Proyek sing paling dituntut ing bandara

bidang

Pentinge pariwisata ing negara kita kanthi nambah jumlah penerbangan, ndadekake tawaran related kanggo karya ing bandara cukup amba lan penting. Sektor aeronautika nawakake macem-macem kesempatan kerja saben taun amarga macem-macem proyek sing ditawakake, manawa staf administrasi utawa petugas toko.

Ing artikel ing ngisor iki, kita nuduhake sampeyan proyek paling nuntut ing bandara.

Teknisi administratif

Staff iki utamané tanggung jawab kanggo nggawe laporan, ngawula pelanggan bandara lan nindakake macem-macem proyek Manajemen. Kanggo bisa kerja ing posisi proyek iki, kursus Teknisi Administratif dibutuhake. Babagan syarat kanggo njupuk kursus kasebut, kudu sinau minimal kayata Sarjana utawa FP. Teknisi administratif nindakake tugas penting ing bandara kayata mriksa bagasi utawa numpak penumpang.

operator pesawat

Dheweke tanggung jawab kanggo ngawasi manawa kabeh apik lan ora ana masalah ing penerbangan kasebut. Nalika nggarap proyek iki, ora ana pengalaman sing dibutuhake lan kursus pelatihan dibutuhake.

pramugari

Teknisi Operasi Bandara

Ana bandara sing mbutuhake gelar sarjana nalika kerja minangka teknisi operasi bandara. Nanging, ana bandara liyane sing mung gelar ESO sing dibutuhake. Staf sing nglamar proyek iki kudu duwe tingkat basa Inggris sing apik lan kesehatan fisik lan mental sing apik. Anane fisik uga penting ing hubungane karo posisi iki.

Agen layanan bandara

Antarane tugas utama proyek iki yaiku njawab pelanggan kanthi telpon, nyiapake laporan lan kabeh sing ana gandhengane karo dokumentasi lan otomatisasi kantor. Kanggo njupuk kursus latihan kudu duwe lulusan sekolah.

Mriksa-IBERIA-2

Pembantu Tanah

Dheweke tanggung jawab kanggo ndhaptar bagasi penumpang lan penumpang dhewe. Dheweke nindakake pakaryan ing konter kanggo ngladeni pelanggan lan mriksa bagasi. Nalika dealing karo penumpang, iku dibutuhake kanggo duwe tingkat apik saka Inggris saliyane SIM driver. Kehadiran apik minangka rekomendasi liyane nalika kepengin kerja minangka petugas lapangan.

Pilot

Bisa nyopir montor mabur lan dadi pilot biasane dadi idaman akeh wong wiwit cilik. Supaya bisa dadi pilot, iku dibutuhake kanggo njupuk lisensi ATPL utawa apa pilot transportasi maskapai padha utawa ngupayakake gelar patang taun ing pilot penerbangan komersial lan operasi udara.

Pramugari utawa kru kabin

Yen sampeyan seneng karo masyarakat, sing paling apik yaiku sinau kanggo pramugari utawa kru kabin. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu njupuk pramugari utawa kursus TCP. Ana sawetara syarat liyane sing dikarepake dening mayoritas perusahaan penerbangan, kayata ngarsane fisik, kesehatan mental sing apik lan basa Inggris sing dhuwur.

Airport

Pilihan nalika makarya ing bandara

Opsi pisanan yaiku mlebu sektor publik, khusus ing perusahaan AENA. Ing sektor iki, staf milih macem-macem proyek liwat oposisi, sanajan ana uga posisi sing ditawakake ing portal tenaga kerja perusahaan lan ora mbutuhake oposisi kasebut.

Pilihan kapindho yaiku kerja ing sektor swasta. Ana akeh perusahaan swasta sing beroperasi ing AENA lan nawakake macem-macem proyek kanthi terus-terusan. Iki kasus toko hadiah, restoran, personel keamanan utawa maskapai swasta.

Singkat, carane sampeyan bisa ndeleng ana akeh tawaran proyek ing bandara beda ing Spanyol. Masalah gedhe yaiku kompetisi cukup dhuwur lan tingkat pelamar kerja apik banget. Mulane penting kanggo latihan sing apik kanggo dadi calon sing dipilih. Elinga yen pariwisata terus berkembang lan entuk manfaat saka tawaran kerja sing ana ing bandara.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.