Kursus sing diwiwiti wulan Desember (II)

Lan yen wingi kita menehi sampeyan loro barang sing apik kursus saka tangane MyriadaxDina iki kita padha wae, lan kita menehi rong kursus liyane babagan topik sing beda banget kanggo sing melu cabang pendhidhikan lan pelatihan liyane.

Tulisen lan nikmati free courses lan kualitas.

Kursus: Desain Agronomi Irigasi Lokal

Desain agronomis minangka fase pertama kanggo kabeh jinis irigasi. Kursus iki bertujuan kanggo nerangake kepiye desain agronomis optimal sing dadi dhasar desain hidrolik, ing endi kabeh aspek dhasar kasebut rinci, kayata kebutuhan banyu kanggo tanduran, jumlah emitor per tanduran, pamisahan antara pemancar, interval antarane banyu, wektu siraman, lsp.

Data kursus

  • Tanggal wiwitan: 4 Desember 2017.
  • Durasi kursus: 6 minggu (Kira-kira 30 jam).
  • Universitas sing mulang: Politécnica de Madrid.
  • Guru: Luis Juana, Sergio Zubelzu lan Leonor Rodríguez, lan liya-liyane.
  • Jumlah modul: 6.
  • Link kanggo registrasi, Kene.

Kursus: Manajemen pariwisata, nilai informasi

Kursus kasebut ngenalake konsep utama Manajemen Destinasi Wisata saka njupuk data kanggo njupuk keputusan. Pangembangan konten ngubungake bidang ilmu ing Pariwisata, Warisan lan Teknologi; Modul kasebut nemokake saben topik kasebut kanthi nyedhaki kerangka kerja peraturan, pengalaman sukses, conto model kanggo manajemen tujuan, lan liya-liyane.

Data kursus

  • Tanggal wiwitan: 1 Desember 2017.
  • Durasi kursus: 6 minggu (Kira-kira 30 jam pasinaon).
  • Universitas sing mulang: Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.
  • Guru: Felipe Lazo, Daniela Rivas lan Sandrino Llano, lan liya-liyane.
  • Jumlah modul: 4.
  • Link kanggo registrasi, Kene.

Muga-muga patang kursus sing ditawakake total iki sing disenengi lan sampeyan mungkasi 2017 kanthi ilmu anyar sing wis sampeyan pelajari.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.