Kesalahan sing bisa nggawe sampeyan katon ora profesional

Nalika mlebu wawancara kerja, nalika lunga menyang janjian profesional sing penting, utawa kanthi gampang, nalika saben dina kerja kanthi rutin, kita bisa nindakake prekara-prekara sing sanajan ora ditindakake kanthi sengaja utawa terus-terusan lan saben dina , sampeyan bisa nggawe kita katon kurang profesional ngadhepi wong liya.

Sampeyan bisa ngerti manawa sampeyan menehi kabeh ing pasinaon utawa ing karya, nanging tumindak ala utawa tumindak sing ora cocog ing wektu tartamtu, bisa mbuwang kabeh sing wis kita lakoni nganti saiki ing ngarepe wong liya. Yen sampeyan ora mung profesional, nanging sampeyan pengin terus tampil supaya bos ngerti apa sing sampeyan gunakake, yaiku kesalahan sing paling umum sing kudu dihindari sakbanjure

Kesalahan sing kudu dihindari

  1. Telat: Kita luwih dhisik amarga sapa sing kurang utawa kurang wis 5 utawa 10 menit pungkasan kerja. Iki ora bakal kelakon. Iki minangka kesalahan sing paling umum lan sing paling bisa nuduhake wong liya amarga kekurangan profesionalisme sampeyan.
  2. Klamben sing ora cocog kanggo tanggal sing dimaksud: Ana lapangan kerja sing kudu nganggo kaos lan dasi ya utawa ya, mula ora bisa «Langsung menyang bullfighter» norma iki sing wis ditemtokake. Muga-muga bisa disandangi kanthi cara sing nyaman lan ora resmi, ya kabeh! Nanging kadang ora bisa ...
  3. Aja ndeleng wong liya nalika ngomong karo sampeyan: Secara pribadi, minangka salah sawijining perkara sing paling nggawe aku mangkel karo wong sing diajak guneman. Lan yen aku kelakon, sampeyan uga bisa dadi bos utawa wong sing wawancara karo sampeyan babagan tugas mbesuk. Sampeyan kudu langsung ndeleng wong sing ngobrol karo sampeyan. Ora kanthi cara tetep lan tetep (kita uga ora pengin katon edan) nanging menehi perhatian marang dheweke lan terus kontak mata karo dheweke.
  4. Swara utawa yakin: Yen sampeyan kudu milih apa-apa, pilih "cacat" kepercayaan. Keluwihan ora dianggep apik. Nanging, sampeyan luwih becik tinimbang sapa wae sing kudu ngerti yen "grapyak" bisa dadi tanggal profesional. Sampeyan bakal gumantung ing kabeh wektu sampeyan wis ngerti wong utawa wong sing bakal diajak sesambungan lan derajat kekancan utawa hubungan kerja sing gabung karo sampeyan.
  5. Gunakake telpon seluler sajrone jam kerja lan kanggo masalah pribadi: Yen sampeyan kerja, sampeyan kudu nyawisake wektu kanggo kabeh sing ana gandhengane karo gaweyan. Ora ana sing nggunakake Whatsapp diajak kanca utawa pacar utawa bapak. Gunakake wektu istirahat sampeyan kanggo tugas iki.
  6. Nggawe kakehan: Aja nganti "katon" kaya robot sing ngadeg nalika ngobrol kanthi profesional, nanging uga ora prilaku. Temokake saldo.
  7. Ambu sing kuwat: Aja ngobrol karo wong liya sawise ngrokok rokok, aja nggunakake minyak wangi kanthi ambune sing kuat, aja nganti mesthi ora mlebu ing omah utawa wawancara kanthi bersih ...
  8. Ora ngurmati papan pribadi: Iki paling penting ing meh kabeh kahanan sing sampeyan lakoni. Ngurmati papan pribadi liyane, mbantu dheweke ora rumangsa eling banget utawa sesak.

Yen sampeyan ngindhari 8 kesalahan kasebut sajrone nyambut gawe saben dina utawa wawancara pribadi, sampeyan bakal menehi citra profesional sing apik. Mesthine, tembung kasebut bakal gumantung mung ing sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.