Gelar Master ing Teknologi Pendidikan

Gelar Master ing Teknologi Pendidikan

Nalika sampeyan wis sawetara wektu kerja ing pendidikan minangka guru utawa padha, sampeyan bakal ngerti yen cara sing diwulangake sadurunge ora kaya saiki. Ing tembung liyane, kita kudu daur ulang lan ngrampungake teknologi anyar. Ing pangertèn iki, ing Gelar Master ing Teknologi Pendidikan Sampeyan bisa uga dadi pilihan sing apik.

Nanging babagan apa? Apa gunane Master? Sapa sing bisa njaluk? Kesempatan kerja apa sing sampeyan duwe? Kabeh mau, lan sawetara perkara liyane, sing bakal kita rembug ing ngisor iki.

Apa tujuane Gelar Master ing Teknologi Pendidikan?

wong ngadeg maca

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu ngerti babagan Master ing Teknologi Pendidikan yaiku tujuane kanggo nyedhiyakake siswa kanthi spesialisasi babagan panggunaan teknologi pendidikan.

Kanthi tembung liya, tegese nganyari sumber daya lan media sing digunakake guru kanggo adaptasi karo teknologi lan komunikasi anyar supaya bisa nyedhaki siswa. Gamification, virtual lan augmented reality, program utawa robotik pendidikan minangka sawetara conto teknologi sing bisa ditrapake ing lapangan pendidikan kanggo sinau siswa sing luwih apik.

Mulane gelar sing dipikolehi nglengkapi wong kanthi dhasar metodologis lan teknologi lan conto praktis supaya bisa ditindakake ing pawiyatan awal, sekolah dasar lan menengah.

Sapa sing bisa sinau Master

Salah sawijining pitakonan umum sing bisa uga muncul nalika sampeyan kasengsem ing gelar Master kaya iki yaiku apa sampeyan duwe latihan lan / utawa pengalaman sing cocog kanggo njupuk.

Ing kasus iki, sampeyan bisa ngakses yen sampeyan duwe judhul iki:

  • Diploma ing Pengajaran ing Pendidikan Anak Usia Dini
  • Diploma ing Pengajaran ing Pendidikan Dasar
  • Diploma ing Pengajaran ing Pendidikan Musik
  • Diploma ing Pengajaran ing Pendidikan Jasmani
  • Diploma ing Pengajaran ing Pendidikan Khusus
  • Diploma ing Pengajaran ing Pangrungu lan Basa
  • Diploma ing Pengajaran ing Basa Asing
  • Diploma Pendidikan Sosial
  • Lulusan Pendidikan Anak Usia Dini
  • Lulusan Pendidikan Dasar
  • Lulusan ing Pedagogy
  • Lulusan ing Psychopedagogy
  • Lulusan Pendidikan Sosial
  • Master ing Pelatihan Guru kanggo Pendidikan Menengah Wajib, Baccalaureate, Pelatihan Vokasional lan Pengajaran Basa
  • Sertifikat Aptitude Pedagogical (ing kasus terakhir, sampeyan kudu mbuktekake pengalaman ngajar rong taun ing tahapan PAUD, Sekolah Dasar lan / utawa Pendidikan Menengah utawa Pelatihan Kejuruan).
  • Sarjana / Lulusan Psikologi kanthi pengalaman latihan ing studi Master ing bidang Ilmu Pendidikan lan / utawa pengalaman kerja ngajar ing tahap pendidikan PAUD, Sekolah Dasar, Menengah lan / utawa Latihan Kejuruan paling sethithik 365 dina.

Apa rencana sinau kanggo Gelar Master ing Teknologi Pendidikan?

meja karo papan tulis lan laptop

Antarane kurikulum sing diatur ana mata pelajaran kayata teknologi lan inovasi ing pendidikan; komunikasi lan jaringan sosial ing pendidikan; sumber pendidikan digital; learning immersive: virtual lan augmented kasunyatan Applied kanggo pendidikan... Kabeh mau fokus ing bantuan kanggo mangerteni teknologi iki lan sijine menyang laku ing lapangan pendidikan, mromosiaken learning siswa luwih apik.

Salajengipun, yen latihan iki diakses kanthi gelar utawa lulusan Psikologi, utawa ora duwe pengalaman ing Ilmu Pendidikan; utawa ing latihan prasekolah, sekolah dasar, menengah utawa kejuruan paling sethithik setaun, dheweke njupuk subyek ing basis pedagogis ing proses pamulangan.

Lan cara kerja?

Master rampung online, tegese ora perlu melu kelas tatap muka. Siswa nampa materi sing dibutuhake kanggo saben mata pelajaran, lan uga sawetara tugas sing kudu dirampungake lan diwenehake kanggo koreksi.

Nanging, sampeyan ora piyambak. Wis tutorial karo saben guru kanggo takon utawa kanggo ngrembug masalah sing bisa muncul lan kudu ditanggulangi, apa bab subyek, evaluasi utawa tugas.

Lan, nalika njupuk ujian, ana rong pilihan sing bakal gumantung saka pilihan sing ditindakake saben siswa:

Nindakake evaluasi terus-terusan lan ujian pungkasan

Ing kasus iki, aktivitas sing diusulake ing kursus, uga partisipasi siswa, bakal menehi pambiji manawa dheweke wis sinau kawruh saben mata pelajaran. Iki bakal nggawe 60% saka kelas.

Sisa 40% kalebu njupuk ujian seprapat kanggo ndeleng yen sampeyan wis entuk katrampilan.

Kanthi tes evaluasi kompetensi (PEC) lan evaluasi pungkasan

Cara liya kanggo nggayuh judhul yaiku kanthi njupuk tes evaluasi katrampilan, sing menehi evaluasi katrampilan sing dipikolehi ing saben mata pelajaran; lan ujian seprapat.

Loro-lorone bakal dadi 50% saka kelas.

Kesempatan apa sing ditawakake Master iki?

wong wadon nggarap laptop

Salah sawijining masalah sing paling penting nalika nggawe keputusan arep njupuk gelar Master utawa ora, tanpa mangu-mangu, kesempatan kerja sing bisa sampeyan lakoni. Ing tembung liyane, apa sing bisa digarap.

Ing kasus iki, lapangan profesional iki bakal kaya:

  • Guru ahli ing inovasi pendidikan.
  • Koordinator ICT ing lingkungan pendidikan.
  • Penasehat teknologi pendidikan.
  • Penasihat teknologi ing Pusat Pendidikan Anak Usia Dini, Sekolah Dasar lan Menengah.
  • Desainer konten pendidikan sing ditengahi dening teknologi.
  • Evaluator konten pendidikan.

Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap, luwih becik hubungi Universitas Isabel I, ing ngendi gelar Master iki diwulangake.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.