Sinau, pilihan sing paling apik saiki

Ya, bener manawa samubarang ora katon ekonomi lan profesional uga kanggo wong sing wis disinaoni, nanging bayangake carane menehi gambaran kanggo wong-wong sing paling ora duwe pendhidhikan dhasar minimal ...

Amarga kita mikir manawa sinau isih penting banget lan kita kudu tetep nindakake ya utawa ya kanggo sinau, kanggo entuk ilmu anyar babagan prekara sing kuwatir utawa sing disenengi, lan kanggo akeh prekara liyane, sampeyan bakal menehi ukara kasebut panganggit saka kabeh cabang sing bakal menehi motivasi nalika wangkot. Sinau, pilihan sing paling apik saiki lan mesthi.

Frasa motivasi kanggo ditliti

Yen sampeyan minangka mahasiswa, kursus apa wae, sampeyan sinau oposisi, sarjana utawa gelar, frasa kasebut bisa nambah semangat lan mbantu sampeyan terus nalika sampeyan ngira yen pirang-pirang jam sinau ora ana gunane. Nyingkirake pamikiran kasebut!

  • "Supaya sukses, gegayuhan sampeyan supaya sukses mesthine luwih gedhe tinimbang wedi karo kegagalan". (Bill Cosby).
  • Aja ujar manawa sampeyan ora duwe cukup wektu. Sampeyan duwe jumlah jam sing padha karo Pasteur, Michelangelo, Helen Keller, Mother Teresa, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson, lan Albert Einstein". (H. Jackson Brown Jr..).
  • "Aja kuwatir kegagalan, kuwatir karo kesempatan sing sampeyan kejawab nalika malah ora nyoba." (Jack Canfield).
  • "Aja ngadili saben dina kanggo panen, nanging karo wiji sing ditandur." (Robert Louis Stevenson).
  • "Ora ana sing nate nulis rencana rusak, dadi lemu utawa gagal. Iku kedadeyan nalika sampeyan ora duwe rencana. (Larry winget).
  • "Perjalanan sewu kilometer diwiwiti kanthi langkah sederhana." (Lao Tzu).
  • «Sinau nalika wong liya turu; bisa digunakake nalika wong liya lagi santai; siyap-siyap nalika wong liya lagi main; lan impen nalika wong liya pengin. (William Arthur Ward).
  • 'Ilmuwan sing apik ngerti wangsulan sing bener. Siswa hebat ngerti pitakon sing bener ». (Anonim).
  • "Yen sampeyan duwe impen, sampeyan kudu nglindhungi. Wong sing ora bisa nindakake apa wae bakal ngandhani yen sampeyan uga ora bisa. (Saka film "Nggolek kebahagiaan").
  • Takon dhewe apa sing sampeyan lakoni saiki bakal nyedhaki sampeyan ing endi sing pengin sampeyan delok. (Walt Disney).

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.