kedadeyan sepisan, luwih saka kaping lima, guru kasebut menehi sanksi marang sampeyan amarga ora pas. Ngerti manawa cathetan sing wis diwenehake siswa kasebut bisa ngrusak sasmita lan masa depan akademik sapa wae. Ngelingi manawa panguwasa sing luwih dhuwur wis nyetujoni memorandum kasebut, ora preduli kepiye maneh. Apa guru kasebut nglanggar hak siswa kasebut?

  9.   Leonardo ngandika

    Ing sekolah, dheweke ngajokake tanggal ujian kanggo subjek sadurunge, ora bisa, aku duwe wektu kurang sinau, dheweke wis nemtokake tanggal yaiku tanggal 26 Desember, lan dina iki aku njaluk ijin ujian lan aku ngerti yen aku duwe wenehi tanggal 18! apa sing kudu aku lakoni? apa aku duwe hak?

    1.    Mercedes ngandika

      Halo, aku pengin ngerti babagan apa guru bisa ngina siswa lan ora nglilani dheweke mlebu kelas

  10.   dani ngandika

    Promosi taun kepungkur dianggep bener?

    1.    hernan ngandika

      yen sampeyan njupuk menyang akun

  11.   Aldo ngandika

    aaa guru loas ora usah lulus se heee

  12.   Pilar ngandika

    Anakku wis ing taun kaping 4 ing ESO lan wis diusir saka lembaga kasebut suwene 7 dina amarga nuntut aku mulang ujian agama wiwit gurune ujar yen wis ditundha lan anakku ujar manawa dheweke wis nyetujoni guru 5, nolak lan putra putuku wiwit nangis ngomong yen dheweke arep ngobrol karo sutradara, guru kasebut kanthi bengok-bengok nimbali dheweke lan sawetara guru teka lan pungkasane sing diusir yaiku anakku lan guru iki wiwit ngguyu amarga dheweke wis menang. Aku ngukum hukuman kasebut ora adil, aku pengin ana wong sing ngandhani apa sing kudu ditindakake.

    1.    maca ngandika

      sampeyan bisa nglaporake menyang dewan pendidikan
      Sanajan komentarku rada telat

      1.    RODRIGUEZ ngandika

        Putriku lunga njupuk geografi kaping telu lan guru ora nyetujoni, dheweke wis kandha yen sampeyan kudu 8 kali aku takon karo direktur lan dheweke kandha yen dheweke ora bisa ngganti gurune, sejatine aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Ujian dina sing padha mbah kakungipun seda lan kita banjur ngobrol karo sutradara lan nyatane dheweke ora ngatasi apa-apa lan sekolah agama aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake

    2.    Gabriella ngandika

      Laporake guru babagan apa sing ditindakake marang bocah sampeyan

  13.   cahya valer ccahua ngandika

    Anakku ora kepenak ing njero kelas amarga polah tingkahe kanca sakelas pancen elek. Apa dheweke duwe hak ngganti kelas?

  14.   Lorena ngandika

    Halo, anakku wis sekolah ing taun 6 ing taun kepungkur, taun kepungkur dheweke mutusake mbuwang sore ing wayah sore amarga mangsuli guru kanthi ala, lan manajer ngandhani yen yen lulus tanpa njupuk subyek lan tanpa masalah, dheweke bakal nylametake dheweke. lowongan esuk, Dina iki dheweke kerja wiwit jam 15:21 nganti XNUMX:XNUMX sore lan dheweke ora bisa rawuh ing wayah sore, njupuk bukti kerja lan dheweke crita yen dheweke kudu ngenteni bocah-bocah liyane supaya bisa nemokake esuk kosong ana shift, dheweke ora ngurmati apa sing diucapake, lan Kelas diwiwiti dina iki sawise mogok lan ora ana sing nelpon aku ngerti yen dheweke bakal sesuk, nanging dheweke wis ngandhani aku supaya ganti sekolah. Aku bakal seneng ngerti manawa sekolah duwe kewajiban nimbang kasus kasebut lan nggabungake dheweke menyang shift sesuk, utawa apa sing kudu aku lakoni, matur nuwun.

  15.   Sol ngandika

    Aku takon, guru filsafat aku mbengok banget marang kita, nanging dheweke ora nggunakake tembung ala, apa ilegal?

  16.   Jorge ngandika

    Halo yen aku duwe masalah karo guruku, kepiye carane bisa ngrampungake? Dheweke ujar manawa ora sopan, dheweke pancen wis narik rambut para siswa, dheweke ujar ora sopan, lan ngremehake wong supaya tampil apik karo grup kasebut, nyatane dheweke ngremehake aku ing ngarepe kabeh kanca sakelas, lan nalika ana kanca pengin ndhukung aku , Aku uga mbengok lan ngandhani, dheweke mbales nalika ana wong sing mbantah, ngevaluasi kualifikasi sing beda, kayata aku cenderung terus ngobrol, lan mandheg saka panggonanku, nanging dudu amarga aku pengin, yen ora yen aku hiperaktif, lan guru nate nglawan aku amarga dheweke ngandhani, aku bakal ngevaluasi sampeyan kanthi beda, yen sampeyan mandheg utawa ngomong, aku menehi teguran, lan ora adil kanggo aku amarga ana wong sing luwih akeh ngomong yen aku malah bengok lan nindakake apa sing dikarepake, dheweke ora bisa kerja lan yen dheweke ora ngandhani apa-apa maneh, apa sing bisa dak lakoni?

  17.   Sofia ngandika

    Siswa duwe hak njaluk rapat karo direksi, wong tuwa, lan komisi kerja sama kanggo ndeleng apa sing ditindakake karo dhuwit kooperator kasebut, amarga institusi kasebut kondhisi kurang apik, iku sekolah teknik lan kita ora duwe alat.
    Nglangkungi alat, jedhing padha njijiki.

    Apa kooperator institusi kasebut kalebu kabeh guru aktif?

  18.   Jared Martinez ngandika

    Nyuwun pangapunten, asisten kepala sekolah duwe hak bengok marang para siswa

  19.   Natalia ngandika

    Hai, aku lagi sekolah ing sekolah menengah kaping 5 lan aku duwe guru sing luwih seneng karo sawetara kanca sakelas amarga duwe jeneng kulawarga sing penting utawa amarga wong tuwane guru lan kanca sakelas, lan kanggo siswa liyane, dudu kita, sing ora duwe barang kaya ngono. «Umum» menehi tandha ing ngisor 6 ing notebook, kayata, aku entuk 9 tes ing taun kepungkur lan aku sijine 6 ing notebook lan liyane sing kurang skor utawa ora nindakake apa-apa lan main 8, dheweke takon manawa kita kliwat kelas kadang-kadang, nanging nyatane dheweke ora ana ing pirang-pirang taun kepungkur lan ganti, lan kita entuk nilai sing apik karo dheweke lan nalika guru teka, dheweke menehi nilai sing dikarepake ... sejatine guru kaya dheweke sampeyan ora pengin melu ing sekolah sing diskriminasi ... Aku pengin menehi pendapat saka sampeyan

  20.   monica ngandika

    Halo, anakku wis kelas 2 SD. sekolah menengah, nanging dheweke duwe masalah pneumatik, dheweke banget ngganggu, aku wis ngrawat dheweke karo psikolog, psikiatrik bocah lan aku ngenteni bakal ditransfer menyang ahli saraf, meh kabeh guru wis ndhukung aku kanggo ngevaluasi, nanging guru matematika Nyatane, dheweke durung menehi komentar yen aku mbayar supaya bisa didiagnosis lan taun kepungkur dadi luar biasa lan langkah kaping telu, nanging saiki guru kasebut marang anakku yen dheweke bakal mriksa apa dheweke bisa mbatalake ujian yen dheweke lulus saka luar biasa, amarga Dheweke mikir yen dheweke nyogok. Masalahe dheweke ngomong kabeh marang anakku, lan saben aku lunga dheweke ora crita apa-apa, dheweke minangka guru despotis lan kasar, apa sing kudu daklakoni?

  21.   naty ngandika

    Halo, aku pengin takon! Apa sing kedadeyan yen sekolah nglanggar hak siswa? Lan apa sing bisa ditindakake kanggo nyoba ndandani?
    Ing kasusku, dheweke nglanggar hakku iki minangka Mahasiswa (–Anggil kanggo nglindhungi nyukupi kabeh jinis agresi (fisik utawa psikologis) utawa nglanggar hak-hak kasebut)

  22.   Suhail Galindo ngandika

    Halo kanggo anakku, dheweke dituduh nyolong sawetara kunci saka guru nalika dheweke nemokake saka siswa liyane lan kepala sekolah ngusir dheweke saka sekolah lan dheweke bali maneh kanggo ngrampungake sekolah menengah amarga aku bakal ngomong karo sekretaris sekolah menengah nalika dheweke bali kabeh Guru ngandhani manawa ing akun kasebut yen dheweke metu sekolah, dheweke nampa akeh penghinaan sanajan asisten kepala sekolah lan ora ana sing percaya apa sing diucapake nganti pejabat nglindhungi guru lan ngenteni taun kepungkur dheweke nolak pendaftaran. ujar manawa Dewan mutusake ngusir dheweke lan dheweke ngremehake para siswa

  23.   Suhail Galindo ngandika

    Halo, anakku dituduh nyolong sawetara kunci saka guru nalika dheweke nemokake saka siswa liyane lan kepala sekolah ngusir dheweke saka sekolah lan dheweke bali ngrampungake sekolah menengah maneh amarga aku bakal ngomong karo sekretaris sekolah menengah nalika bali kabeh Guru ngandhani yen dheweke metu sekolah amarga dheweke nampa akeh penghinaan malah saka asisten kepala sekolah lan ora ana sing percaya apa sing diucapake nganti pejabat nglindhungi guru lan nglampahi taun kepungkur dheweke nolak pendaftaran kasebut kanthi ujar manawa Dewan mutusake ngusir dheweke lan disisihake dheweke ngfitnah murid kasebut

  24.   Walter ngandika

    Halo, aku minangka siswa sekolah menengah kaping 3 lan koordinator akademik sekolahku uga dadi guru seni lan nalika dheweke menehi kelas seni, dheweke ngandhani yen sampeyan pengin ngunggahake level siswa lan mulane dheweke ngganti wektu lulus minimal saka 6 nganti 8, uga Dheweke ujar manawa ora entuk 8 taun, kita ora bakal duwe lapangan kerja sing luar biasa utawa ekstra, ujar manawa ora tekan 8, sing paling sithik, kita bakal diusir saka sekolah. Apa bisa rampung Lan apa bisa tetep tetep bubaran sawise bubaran sekolah lan tugas omah? Nanging dheweke meksa kita tetep ora amarga kita pengin

  25.   Jessica ngandika

    Halo, aku murid sekolah menengah kaping 2 ... Ora masalah, dudu masalah guru, asisten kepala sekolah anyar wis teka, nanging dheweke ala yen menehi kesaksian palsu saka guru ... Paling sekolah minangka saksi Saka wakil kepala sekolah ujar babagan kelase, polah guru sing SALAH, kelasku nglumpukake tetandan saka kita lan wong tuwa, luwih becik aku pengin ngerti kepiye sekolah bisa nglanggar hakku yen dheweke ngerti yen Aku sing menehi tandha asma lan aku nelpon alamat ... muga-muga lan dheweke ngerti aku ...
    Matur suwun wangsulan sanalika bisa ... Matur nuwun ...

  26.   Victoria Melendez-Barbosa ngandika

    Ing sekolah menengah ing Iztapalapa, ana guru adol perlindungan marang para siswa, pangandikane luwih valid tinimbang karo kepala sekolah, aku wedi yen males ukum marang putriku, yen aku ngrembug babagan iki karo pejabat berwenang.
    Kajaba iku, ana guru ngancam siswa yen wis menehi ujian sing luar biasa supaya ora ana sing lulus lan ora menehi nilai amarga ora ana sing lulus, miturut dheweke, nalika takon ing subdirektorat sekolah, dheweke ngandhani yen sawetara wis lulus nanging siswa kudu takon, dudu guru sing menehi informasi. Sing ora apik yaiku mayoritas tetep bisu amarga manajemen lan sub-manajemen tumpang tindih karo kahanan iki. Aku kudu kepiye, amarga anakku wadon dhewe ora ngandhani, supaya ora nentang dheweke?

    1.    vilma ngandika

      HELLO: anakku sekolah ing taun kaping 4, wingi guru ngirim surat kanggo aku, ujar manawa anakku wis kelas 1 x lagi ngerjakake PR ing mata pelajaran liya, yen wulan sadurunge dheweke wis narik kawigatene. Aku pengin ngerti yen cocog kanggo nduweni kualifikasi dheweke kaya x sing wis diwilang sing ditindakake. Dheweke ora nate takon marang dheweke kerja sing diwenehake, kanggo ngerteni manawa dheweke lagi nindakake. Dheweke ora tahan karo anak wadonku lan ing taun iki, nglarani dheweke sing bisa daklakoni. Tulung jawaben kanthi cepet. Aku rumangsa ora kuwat lan ora sopan terus milih guru lan bocah-bocah disalahake amarga ora ngerti carane mbela awake dhewe.

  27.   Rossy ngandika

    Apa siswa bisa diusir kanggo nglumpukake macem-macem laporan? Dadi, sampeyan kelangan hak kanggo nerusake sinau?

  28.   julian ngandika

    Halo, jenengku Julian lan aku wis mlebu ing sekolah menengah pertama. Aku duwe guru matematika sing seneng golek masalah. Dina-dina liyane mbuwang tisa lan dheweke ngrusak sandhanganku lan aku dikepengini lan dheweke dikandhani dheweke bakal nindakake kabeh cara supaya ora stabilitas.

    1.    Lola ngandika

      HELLO, AKU NYEMO NGOMONG LAMU Yen KANG KANGGO MAJADA, IKU GURU APA KUDU LAKON?

      1.    rossemary sanchez cruz ngandika

        Halo, aku pengin ngerti sekolah bisa uga ora pengin ndhaptar siswa sing ora duwe tingkah laku sing apik

    2.    LAN Aku ngandika

      YEN MASTER KANGGO KOWE APA KUDU LAKU

  29.   Karla Ibarra ngandika

    Aku mikir yen duwe sekolah menengah sing apik sing kudu ditindakake minangka dewan siswa kanggo nambah sekolah, aku bisa ngomong kanthi gampang lan nyebutake kanthi cara sing apik banget, yen aku dadi direktur, aku bakal ngowahi dinamika pasinaon, amarga siswa sing ngerti yen sekolah kasebut mboseni lan luwih enom amarga sing dikarepake kepengin dadi sekolah, lan aku duwe akeh kanca sakelas sing ora seneng karo cara mulang awake dhewe, kadang guru uga ora ngerti apa sing dikandhakake, lan ana liyane sing ora nerangake babagan kita lan ora ana sing wareg karo :(
    Lan liyane, maksudku pengin pendidikan sing berkualitas lan kualitas sing ora diwenehake ing pamrentahan, ana bocah sing lungguh ing lantai, liyane sing ora duwe buku lan bakal ndeleng sol utawa pengin sekolah menehi :( lan kaya kita bakal duwe pendhidhikan sing berkualitas

  30.   Gisela ngandika

    lan umpamane aku duwe masalah amarga dheweke ora nganggep aku padha karo sawetara siswa liyane sing bisa daklakoni ……. utawa kanggo sapa sing bisa dakpateni.

  31.   Jamrud ngandika

    Hai, aku duwe pitakon, para siswa bisa bebas hubungan ing sekolah.
    amarga penasihat nalika dheweke ndeleng dheweke ngambung nggawa dheweke menyang
    arah

  32.   Damian ngandika

    Yen aku njupuk subyek lan guru bakal menehi aku topik sing luwih penting babagan aku, aku kudu menehi siji poin. Apa aku bisa njaluk guru liya ngajak aku?

  33.   araceli oliveres lopez ngandika

    Nganti dina iki, aku wis njaluk suwat suwene sekolah pertama putri suwene suwene 8 wulan lan ruang sekolah perdagangan nglanggar hak siswa amarga sep ora nindakake apa-apa lan meh ora menehi informasi yen aku ora akreditasi taun pisanan Wis rampung Ing kasus kasebut, sawise suwe ora perkara sing bener, apa maneh sing kudu ditindakake, amarga dheweke saiki lagi kelas loro

  34.   paty ngandika

    Apa sing bisa daklakoni yen guru matematika gagal anakku ing evaluasi kaping pindho miturut dheweke amarga aku ora menehi skala, malah ngerti manawa anakku nandhang kacilakan lan ora bisa mlaku. ujian duwe regane 60% lan anakku entuk 58% lan biji iku aku ninggalake dheweke. Masalahe yaiku saiki dheweke ngetrapake penilaian standar kanggo siswa sekolah menengah lan kabeh siswa kalebu anakku gagal. Aku ora adil utawa etis utawa profesional dening guru lan manajer sing ngidini kabeh siswa gagal subyek. Napa guru makarya sajrone wektu rong wulan nganti ora ana siswa sing bisa lolos subjek? Kajaba iku, miturut kesepakatan 696 sing nuduhake evaluasi lan akreditasi siswa, guru kudu ngetrapake proyek sing ngidini siswa ora gagal lan pulih sasmita.

  35.   Gretel ngandika

    Putriku rampung taun 6 ing sekolah menengah ndhuwur lan dheweke duwe subjek sing diwenehake saiki ing wulan Februari, tabel sabanjure bakal diwenehake wiwit 15 Maret, nanging dheweke duwe wektu kanggo ndhaptar ing CBC nganti tanggal 13 Maret. Apa aku bisa njaluk tabel kanggo tanggal kasebut ing sekolah?

  36.   Ivaney ngandika

    Ngendi aku bisa nglaporake profesor kasebut?

  37.   Analia Veronica Gavilan ngandika

    Sugeng enjing, sampeyan bisa meksa anakku ganti shift nalika duwe tingkah laku sing apik, ngurmati seragam lan duwe nilai sing apik, mbenerake manawa ana akeh kursus kasebut lan dheweke nggawe raffle lan dheweke lunga. matur suwun dhisik !!!!

  38.   Ajaib Belen Silva ngandika

    Aku mlebu sekolah menengah kaping pindho. Apa guru bisa mulang siswa tanpa ngrungokake critane?

  39.   kastil juder ngandika

    NGANGKA
    NGANGKA
    NGANGKA
    NGANGKA
    NGANGKA
    NULANG aku, dheweke bakal ngukum aku amarga ing sawijining dina aku njaluk hak kanggo PRIVACY.
    Kasus kasebut diwiwiti kaya mangkene: amarga ing sawijining dina guru teka lan golek tas ransel lan guru njupuk ponselku saka aku.
    Yen dheweke entuk tas ranselku, dheweke nglanggar hak privasi aku lan dheweke uga njupuk ponselku wiwit saiki nganti saiki dheweke durung nggawa ponselku marang aku.

  40.   Lidia MARILU Gutierrez CABEZUDO ngandika

    Dheweke njaga anakku ngenteni ing lawang sekolah, dheweke ora ngidini dheweke mlebu ing kelas, amarga dheweke ora ngethok rambut (jinis sekolah, kaya sing dikandhakake), nanging nyatane dheweke pengin dheweke ngethok awake kaya wong militèr.
    Kasunyatane dheweke ora kejawab rong jam ing kelas, nalika ngenteni, yen bojoku ora sekolah, mesthine dheweke bakal ngentekake dina kasebut tanpa mlebu ing kelas (tanpa kelas). Apa iki nyiksa? ... Apa sing kudu ditindakake ing kahanan iki? Kanggo potongan rambut sing sederhana, dheweke ora ngidini siswa mlebu kelas ... ..

  41.   kadal ngandika

    Hak dirungokake
    etc

  42.   Carmen Pichardo ngandika

    Anakku sekolah ing sekolah menengah lan diwiwiti ing kana, direktur ngomong karo dheweke karo pelades lan yen ana sing ngaku nemokake saka wong enom, aku ora pengin ngomong amarga anakku budhal taun iki lan yen aku ngetrapake dheweke ora bakal wenehi aku kertas

  43.   Micaela ngandika

    Siji pitakon: ing subyek aku asring absen, nanging aku mesthi apik karo nilai 8, apa aku bisa njupuk subyek amarga absen? Utawa apa dietung wektu aku lunga lan bijiku? Matur nuwun

    1.    lo ngandika

      Micaela, yen sampeyan bisa dilereni soko tugas, aku duwe kanca sing kangen karo aku kanggo operasi ginjel lan dheweke lagi sinau nanging isih gagal amarga ora duwe cukup cathetan utawa cathetan kanggo nyetujoni ...... Kuwi dakkira

  44.   akeh garner ngandika

    Aku bisa nolak mlebu kabar saka pihak

  45.   Claudia gomez ngandika

    Tulung ... apa putrine kelas 1 bisa diusir kanggo rambut biru? Iku mung tips. Apa sing bisa aku lakoni? Aku ora ana sing nesu lan dheweke minangka siswa sing apik tanpa disiplin utawa masalah kelas

  46.   Beto Anaya ngandika

    Informasi kanggo sekolah menengah wengi lan nglaporake nyiksa siswa

  47.   Edgardo ngandika

    APA SISWA KANGGO DUWAR KANGGO KOMPANSI? TANPA Q GURU Mikir APA CUPLE ????

  48.   Alan Ramirez ngandika

    Yen bagean kasebut ora seneng karo guru Spanyol, apa guru bisa diganti?

  49.   Camilo ngandika

    Halo, aku wis kelas sepuluh. Kira-kira sewulan kepungkur aku mlebu sekolah, dheweke nggawe pangowahan tartamtu sing nyebabake aku, salah sijine yaiku ganti kamar sawise ngenteni kabeh sekolah karo kanca sakelas sing tetep ing kursus liyane, kepiye aku bisa ngaku ditransfer sajrone kabeh latihan akademik?

  50.   Geraldine ngandika

    Halo, iki kepeksa ngganti shift, kursus lan bangunan mung amarga "ora ana lowongan maneh." Yen wiwit wiwitan dheweke kudu nylametake lowongan, aku ing sekolah kasebut telung taun suwene. Kelakuanku bisa ditampa, aku ora duwe komplain saka guru, klambiku cocog lan aku disetujoni ing kabeh perkara. Yen ora salah, iki hakku kanggo nuntut pangowahan ing wayah esuk lan bangunan, nanging ing endi? Yaiku, ing endi aku kudu mrentah?

  51.   Carmen Acedo ngandika

    Halo Putriku duwe geografi taun kaping 5 sadurunge, lulus taun 2014, kita saka ibukota Cba sing umur sekunder umur 6 taun. Aku nyedhiyakake karya praktis ing 6 sing ditolak dening Profesor tanpa menehi penjelasan utawa nuduhake. Ing umur 20 taun, anakku isih durung bisa lolos babagan perkara iki. Pitakonanku yaiku: apa guru bisa nggagalake siswa bola-bali tanpa kabenerake?

  52.   Pepe ngandika

    Aku kudu ngerti apa sing kudu ditindakake, aku kuwatir banget, aku kudu nggawa putrine metu saka sekolah sing dituju amarga ngalami ekonomi, aku ora pengin dheweke ketinggalan taun sekolah, dheweke duwe semester ngiwa kanggo ngrampungake sekolah menengah, apa sing kudu aku lakoni utawa kepiye carane aku bisa nulungi aku

  53.   Jaime Saavedra ngandika

    Biasane utawa diidini kanggo siswa sekolah menengah kaping pindho sing duwe seminggu lan dina ing kelas diganti kamar tanpa masalah lan wis limang taun sinau ing institusi kasebut.

    1.    rossana ngandika

      Halo, muga-muga sampeyan bakal mangsuli ... Aku duwe anakku ing sekolah sing wis sinau sekolah menengah kaping 2 ... Kanthi iki, dheweke wis ana ing institusi kasebut sajrone 5 taun ... alasane kuwatirku ... yaiku kasunyatane yen wis duwe 3 minggu kelas, dheweke wis ganti dadi paralel liyane tanpa ngandhani sebab utawa sebabe ...... dheweke kabeh nutupi sampul seneng lan akeh peer lan tutorial sing wis ditandur .. amarga ing institusi kasebut ana 2 ilmu baccalaureate lan sing ora padha menehi ... ati-ati banget
      Sampeyan rumangsa ora sopan lan mesthine ora semangat ... .lan para guru mung ujar manawa sampeyan bisa nemokake .... Dheweke nggawe aku mlebu kertas sing aku ngerti yen dheweke wis ngowahi …… nanging njlentrehake manawa aku mangkel. Kaya-kaya iku sawetara sepatu ... tulungake aku butuh pandhuan amarga aku ora duwe ... mesthine wiwit saka wiwitan
      Matur nuwun kanthi sanget….

  54.   Juan Pablo ngandika

    Halo, aku siswa kelas 11 lan kaping pisanan aku telat mlebu sekolah lan guru kelasku ora ngidini aku mlebu, aku pengin ngerti apa ana artikel utawa undang-undang sing ndhukung kita ing kasus kasebut, matur nuwun, Muga-muga tanggepan cepet

  55.   Noel dening Jesus Mares Valadez ngandika

    Halo, masalahku yaiku aku gagal seni lan dheweke wis ngetrapake loro sing luar biasa lan guru menehi alesan liyane sing kudu nari ing wulan Januari lan aku wis ilang registrasi menyang sekolah menengah ing sekolah menengah iki, dheweke isin amarga ora menehi sertifikat, aku duwe loro sedulur sing ora. Dheweke uga mlebu sekolah menengah ndhuwur amarga akeh alangan sing luar biasa lan guru seni minangka putri direktur, aku ora mikir dheweke bakal menehi semangat supaya entuk sertifikat. matur nuwun

  56.   jorge eliecer setia wheats ngandika

    Wis setaun setengah taun kepungkur, siswa ngalami kacilakan mobil nalika bapake, ibune, lan korban liyane tilar donya, bocah wadon umur 15 taun kasebut kondhang, akeh sing wis ditindakake nanging pulih alon-alon, taun iki dheweke kanca sakelas bakal lulus, lembaga pengin nggawe pengakuan. pitakonane kanggo dheweke lan bapake sing dadi koordinator. pitakon yaiku apa jinis pangenalan utawa pangenalan sing bisa digawe kanggo bocah wadon kasebut? Aku ngarep-arep wangsulan sampeyan

  57.   Ora Ana Wong Solanye Bernabé Amarga ngandika

    Aku minangka ibu sing nekat, hak anakku dilanggar, sing saiki dadi taun kapindho ilmu komputer, sing nggawe kesalahan nulis dheweke ing Ilmu sing kedadeyan taun kepungkur lan nganti saiki dheweke ora bisa mbenerake kesalahan kasebut . Sing ditindakake Sekretaris Sekolah amarga ing sistem pendhidhikan anyar iki, sekolah kudu menehi registrasi ing spesialisasi sing dipilih ing taun kaping sepuluh, kita wong tuwa ora nindakake prosedur iki maneh, aku sadhar wiwit wiwitan taun sekolah 2015 _2016 Aku wis mlebu aplikasi ing Institusi lan kabupaten ora ngatasi masalah kasebut kanggo aku, wektu saya suwe aku ora ngerti apa sing bakal kedadeyan nalika anakku sekolah ing sekolah menengah katelu lan ora bisa nindakake magang amarga ora katon sajrone dheweke lan kabeh kahanan kasebut nggawe rasa ora nyaman sacara emosional lan psikologis amarga spesialisasi sing dipilih, yaiku ilmu komputer, ora dihormati

  58.   miguel perez ngandika

    Amarga anakku ora didaftarkan ing sekolah menengah libertador Acarigua, negara Portugis, mung amarga umure wis limalas taun lan dheweke lagi sekolah ing sekolah menengah kasebut lan dheweke lagi ngancik limalas taun ing kana sing sinau lan saiki nalika kita arep ndhaptar maneh , direktur nolak kanggo Ndhaptar ulang amarga umure wis limalas taun, dheweke ujar manawa iki minangka undang-undang anyar, iku mung sing pengin aku uwal saka keraguan iki, apa bocah, bocah wadon utawa remaja duwe hak sinau, ya utawa ora, amarga aku setuju kanggo ngetrapake undang-undang manawa bocah sing ora sinau lan umur limalas taun, aku golek papan ing taun pisanan lan dheweke nolak dheweke amarga umure, nanging bocah sing sinau ing sekolah kasebut kecelakaan lan wis kelangan rong kali, guru lan direktur bakal menehi saran yen luwih becik mbaleni taun lan aku nampa lan saiki dheweke ninggalake aku dadi ora bisa ndaftar maneh amarga ukum anyar ora ngidini aku pengin ngerti manawa adil ing negara iki sing mesthine kita mungkasi buta huruf, aku MiguelPerez lan anakku yaiku Jose´ Gregario Perez lan dheweke sekolah ing sekolah menengah Libertador de Acarigua sing ora gelem ndhaptar maneh.

  59.   miguel perez ngandika

    Lan aku lali ora ujar manawa dheweke kelangan Lapses kaping loro amarga dheweke kecelakaan sekolah menengah ndhuwur limang dina sawise miwiti taun sekolah lan dheweke kudu nindakake operasi otak darurat ing klinik Los Cedros de Acarigua lan suwene limang dina. koma lan iku sebabe aku kudu mbaleni lan dheweke ora gelem nampani. Ngerti kedadeyan, lan duwe bukti apa sing kedadeyan, aku pengin Orientasi babagan iki, aku Miguel Perez lan anakku Jose Gregario Perez.

  60.   jenny ngandika

    Apa bisa nglarang aku nyedhak pacarku ing sekolah?

  61.   Gambar placeholder Sergio Alejandro Gonzalez ngandika

    Sugeng sonten kula sekolah ing malam ing CENS 239 Aku wis ngrampungake taun kaping 2 ing 2015 lan lulus tanpa tugas, njupuk kabeh subjek ing wulan Desember ora nate lulus gelar lan ing 2016 aku mlebu ing taun kaping telu taun kepungkur aku budhal amarga ana masalah pribadi lan dina iki dheweke ora nemokake Cathetanku ujar manawa aku duwe 3 subyek sing wis dakkandhak saiki amarga ora nemu kertas utawa taun kapisan dheweke pengin menehi aku kemungkinan bali menyang taun kaping 4 wiwit wiwitan paling akeh wiwit taun kaping 1 sing dakkarepake, aku bakal matur nuwun marang wangsulan sampeyan, aku ora duwe wektu kanggo miwiti sekolah menengah maneh, aku pengin ngrampungake aku kudu ing taun kepungkur

  62.   Lah ngandika

    Halo, aku bapak saka bocah wadon sing ana ing taun kaping 3 saka ESO ing Komunitas Valencian lan sawetara taun aku ndeleng akeh penyelundupan ing institusi sing diadhepi anakku wadon, ora duwe aturan ing sekitar staf pengajar lan praktik pusat . Tuladhane yaiku sawetara guru kanthi terbuka ngancam siswa, ngancam langsung, "yen nindakake tugas kaya ngono ing omah, utawa langsung dilereni ...", utawa yen ana mogok umum dheweke ngancam bakal nundha yen nindakake dina mogok (sing sah miturut ukum). Saka panemuku, dheweke ana ancaman lan meksa, lan bocah-bocah ngandhani gurune, nanging dheweke nutupi lan pungkasane sing duwe pengaruh yaiku bocah-bocah.
    Nanging kasus pungkasan sing wis dakdeleng yaiku gedhe banget lan kasar, saiki dheweke wis nganakake kontes fotografi karo perusahaan ing njaba pusat (FOTOPRIX), sing dipeksa melu partisipasi, kanthi ancaman suspensif yen ora nindakake, uga meksa kanggo mbukak sawetara foto khusus ing bengkel fotografi kasebut. Amarahku pancen luar biasa pirang-pirang poin, sing pertama lan penting kanggo meksa putriku melu kontes sing ora dikarepake lan disenengi, seneng meksa dheweke kanthi nundha dheweke, sing nomer loro amarga dheweke butuh wektu sithik sing ditinggalake Kontes kasebut, nalika dheweke bisa nguntungake kanggo perkara liya, sinau subyek liyane utawa maca yen dheweke seneng, SEJENI WIS WIS GRATIS Sawise HARI PELAJARAN, jam kasebut sajrone jam sekolah, lan nomer telu amarga kudu kelangan Wektu, dheweke kudu nggawe foto kanthi eksklusif ing FOTOPRIX, sing dawane 2 km saka omah, nalika ing 100 meter aku duwe fotografer liyane sing bisa nggawe foto kanggo aku, utawa uga aku, sing duwe printer kanggo nggawe foto .
    Aku bisa ngetung akeh, akeh kesalahan, kayata negara BARRACONES sing mulang, sing apes, amarga ana bocor, adhem lan uga nglarang dheweke nganggo jaket ... utawa perawatan sing apik kanggo sawetara siswa, sing wis kelas padha karo liyane, dibunderaké SANGKAT banget, sing 5,6 ora padha karo siswa liyane, padha-padha duwe ujian sing padha, peer padha ... lan liya-liyane, nanging guru kasebut luwih apik. .. kanthi 5,6 siji dibunderake dadi 6 lan liyane 5, 1 bedane kabeh titik ??? Aku ora ngerti kriteria apa sing ditindakake guru iki ...
    Aku pengin ngerti pendapat sampeyan lan supaya ana wong sing nuntun aku sing kudu dakubungi supaya keluhanku dirungokake lan ditangani, amarga aku malah mikir yen nglaporake kabeh iki menyang pengadilan nanging aku ora ngerti apa ana utawa ing ngendi aku kudu nglaporake. Aku mikir yen duwekku ora unik lan akeh wong tuwa sing ana ing kahananku, nanging kadang-kadang amarga wedi, kadang amarga ora nggatekke, ora ana apa-apa lan kita ngeculake wektu, nanging aku wis bosen lungguh nonton babagan kepiye nyiksa anak-anak kita, amarga amarga nguciwakake lan ora nggatekake sawetara guru lan arah pusat studi, anakku ngalami psikologis banget lan kadang uga kewajiban banget sing dikongkon mulih lan dheweke malah ora duwe wektu kanggo lunga metu menyang sekolah. dalan kanggo njupuk udhara, saliyane rumangsa diancam dening sawetara guru (apa iki uga bisa dianggep BULUNG nanging guru, utawa apa ora "mbandhingake"?).
    Matur nuwun sanget sing wis ngidini aku nyebutake saka kene lan muga-muga ana wong sing bisa menehi solusi.

    1.    Luis Blanco ngandika

      Yen dheweke ndemek putri sampeyan utawa ngancam, sampeyan duwe hak sekolah lan protes kanggo bencana iki, sampeyan kudu ngomong karo kepala sekolah lan tutor. Coba priksa kanthi serius lan marang guru sing nindakake iki, yen sampeyan ndeleng wong ing dalan menehi pukulan sing pantes

  63.   Esteban ngandika

    Nuwun sewu, apa sing kudu aku lakoni kanggo njaluk ganti kelas, amarga ing jinis kelas sing dakgabungake, aku ora duwe kemampuan kanggo konsentrasi kajaba ana wong sing aku duwe masalah lan aku kelas 4 nanging aku ing tanggal 4 lan aku kepiye supaya dheweke bisa ganti dadi 1 ° 4?

  64.   standar saluran ngandika

    Halo, aku duwe anak wadon sing kliwat ujian amarga lara, menehi sertifikat medis lan guru menehi 1 lan ora pengin tes, apa ora apa-apa?

  65.   griselda ngandika

    Kepiye lan apa hak klaim putra kanggo aku amarga ana kesalahan ing sekolah, saiki dheweke kepengin ngasilake dheweke setaun kepungkur lan kita lagi pertengahan taun, mung amarga dheweke ujar yen dheweke duwe utang subyek nalika dheweke ngidini dheweke lulus taun , apa sing kudu aku lakoni supaya dheweke ora nolak?

  66.   melati luciano ngandika

    Halo, apa sing bisa aku lakoni ing sekolah menengah, sing arep lunga kakangku, dheweke ditempuh setaun kepungkur lan saiki ibuku pengin nulis dheweke, direktur ora nampa, apa sing bisa aku lakoni ing kasus iki, dheweke wis kliwat setaun sinau

  67.   Aku arep Jessica ngandika

    Halo, jenengku Jesica, anakku sekolah ing sekolah menengah kaping 4, pitakonanku yaiku apa guru sing mlebu kelas kapisan mung prentto lan menehi kontrak urip bareng banjur cuti sakit rong dina kepungkur aku ngirim wong liya menyang ngabari menyang Siswa sing nindakake utawa yen kudu nindakake tugas praktis kanggo lulus subyek, sing dakkira ora bener, dina iki dheweke duwe guru iki, nanging dheweke ora bakal lunga amarga isih cuti, dheweke ora prelu kerja utawa yen dheweke arep Wayah lan wektu sing tepat ing sekolah, yaiku guru sing ora teka kanggo menehi jam sing cocog

  68.   Castel pelayo ngandika

    Aku ing sekolah ngobrol karo kanca ing lorong amarga dheweke duwe tas ransel ing loker lan dheweke butuh nomer kunci, dheweke wiwit meksa nggawe kelas lan aku noleh supaya dheweke ora bakal ndemek aku, banjur dheweke bengok-bengok karo aku karo susu sing ala jarene munggah. Apa aku duwe hak mbengok utawa ngalahake dheweke? Umurku 15 taun

  69.   estefani ngandika

    bisa guru meksa siswa supaya melu plancongan

  70.   Mercedes Hernandez Alvarado ngandika

    Sugeng sonten putrinipun kula saged nundha wulan setengah amung amargi kelangan kelas

  71.   Guillermo ngandika

    Anakku sing ana ing ESO kaping 1 wis tundhuk matématika matématika, kudu nampilaké kabèh subjek kanthi umum.
    Sanajan duwe loro evaluasi pisanan dilewati adhedhasar sikap ala sing dikelola sajrone kursus kasebut.
    Apa iki sah, yaiku yen duwe loro evaluasi sing sadurunge disetujoni amarga tumindak ala?

  72.   paola lol ngandika

    Aku pengin sampeyan menehi saran kanggo mangsuli pitakon sing ora dakkerteni manawa ora adil utawa adil Guru kula sing ora bakal nyebut jenenge nyebutake jeneng siswa sing bakal tetep kursus (kursus yaiku nalika sampeyan lagi Pakaryan sampeyan ora cocog karo gaweyan lan sampeyan kudu tetep nganti preinan), masalahe yaiku dheweke ngarani aku, nanging dheweke kandha yen main nanging mitra ku crita yen dheweke serius lan dheweke mangsuli, mula aku mangsuli kenapa dheweke ujar kaya ngono. lan ing kene Minangka prekara liyane sing kudu ditambahake kabeh bimesters, kita kudu entuk 30 poin total, ing prakara master iki aku njupuk 8.5,9.5 lan 6.5,6.5 6.5, dheweke ngandhani yen iku poin ekstra lan dheweke wis menehi 4, mula yen nambah 8.5 + 9.5 + 5 + 5 = 27 lan apa sing bakal dakwenehake sajrone rong wulan pungkasan iki aku umur 30 taun, nanging dheweke kandha yen aku kudu tetep menehi 4 poin nalika wong liya seneng nganti 20 Aku ora ngerti yen dheweke pengin nggawe aku nesu utawa dheweke bener nanging nalika aku mikir, aku mikir iku ora adil lan ora masalah yen aku ora duwe 4nilai amarga isih bakal kliwat, ditambah dina liyane kanggo subyek liyane lan aku pengin dheweke mriksa maneh nanging aku ora trima, aku njaluk dheweke nganti aku nyerah. Mangga yen sampeyan ngerti babagan iki, aku pengin sampeyan menehi katrangan manawa adil utawa ora adil. Crita kasebut isih diterusake nanging aku bakal mriksa ing kene.
    Matur nuwun :), sing nate sempat maca iki lan mangga, yen ana sing ngerti babagan iki, critakake.

  73.   Maria Soria * Barrera ngandika

    Dheweke bisa nundha putraku 3 dina berturut-turut, amarga miturut aku ora ngurmati perlengkapan sekolah ...

  74.   Luchi EV ngandika

    Halo, ana sing nulungi aku, apa sampeyan bisa ngirim tiket sanksi amarga ora tundhuk karo seragam nalika siswa ujian?

  75.   Laura ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sing bisa daklakoni yen ing sekolah menengah putri, aku njupuk video sing sampurna nalika dheweke ganti klambi lan ora mung dheweke, nanging sawetara bocah wadon sing anakku rumangsa privasi dheweke dilanggar, aku kudu ngerti langkah-langkah apa njupuk wong sing

    1.    Cahancro Bhardal ngandika

      Halo Laura, aku ora ngerti negara sampeyan saka ngendi? nanging ing Meksiko diarani pornografi lan minangka tindak pidana sing bisa dihukum penjara.

  76.   Veronica ngandika

    Halo, anakku duwe wektu tundha maturasi sing cilik lan kabeh regane luwih murah tinimbang sing liyane, sing dadi masalah yaiku dheweke miwiti taun 1 sekolah menengah lan duwe guru basa Inggris sing mung nyalin ing papan tulis lan dheweke kudu nyimpulake nganggo kamus, tanpa Ora ana panjelasan babagan masalah iki, aku mbayar pribadi lan ora ana kasus, surat ing papan tulis ora dingerteni uga lan anakku frustasi, takon apa sing dikandhakake utawa apa sing kudu ditindakake lan nate ngerti yen dheweke rumangsa duwe. bosok, kita nggawe laporan wong tuwa amarga nalika awan banget adhem, dheweke mbukak windows windows lan nangis ing kelas ... yaiku, wanita iki duwe sawetara masalah. Saka pangurus sekolah dheweke ora bisa nindakake apa-apa, amarga ana sawetara menit saka sawetara kursus Kanggo masalah sing padha. Apa ana sing bisa nuntun aku apa sing kudu aku lakoni? Matur nuwun

  77.   lina nyawa ngandika

    Sugeng enjang, ing endi aku bisa lunga nalika anakku arep ngulang nanging yen dheweke duwe ilmu supaya bisa ujian bisa lulus nganti taun kaping 2

  78.   Sandra Bolanos ngandika

    Sugeng enjang. Aku duwe pitakon? Apa sing kudu aku lakoni yen anakku sinau kelas sepuluh lan pengin sinau teknisi ing Seine lan sekolah sing dheweke sinau ora pengin dheweke lunga sakjam sadurunge, supaya dheweke bisa terus nyiapake minangka wong kanggo masa depan lan kita apa wis golek solusi supaya dheweke bisa kerja ing jam kasebut ing sekolah?

  79.   Maling ngandika

    Anakku wis suwene 6 wulan ing rumah sakit lan ngakoni kursus iki. Dheweke wis jam 3. Ing wulan Mei dheweke dibuwang lan dheweke mlebu sekolah kasebut. Kaya ing Komunitas Valencian ora ana kemungkinan nampilake awake dhewe ing wulan September, ujian wis ing wulan Juli Dheweke lulus Matematika lan basa lan 6 subjek liyane, amarga nganti taun iki dheweke ora nate gagal, nanging sanajan kabeh upaya sing ditindakake, dheweke gagal 5 subjek kayata teknologi. Nalika maca hak siswa, mengkene, Anakku wis ngalami kahanan sing istimewa, sing bisa nganggep perlu pendhidhikan khusus, nanging dheweke kudu ujian sing padha karo kabeh kanca sakelas. Apa normal? Sekolah pengin dheweke mbaleni kelas, dakkira bakal negatif banget kanggo dheweke. Aku bisa nindakake?

  80.   Ester Cahya F ngandika

    Halo, aku pengin ngerti manawa siswa sekolah sing duwe gaji duwe hak pendidikan mimosa yen kementerian ndhukung pendhidhikan kanthi cara iguana.

  81.   Humberto Mejia ngandika

    Aku njaluk wangsulan sampeyan sanalika bisa; Aku pengin ngerti apa guru bisa mriksa tas ranselku tanpa idin lan wong tuwaku
    .

  82.   Siswa ngandika

    Halo, aku mahasiswa EPET N ° 7 "Vicente A. Salemi" lan kedadeyan yen murid sekolah sing telat 1 menit dikongkon mulih, dheweke nggunakake metode disiplin, yaiku sekolah umum lan aku pengin ngerti apa ora nglanggar hak? Nulungi kita supaya akeh wong sing pengin sinau lan amarga duwe macem-macem jinis masalah ing institusi kasebut, mula kita ora bakal sinau: c muga-muga wangsulan saka siswa Tata.

    1.    Aviles Nata ngandika

      Halo, aku ora mangu-mangu, critakake, para guru bisa nyopot koper kanthi isine (aku duwe guru sing yen ora nggawa tugas, dheweke njupuk koper saka sampeyan) kanggo aku, ora bener lara banget amarga ora mung subyek sing ana 14 liyane lan prelu buku lan buku catetan sing dicopot dheweke pancen ora ngerti apa sing ditindakake ora logis.

  83.   Juan ngandika

    Sing ora daksenengi yaiku wong sing kudune ujar yen kewajiban kasebut salah

  84.   Aviles Nata ngandika

    Halo, aku ora mangu-mangu, critakake, para guru bisa nyopot koper kanthi isine (aku duwe guru sing yen ora nggawa tugas, dheweke njupuk koper saka sampeyan) kanggo aku, ora bener lara banget amarga ora mung subyek sing ana 14 liyane lan prelu buku lan buku catetan sing dicopot dheweke pancen ora ngerti apa sing ditindakake ora logis.

  85.   sara ngandika

    Apa sampeyan bisa ngilangi istirahat?

  86.   Rosemarie seemann ngandika

    Ya, anakku ing institusi teknik sing luwih dhuwur lan kabeh apik nganti minggu iki dheweke teka nangis saka kelas dheweke yen dheweke ngalami kahanan sing ora nyenengake karo boss karir, dheweke menehi reaksi kanthi cara sing kuat amarga dheweke ora sabar banget frustasi lan ngancam dheweke yen dheweke bakal nelpon omah kanggo ngandhani babagan iki, nanging dheweke uga ngandhani manawa dheweke ora bisa nindakake prakteke, dheweke nyeluk aku lan ngandhani yen dheweke ora ngerti carane menehi reaksi lan dheweke wis takon karo guru liyane lan sing liyane padha uga padha lan aku uga takon karo kanca sakelas lan dheweke padha ora padha karo dheweke ngarani sekolah sing bakal nindakake praktik kasebut kanggo ngomong babagan negatif babagan dheweke. nanggapi iki lan ora, aku ngerti manawa hak kasebut dilanggar

  87.   bakal ana simi ngandika

    Yen sideburns sing dawa banget dipotong lan dudu potongan rambut sekolah, mula iku agresi

  88.   bakal ana simi ngandika

    Yen sisik siswa dipotong dawa banget lan dudu gaya rambut, mula wae nyerang

  89.   anonim ngandika

    Hai, apa sampeyan bisa mbantu aku ngatasi masalah?
    Aku mikir yen aku makili kanggo akeh siswa saka sekolahku nalika ujar manawa ana guru sing ora ngajeni bocah lanang lan wadon situs kasebut (Sarjana Muda). Nganti saiki, utawa paling ora sing wis dingerteni, kabeh sing ditindakake yaiku dadi guru sing ala, kanthi tliti, aku wani, aneh kaya ngono. Ternyata guru iki ora ngurmati pendapat siswa, dheweke ngandhani yen 'kabeh mau langsung sampah', dheweke malah ora nerangake silabus kanthi bener lan ngguyu nalika kita mangsuli pitakonane, preduli apa bener utawa salah. Ora nganti lali ujian; Paling ora, dheweke menehi kelas rong jam, mung maca sawetara paragraf saka buku saiki (kanthi minat), lan dheweke menehi ujian udakara telung puluh kaca, tanpa exaggeration, udakara patang dina. "Sampeyan sekolah ing sekolah menengah," ujare, sanajan wis ngerti tanggal kabeh ujian lan ngetrapake subjek ing sisane kanthi pacaran, ujare ujian ing tengah-tengah. Apa ana cara, kayata teknisi (umpamane) sing ora nindakake tugas kanthi apik lan dipecat, sing nggawe pria iki ganti?
    PS: Dheweke mantep tenan ora gelem nelpon. Apa sing kudu ditindakake ing kahanan iki?

  90.   Paqui ngandika

    Halo, anakku yuswa 11 taun lan meh 12 taun ing sekolah sing biyen wiwit isih cilik, ana monitor sing dituduhake lan aku wis takon pirang-pirang taun supaya monitor nggunakake luwih akeh wektu amarga dheweke kangelan kanggo ngatasi awake dhewe duwe cerebral palsy lan banjur pindhah ing kursi, gembong, monitor mung ngganti popok sapisan ... Lan dheweke butuh pitulung luwih akeh amarga dheweke isih bocah sing cerdas banget, nanging dheweke ketinggalan dhewe. .. kulo saget. Matur nuwun

  91.   Thiago ngandika

    Halo, jenengku Thiago, aku sinau 1 taun sekolah menengah, aku tampil, dheweke bisa menehi teguran
    GRACIAS

  92.   Thiago ngandika

    Halo, jenengku Thiago, aku sinau 1 taun sekolah menengah, aku tampil, dheweke bisa menehi teguran
    GRACIAS

  93.   Beatriz ngandika

    Lan PR? Endi ing endi?

  94.   mayte ngandika

    Halo, kita lagi nindakake sarjana medium kobfeccion lan mode. Guru pola menehi slide lan kita nyalin. Kita nindakake pola sing bisa, dheweke ora menehi panjelasan Saiki kita duwe ujian sing nyakup limang utawa enem jinis pola lan setengah saka kelas mung ngerti cara nggawe loro. Apa wajar mriksa kita kaya iki ???

  95.   kastil dixon ngandika

    Apa siswa duwe hak njaluk barang sing isih ana ing kelas sanajan wangkal?

  96.   anonim ngandika

    Halo, aku duwe bocah wadon sing nglamar sekolah Monserrat, dheweke siyap akeh kanggo mlebu nanging saraf dheweke ngianati dheweke maneh, nanging dheweke murid sing apik banget, dheweke duwe akeh ilmu, aku nggawa 108.5 lan aku ora entuk wates Ing sekolah sing sekolah, siswa duwe cara sinau liyane sing ora adaptasi lan ora ngurmati sapa wae, yaiku sekolah umum lingkungan lan dheweke siyap melu lungguh lan entuk biji yen mlebu sekolah pengin luwih akeh panjaluk. dheweke duwe proyek sing cemas banget lan kanthi piwulang kasebut dheweke ora bakal entuk sisih. dheweke rumangsa frustasi, dheweke mung pengin kesempatan mlebu sekolah iki. umur ora mbantu dheweke terus nglamar, sayang banget yen ora ana sing ngerti dheweke lan dheweke lungguh ngrungokake dheweke sing peduli apa sing kelakon ing pikirane psikologis ditinggalake. Aku mateni banget nalika ndeleng dheweke kaya iki. Putriku bakal duwe hak, ana sing bakal ngerti rasane sampeyan, aku sumpah, sampeyan ngerti, kabeh ujian rusak lan dheweke ora bisa ngrampungake crita Spanyol kanthi langsung, dheweke menehi 0, sanajan wis rusak amarga dheweke duwe leukopenia. Nalika dheweke stres banget, kedadeyan kasebut ing dheweke. Minangka ibu, aku sedhih banget kanggo dheweke. Dheweke pantes mlebu. Aku takon maneh, anakku bakal duwe hak.

  97.   david ngandika

    Kita duwe hak njaluk pangowahan guru ing sawijining meja kanthi pengadilan sawise kita ora setuju kaping telu amarga pejabat pendidikan ora ngetrapake hak kasebut

  98.   MONTEJANO SEPI ngandika

    Aku ora setuju yen ana sing arep menehi saran babagan pandhidhik kanggo alasan tartamtu, kayata ana sawetara guru sing ngobrol babagan telpon ing wayah jam, kelas kaya sing diterbitake ing kelas amarga dheweke sinau. KANG IBU LAPORAN FAKTA.

  99.   Ibai ngandika

    Aku ana ing fp lan aku takon marang tutorku kanggo ujian sing wis dijupuk nganti wayahe, dheweke crita yen dheweke wis mulang ujian mengko, dheweke ora bisa mulang maneh.
    Apa aku duwe hak kanggo ndeleng kabeh ujian sing daklakoni ing sajrone kursus?

  100.   viki ngandika

    halo, apa siswa duwe hak njupuk foto, fotokopi utawa nulis ing lembar paling ora kesalahan saka tes biasa?

  101.   Jose Joaquin Rodriguez ngandika

    Hak-hak kasebut wis jelas banget, nanging tugas-tugas ing endi? Amarga hak-hak lan kewajiban wong mung duwe arti nalika padha tangan: ora dingerteni yen nuntut hak yen sampeyan ora gelem ngrampungake tugas.

  102.   Ana ngandika

    Apik banget yen hak kasebut kalebu. Nanging dheweke lali karo PR. Lan mesthine, iku masalah. Sampeyan mung kudu lunga menyang institusi kanggo ndeleng sing bener, nanging bocah-bocah saiki ora duwe kewajiban.

  103.   Jael Vargas ngandika

    Sugeng ndalu aku duwe masalah, anakku sekolah ing kelas sepuluh lan ing kelas matematika sawetara siswa sabotase kelas, guru wis njupuk keputusan ora mulang kelas nanging dheweke mikir yen dheweke ndhikte lan ngevaluasi subjek nalika siswa nindakake. Dheweke nggatekake, dheweke ngaku, dheweke mangsuli manawa dheweke salah sing ora nyalahake kanca sakelas metu saka kelas, iku sah, yaiku siswa sing kudu ngeterake kanca sakelas utawa gurune.

  104.   Glenda ngandika

    Halo, anakku bakal ditinggal setaun amarga dheweke duwe satus / absen sing ora dakkarepake lan aku wis mlebu dokumen komitmen. Sampeyan bisa mréntahake, coba tulung

  105.   Dylan gael ngandika

    Murid sekolah menengah duwe masalah amarga ing omah dheweke duwe masalah amarga iku, kadang dheweke ora nggatekake lan ora nggarap PR uga amarga dheweke kesed, nanging guru mutusake manawa dheweke ora pengin dheweke sekolah maneh lan kepala sekolah pancen duwe masalah. ora pengin dheweke uga Apa siswa ora bisa sinau? Dheweke ngusulake supaya dheweke kepengin lan pulih, nanging dheweke ora pengin dheweke ing sekolah menengah, apa ana sing bisa ditindakake? Mugi lan bantuan kula

  106.   silvia ngandika

    Amarga ora ana klompok siswa utawa siswa siji, apa kabeh kursus bisa dihukum? Nolak hak menehi tugas, supaya menehi nilai sing cocog karo pakaryane?

    1.    Adrian ngandika

      Anakku wiwit taun pisanan nganti taun katelu lan ing taun katelu dheweke budhal ing wulan Nopember dina-dina pungkasan, jebule taun iki dheweke pengin nerusake maneh lan nalika aku arep takon papane dheweke nolak aku ora ana papan kanggo dheweke amarga dheweke wis ora dadi mahasiswa maneh saka lembaga kasebut, wiwit dina sadurunge dheweke njupuk bocah lanang sing wis diusir lan dheweke dikon ngirim dheweke menyang kelas sing digawe cepet saben taun maneh apa sing kudu aku lakoni

  107.   Pablo ngandika

    Sugeng Enjing. Anakku sing ngalami masalah penyesuaian ing sekolah menengah ndhuwur amarga tekanan sing ditrapake dening kanca sekolah amarga dheweke asli Ekuador. Pancen bener apa sing sampeyan terbitake ing artikel iki babagan hak-hak bocah, mula aku matur nuwun amarga sampeyan wis nulungi kulawarga ing prekara-prekara iki sing penting banget kanggo pangembangan bocah cilik. Rangkulan !!

  108.   carlos ngandika

    direktur ora nglilani kita budhal nalika budhal sadurunge ditandhani ing peraturan
    amarga kelangan ponsel
    yen dheweke bisa nindakake? utawa apa teka?

  109.   Paula ngandika

    Apa sah, yen ing sekolah, dheweke menehi 11 ujian kanggo siswa mung 3 dina tanpa siyap?

  110.   karina granda ngandika

    kabeh hak lan tugas, ing endi tugas. Tugas sinau, tugas kanggo tumindak karo siswa lan guru liyane, tugas mlebu kelas, lsp.

  111.   konsepsi zaitun langsing ngandika

    Ing tanggal 2, ujian luar biasa ing wulan Juni, pamulihan, salah sawijining subjek diganti wiwit dina ujian, tanpa ana peringatan, anakku ora melu kencan anyar, amarga dheweke ora ngerti, pitakonanku yaiku, apa aku bisa ngaku sing nindakake ujian ing wektu liya, terima kasih….

  112.   daniel ngandika

    Aku minangka perwakilan institusi lan amarga wektu amarga sibuk karo prekara pribadi, aku kelangan akeh wektu lan katon ing lulusanku taun iki amarga aku ora bakal bisa lulus, luwih becik yen dheweke menehi perawatan sing padha karo siswa Normal, aku njlentrehake, aku ora nganggep entheng sapa wae, nanging amarga nekani akeh rapat sing mengaruhi aku, aku matur nuwun marang tanggepan sampeyan matur nuwun kanthi matur

  113.   kleiver ngandika

    Halo, aku kepengin ngerti manawa duwe hak siswa kanggo nampa kabeh nilai lan yen ing notebook ora menehi nilai, apa sing kudu daklakoni?

  114.   Elena ngandika

    Ing IES LA MARINA ING BEZANA CANTABRIA, dheweke ujar yen BILINGUAL nanging ora ngormati hak siswa ing basa Prancis ing ESO ana guru sing ora nggunakake musik utawa buku utawa apa wae, dheweke mung menehi sawetara fotokopi dina sadurunge ujian lan nempatno 200 kriyo tanpa Tarjamahan lan ora mbantu siswa sing kurang nguntungake yaiku golongan klasik lan nglestarikake kanthi tertutup, kanthi dhuwit umum lan basa Prancis sing kurang bermutu ing IES LA MARINA BEZANA IKU NEFASTO SOS.
    Dheweke ora sinau lan suspensi lan demotivasi amarga madam patricia de bezana ing basa Prancis ora nerangake bencana manawa dheweke bocah umur 13 taun lan nuntut dheweke kaya wong Prancis lan dheweke ora duwe tas mung papan lan 5 guru patricia de bezana cantabria lan aku mlebu dhaptar kanggo mulang metodologi lan pedagogi

  115.   MARIA CI ngandika

    Apa aku bisa negesake apa sing dakkarepake TANPA GURU sing nglarang lan ngandhani yen dheweke iku sing mrentah lan KI kudu nindakake apa-apa sing dikandhani karo aku lan ing ndhuwur sing dikandhani karo bengok-bengok, sanajan aku lan kabeh aku KELAS PERCAYA K IKU GAMPUNG.

    LAN KITA BISA BISA NGOMONG KANG DIREKTOR Amarga INSPEKTOR ING KENE LAN ORA BISA NGerteni APA KANGGO?

  116.   Valeria ngandika

    Apa siswa sekolah swasta duwe hak bebas ngucapake ekspresi?
    Rambutku ireng lan saya sithik, ora angel banget, ora ngucapake ora katon, nanging dheweke dikongkon nyopot lan nglarang aku sesuk mlebu kelas yen ora "ndandani" . "

  117.   Silvia ngandika

    … Yen Normal yen ana 5 ujian ing dina sing padha? (Maksudku 4 saka ESO)

    Yen GURU BISA NGAREP KANGGO EXAMINATION WITH A TARATE AATE IN CASE I Missed A Sawetara DAY IN INSTITUT WITH A justify absence (Ngetokake kabeh ing guru)

  118.   Llanes Lopez sing resik ngandika

    Apa kita duwe hak ngerti program subjek?

  119.   Jose Luis ngandika

    Apa siswa bisa disaring saka lapangan dolanan?

  120.   Antonella ngandika

    Apa bisa meksa sampeyan tetep ing papan kasebut nalika sampeyan umur 18 taun lan tanpa guru?