Agenda oposisi kirim

Sawise diterbitake ing wara-wara babagan oposisi Correos, saiki wayahe ngirim aplikasi. Taun demi taun, Correos ngetokake panggilan anyar kanggo ujian kompetitif kanggo nyuda umur rata-rata karyawan, mula dadi wektu sing pas kanggo miwiti sinau babagan Oposisi menyang Correos. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap, ing kene dakcritakake kabeh.

Agenda oposisi Correos sing dianyari

Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake kabeh paket sing ana karo agenda pos sing dianyari supaya sampeyan bisa nyetujoni kanthi luwih gampang kanthi rega pasar paling apik. Liwat luwih saka 95% ing Oposisi Correos ndhukung kita!

Paket tabungan

Agenda Kantor Pos Paket tabungan
Tuku>

Iki minangka pilihan sing paling murah lan paling lengkap kabeh amarga ora entuk rong volume kanthi agenda sing dianyari saka Correos, sampeyan uga bakal entuk:

  • Buku kanggo nyiyapake tes psikoteknik
  • Ujian mock kanggo latihan
  • Tes kanggo nyiapake ujian
  • Akses menyang situs web online kanthi sumber sing bakal mbantu sampeyan luwih siyap kanggo nelpon.

Paket Premium

Paket premium kanggo sampeyan sing pengin nyiapake uga kanggo ujian, saliyane sing kalebu ing paket tabungan, sampeyan uga bakal nampa seri ekstra sing menarik:

  • Glosarium lan referensi legislatif miturut topik
  • Skema lan grafis kanggo nggampangake sinau
  • Ringkesan saben topik lan pandhuan sinau
  • Ujian mock karo fitur nyata
  • Video panjelasan
  • Kursus kanthi teknik sinau kanggo nyiapake ujian
  • Piwulang
  • Pil panjelasan babagan topik penting
  • Konten teoretis interaktif
  • Generator tes
  • Ujian saka telpon sadurunge dianalisis
  • Dokumentasi lengkap
  • Lan akeh liyane!

Sampeyan uga bakal duwe akses menyang akademi suwene 3 wulan utawa 12 wulan, gumantung karo wektu sing kudu ditliti.

Agenda Kantor Pos Paket Premium kanthi akademi 3 wulan
Tuku>
Agenda Kantor Pos Paket Premium kanthi akademi 12 wulan
Tuku>

Yen sampeyan ora kasengsem ing bungkus kasebut, sampeyan uga duwe kesempatan kanggo tuku produk sing dibutuhake kanthi individu. Iki minangka pilihan sing kasedhiya:

2020 njaluk oposisi pasca op

Lowongan kerja

Correos nyeluk 3.421 panggonan kanggo nelpon taun 2020. Sampeyan kudu ujar manawa kabeh papan kasebut nambah ruang lingkup nasional. Banjur, sampeyan kudu pindhah menyang wara-wara babagan oposisi Correos lan nemokake posisi kanggo saben provinsi.

Jinis ujian

Sawise telpon mbukak, mula kudu ditliti maneh ujian sing nunggu kita. Is babagan siji tes umum lan loro tes khusus, kanggo distribusi uga kanggo klasifikasi lan layanan pelanggan. Tes kaping pisanan, adhedhasar tes pilihan kaping 60 pitakon. Mung 10 wong sing bakal dadi psikoteknik. Kanggo nindakake iki, saben mungsuh duwe udakara 55 menit. Ujian sing khusus uga akeh pilihan. Nanging ing kasus iki, bakal ana udakara 40 pitakonan lan wektu maksimal sing kasedhiya kanggo mungsuh yaiku 35 menit.

Mupangate

Yen sampeyan wis liwati ing tahap ujian lan penyisihan, mula tahap evaluasi manfaat sampeyan bakal teka. Sawetara mupangat sing ngetung yaiku:

  • Senior ing Kantor Pos. Ora preduli jabatan sing bakal dicekel, sajrone 7 taun kepungkur.
  • Wis nindakake proyek ing propinsi sing dijaluk.
  • Gegayutan karo Papan Kerja ing posisi tartamtu lan propinsi kasebut.
  • Gelar Universitas utawa Latihan Profesional Tingkat Tinggi ing Administrasi, Manajemen, Komersial, Pemasaran lan IT.
  • Kursus sing ana gandhengane karo posisi sing diajukake.
  • Idin A utawa A1, 3 poin. Lisensi nyopir, mung siji poin.

Kirimake syarat oposisi

Logo Kantor Pos

  • Umure paling ora 18 taun lan durung umur 65 taun.
  • Judhul Pendidikan Menengah Wajib, utawa Lulusan Sekolah lan Kualifikasi resmi liyane sing bisa ngganti gelar pertama.
  • Ora duwe jinis kerja apa wae sing wis ditemtokake karo Kantor Pos.
  • Ora dipecat utawa dipisahake karo layanan kasebut.
  • Duwe kekuwatan sing dibutuhake kanggo nindakake fungsi sing dibutuhake.
  • Duwe kewarganegaraan Spanyol, utawa paling ora dadi warga negara Uni Eropa. Tindakake makalah makarya kanthi tertib, kanggo nindakake pakaryan kasebut.
  • Kanggo dadi pangiriman pos, sampeyan butuh kertu A, A1 utawa B.

Cara ndhaptar oposisi Correos

Sepeda kantor pos

Prasasti kanggo oposisi Correos bakal digawe liwat kaca resmi. Sawise wektu aplikasi rampung, kita bisa ndaftar kanthi online. Kanggo ndhaptar, sampeyan kudu tindakake sawetara langkah:

  • Sampeyan bakal ngetik kaca Correo.es, banjur sampeyan bakal mbukak 'informasi perusahaan', 'Sumber Daya Manusia', 'Pakaryan' lan pungkasane dadi 'penghasilan tenaga kerja pribadi'.
  • Langkah sabanjure yaiku 'Registrasi aplikasi'. Ing bagean iki, sampeyan kudu nyelehake ID uga sandhi, tindakake langkah-langkah sing ditawakake web.
  • Langkah katelu yaiku nutupi data pribadi sampeyan. Tindakake mriksa manawa kabeh wis bener lan aja lali maca kabijakan privasi.
  • Saiki sampeyan kudu milih propinsi sing pengin digunakake, uga tugas sing dikarepake.
  • para rampung registrasi, sampeyan kudu mbayar tarif sing 13 euro. Ya, sadurunge ana 10 euro, nanging dheweke wis munggah. Cara pembayaran yaiku nganggo kertu. Yen pembayaran wis diverifikasi, sampeyan bakal nampa pengenal panjaluk lan bukti pambayaran.

Jinis dokumen liyane uga judhul sing sampeyan duwe, ora prelu saiki, nanging dibutuhake ing fase mbesuk. Mesthine, kanggo nggawe pangowahan, sampeyan kudu mbatalake panjaluk sadurunge lan ngisi maneh sing anyar.

Gaji staf pos

Kasunyatane yaiku masalah gaji biasane dadi salah sawijining pitakon sing asring ditakokake. Sampeyan kudu ujar manawa tokoh pungkasan mesthi beda-beda. Amarga bakal gumantung karo pituwas ekstra, senioritas, posisi lan faktor liyane sing kudu dipikirake. Nanging isih, kita duwe jumlah kira-kira kanggo menehi idea:

  • Staff eksekutif: Ing jinis personel iki, kita bakal nemokake karya manipulator, penerjemah, layanan seluler, operator, lsp. Kabeh mau duwe gaji sing regane wiwit 1300 nganti 1500 euro.
  • Staff resmi pangkalan: Kurang sithik gaji karyawan iki. Nanging sejatine beda-beda mung sithik, mula kita ngomongake babagan 1200 nganti 1400 euro. Iki diarani gaji dhasar utawa biasa.
  • Ngurutake lan distribusi staf: Loro kepala distrik lan klasifikasi utawa distribusi kanthi mlaku duwe gaji antara 1100 lan 1300 euro. Padha karo staf junior.
  • Asisten Staff: Ing kasus iki, asisten staf bakal duwe gaji 1080 lan 1200 euro.

Agenda Kantor Pos

Silabus kanggo oposisi Correos kalebu 13 topik umum sing kudu sampeyan ngerteni:

  • Topik 1: Layanan pos biasa lan / utawa pangguna, uga produk sing diarani.
  • Topik 2: Fokus ing bagean e-Dagang lan bingkisan.
  • Topik 3: Nilai bisnis lan akeh tambahan liyane, uga layanan tambahan.
  • Topik 4: Diversifikasi kompetensi tenaga kerja, kerja sing ditindakake ing kantor pos.
  • Topik 5: Manajemen Digital: Data lan administratif ing Correos.
  • Topik 6: Layanan liyane lan macem-macem produk.
  • Topik 7: Proses mlebu.
  • Topik 8: Perawatan paket, peraturan transportasi.
  • Topik 9: Protokol pangiriman.
  • Topik 10: Materi perusahaan (Piranti kayata PDA, IRIS lan liya-liyane penting kanggo kinerja pekerja ing jabatane utawa kanggo fungsi sing ditindakake.
  • Topik 11: Layanan pelanggan lan perawatan: Hubungan sing padha, carane duwe perawatan kualitas sing mupangate citra perusahaan.
  • Topik 12: Organisasi bisnis, kerangka hukum perusahaan lan strategi komersial sing bakal ditindakake.
  • Topik 13: Syarat kesetaraan antarane jinis lan ilmu hukum sing cocog karo kekerasan jender ing papan kerja. Nyegah pencucian uang lan transparansi, komitmen etika lan perjanjian informasi babagan keamanan (LOPD).

Kabeh topik kasebut kalebu bagean umum utawa teori. Nanging minangka tambahan, sampeyan kudu lulus psikoteknik. Kanggo iki, sampeyan duwe buku silabus, sing mesthi anyar lan uga buku liyane kanthi kabeh sing dibutuhake supaya bisa ngatasi babagan psikoteknik. Aja lali latihan karo sawetara ujian mock, uga jinis materi liyane sing bakal mbantu sampeyan siyap kanggo ujian pilihan. Dhewe utawa bebarengan, dheweke bakal dadi pilihan sing sampurna supaya bisa ngisi batere supaya bisa entuk papan.

Kaluwihan saka makarya ing Correos

Kothak layang

Ana akeh kaluwihan saka makarya ing Correos. Minangka oposisi sing ditawakake dening propinsi. Mula, sampeyan bisa milih dhewe, uga posisi sing bisa diputer. Gajine cukup cocog saengga bisa uga ana paedah liya sing kudu dipikirake. Wiwit, sing paling murah bakal ngluwihi 1000 euro.

Jadwal kerja sing bakal ditindakake uga penting nalika dipikirake. Dadi kebak utawa part time. Kanggo kalorone, mesthi ana papan sing kasedhiya. Kajaba iku, kita kudu mikir manawa ngadhepi a pakaryan tetep lan kanggo urip, kanthi kabeh sing dibutuhake. Yen sampeyan tampil nanging ora entuk papan, sampeyan duwe opsi liyane. Sampeyan bisa ngetik Bank Pakaryan Kantor Pos. Sampeyan bisa ngakses lan sampeyan bakal bisa kerja kanthi tepat wektu, nanging sejatine bakal dietung ing bagean jasa.