Ing endi sinau Piwulang ing kadohan?

Saiki, amarga beda universitas jarak jauh sing ana, kita bisa nyinaoni meh kabeh karir utawa gelar sing dikarepake, kalebu Magisterium.

Yen sampeyan pengin ngerti ing endi sinau Piwulang kanthi kadohan, ing kene dakcritakake. Ana sawetara universitas sing duwe disiplin iki ing penawaran akademik.

Universitas Jarak Jauh sing mulang Piwulang

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, Memulang minangka karir utawa gelar umum sing bisa dipisahake ing antarane departemen pengajaran sing saiki ana: Dhasar, Bayi, Basa Asing, Pendidikan Jasmani, lsp. Nanging, ora kabeh Universitas Jarak sing bakal dijaluk sampeyan ing ngisor iki minangka spesialisasi kasebut. Nanging sing paling asring dialami yaiku Bayi lan Primer.

UNED

Salah sawijining Universitas Jarak sing paling kita lakoni nalika pengin sinau kanthi cara online Biasane UNED (Universitas Nasional Pendidikan Jarak Jauh), diwenehake prestise lan pengalaman. Nanging, kita kaget yen universitas iki durung nindakake disiplin iki ing gelar akademik. Laporan pungkasan sing ditemokake babagan iki yaiku sanajan dheweke pengin mulang kelas Piwulang, amarga nyuda anggaran, dheweke durung bisa nindakake. Nanging, dheweke ora nyerah gaweyane lan isih ngenteni pungkasane bisa kalebu Piwulang ing pasinaon. Keahlian pertama sing bakal diterapake yaiku Pendidikan Awal Anak.

Pusat Universitas La Salle

Pusat universitas swasta iki, sing diarani La Salle, minangka pusat sing ana ing Universitas UAM (Universitas Otonomi Madrid) lan kita wis ngerti yen nduweni Gelar Pendidikan Dasar lan Gelar Pendidikan Awal Anak. Kajaba iku, sampeyan uga duwe kemungkinan nindakake kaloro gelar kasebut, kanthi validasi logika subyek umum ing antarane kalorone spesialisasi.

VIU (Universitas Internasional Valencia)

Uga duwe spesialisasi Pengajaran ing antarane kurikulum. Babagan Gelar Pendidikan Dasar, sing wis rampung sampeyan bisa njupuk salah sawijine 5 nyebutake sing nawakake:

  • Sebutake ing Pendidikan Musik.
  • Sebut nganggo Basa Asing: Inggris.
  • Sebutake ing TIK ing Pendidikan.
  • Sebutake ing Agama lan Moral Katulik lan pedagogi.
  • Sebutake nganggo Basa Valencian.

Iki cukup menarik amarga bakal nggedhekake kemungkinan makarya minangka liyane amarga dadi guru dhasar.

UNIR (Universitas Internasional La Rioja)

Pungkasan, kita nyebutake universitas liyane sing wis berkembang akeh ing taun-taun pungkasan, ing babagan jumlah siswa: ing NGIRI.

Antarane tawaran akademik sing jembar, kita bisa nemokake loro derajat Pengajaran: Pendhidhikan Awal lan Pendidikan Dasar. Salah sawijining kaluwihan ing universitas iki yaiku kelas kasebut langsung lan sampeyan bisa ndeleng saka endi wae sing nawakake sambungan internet.

Yen pungkasane sampeyan mutusake universitas pungkasan iki, sampeyan kudu ngerti yen tanggal wiwitane yaiku Juni 2017.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   norma beatrice ngandika

    Halo, aku pengin informasi babagan karir pengajaran, lan suwene suwene lan kepiye carane kudu daklakoni.

  2.   Silvina Bogado ngandika

    Sugeng enjing, aku kepengin ngerti amarga taun ajaran diwiwiti saka prasasti, biaya, ringkes, informasi umum babagan karir pengajaran, ngenteni tanggepan cepet, ngirim watesan wektu salam

  3.   Amparo Mora Manez ngandika

    Sugeng sonten. Bisa sinau wulangan kanthi korespondensi. Pira regane registrasi?
    Yen aku duwe gelar universitas, apa aku bisa validasi subjek?