Penghargaan Akhir Gelar Nasional ing Pendidikan Universitas

Penghargaan Akhir Gelar Nasional ing Pendidikan Universitas

Saiki, ing Penghargaan Akhir Gelar Nasional ing Pendidikan Universitas ditrapake kanggo para siswa sing wis rampung pasinaon sing entuk gelar universitas resmi, ing pusat Spanyol, ing taun ajaran 2012-2013, kaya sing ditemtokake ing telpon.

Periode registrasi mbukak wiwit tanggal 17 Mei 2016 lan rampung pas tanggal 17 Juni ing taun sing padha iki, sampeyan duwe 9 dina kanggo nuduhake dhewe yen sampeyan pengin. Sabanjure, kita ngringkes syarat sing relevan lan kita critakake apa wakaf sing dipilih bakal dianugerahi.

Syarat lan informasi luwih lengkap

Cekakipun, iki minangka syarat sing dijaluk melu Penghargaan Nasional iki:

  • Wis ngrampungake studi universitas ing taun akademik 2012-2013.
  • Wis entuk ing cathetan akademik biji rata-rata minimal tartamtu, kaya sing kasebut ing telpon.
  • Kirim aplikasi lan dokumentasi sing dibutuhake ing tenggat wektu sing wis ditemtokake (pungkasan tanggal 17 Juni).
  • Tekan urutan skor maksimal, sesuai karo kritéria pambiji sing ditemtokake ing telpon.

Yen sampeyan pengin maca telpon kanthi luwih tliti, ing ngisor iki pranala.

Penghargaan lan pendanaan

Nomer hadiah maksimum sing bakal dianugerahi yaiku sing dituduhake ing ngisor iki (Juri bisa ngumumake manawa batal):

  • Cabang Ilmu Kesehatan: 8 Hadiah Pertama, 8 Hadiah Kedua, 8 Hadiah ketiga.
  • Cabang Ilmu: 9 Hadiah Pertama, 9 Hadiah Kedua, 9 Hadiah ketiga.
  • Cabang Seni lan Humaniora: 13 Hadiah Pertama, 13 Hadiah Kedua, 13 Hadiah ketiga.
  • Cabang Ilmu Sosial lan Hukum: 12 Hadiah Pertama, 12 Hadiah Kedua, 12 Hadiah ketiga
  • Cabang Teknik lan Arsitektur: 15 Hadiah Pertama, 15 Hadiah Kedua, 15 Hadiah ketiga.

Minangka wakaf kanggo saben wong ing ngisor iki:

  • Hadiah Pertama: 3.300 euro.
  • Hadiah kaping pindho: 2.650 euro.
  • Hadiah kaping telu: 2.200 euro.

La nyuwun Kanggo ndhaptar panggilan penghargaan iki, sampeyan kudu ngisi formulir sing bisa diakses ing Internet liwat kantor pusat elektronik Menteri Pendidikan, Budaya lan Olahraga ing alamat https://sede.educacion.gob.es ing bagean sing cocog karo "Prosedur lan layanan".

Yen sampeyan arep ngenalake awake dhewe, muga-muga bisa uga sukses ing saindenging jagad. Aja kantun kesempatan iki! Sampeyan bisa uga marem nalika sampeyan ngenteni ...


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.