Apa jurusan ilmu pengetahuan?

Minangka aturan umum, luwih akeh siswa, yen wis lulus SMA, milih cabang Ilmu nalika mutusake siji utawa liyane. Wis dipercaya manawa cabang iki duwe prospek profesional luwih akeh tinimbang cabang Huruf, lan nganti saiki, iki pancen bener. Sanajan nganti saiki, isih kedadeyan kaya ngono, sanajan kurang akeh lowongan kerja kanggo kabeh wong, isih akeh siswa sing isih milih cabang iki. Nanging, Apa jurusan ilmu pengetahuan?

Ing artikel iki, kita nuduhake kabeh karir Ilmu sing bisa ditemokake ing saben taun Universitas ing Spanyol. Kita ora nggatekake derajat dobel supaya sampeyan mung bisa ndeleng apa sing tenan menarik ing artikel iki.

Karir ilmu ing universitas Spanyol

  • Gelar Biologi
  • Gelar Biologi Lingkungan
  • Gelar Biokimia
  • Gelar Biokimia lan Biologi Molekuler
  • Gelar Biokimia lan Ilmu Biomedis
  • Gelar Bioteknologi
  • Gelar Ilmu Pengetahuan lan Teknologi Panganan
  • Gelar Ilmu Lingkungan
  • Gelar Ilmu Biomedis
  • Gelar Ilmu Pangan
  • Gelar Ilmu Kelautan
  • Gelar ing Ilmu Eksperimen
  • Gelar Ilmu Gastronomi
  • Gelar Enologi
  • Gelar Statistik
  • Gelar ing Statistik Terapan
  • Gelar Fisika
  • Gelar Genetika
  • Gelar Geologi
  • Gelar Matematika
  • Gelar Matematika lan Statistik
  • Gelar Mikrobiologi
  • Gelar Nanosains lan Nanoteknologi
  • Gelar Optik lan Optometri
  • Gelar Kimia
  • Gelar Teknologi lan Manajemen Panganan

Kita kudu eling, sanajan karir teknologi digandhengake ing wektu tartamtu karo karir ilmu pengetahuan, bisa uga amarga sing diteliti ing sekolah menengah lan klasifikasi sing digawe nalika semana, iki ora ana gandhengane karo ilmu pengetahuan lan karir beda-beda. Pandangan ing ndhuwur minangka kabeh jurusan ilmu sing bisa ditliti ing universitas ing Spanyol.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.