Syarat kanggo penghormatan sekolah tinggi lan kaluwihan kasebut

siswa entuk paling entuk manfaat saka sinau

Yen dadi siswa nampa gelar kehormatan, sampeyan bisa seneng amarga iku nilai paling dhuwur sing bisa diduweni. Kanggo wong akeh, kayane target sing mokal kanggo dicapai, nanging nyatane kanthi tekad lan ketekunan bisa kasedhiya kanggo sapa wae. Kualifikasi iki bisa dipikolehi kanthi subyek utawa kursus, yaiku pangenalan kanggo kerja lan kanggo rata-rata biji sing dipikolehi, sing paling apik yaiku duwe kaluwihan sing gedhe.

Syarat kanggo entuk gelar kehormatan

Entuk gelar kehormatan ing sekolah menengah luwih gampang ditindakake ing siji utawa luwih mata pelajaran kanthi kenceng lan usaha tinimbang nindakake minangka tandha global, wiwit iku tandha maksimal kudu dipikolehi ing kabeh mata pelajaran.

Sebutan iki mung diwenehake kanggo panganan sing paling padhang minangka hadiah sing luar biasa lan kauntungan sing paling disenengi yaiku ora ana pambayaran kanggo mbayar biaya kuliah ing taun pertama pasinaon universitas lan selektif.

siswa SMA sing seneng

Entuk biji rata-rata 9 ing sakabehe mata pelajaran bakal bisa ngakses pambiji kanthi mulya. Nanging penyebutan iki ora diwenehake kanggo kabeh wong sanajan wis nduweni kualifikasi kasebut amarga mung dianugerahi 5% saka total siswa sing ndhaptar ing mata pelajaran utawa kursus, mula bakal dianakake pambiji siswa sing paling padhang sadurunge menehi penghargaan iki.

Ora mung kanggo sing paling pinter

Yen sampeyan mikir manawa sebutno iki mung kanggo siswa sing paling cerdas, sampeyan salah amarga sampeyan uga kudu nggatekake ketekunan, upaya lan aplikasi kanggo entuk kasebut.  Yen sampeyan pengin entuk gelar kehormatan ing sekolah menengah, sing paling penting yaiku lunga menyang psikopagogog utawa akademi studi supaya bisa nyedhiyakake teknik sinau sing cocog karo sampeyan.

Sing paling apik uga babagan gelar kehormatan saliyane pangecualian pembayaran yaiku sampeyan ora bakal dikecualekake saka bisa njaluk beasiswa reguler kanggo kuliah ing universitas. Mula, sampeyan bisa mbayar luwih sithik lan entuk tabungan sing signifikan kanggo sinau.

siswa sekolah menengah

Kaluwihan kanggo entuk gelar kehormatan ing Baccalaureate

Yen sampeyan minangka salah sawijining sing paling begja sing wis entuk gelar kehormatan ing Baccalaureate amarga upaya lan kenceng sampeyan, mula sampeyan bakal pengin ngerti kanthi luwih rinci apa kaluwihan kasebut amarga entuk penghargaan khusus iki.

Taun pertama universitas, kuliah gratis

Amarga kabeh upaya entuk hadiah, yen sampeyan entuk gelar kehormatan, sampeyan bisa nduwe registrasi gratis kanggo karir sing dipilih. Gumantung saka karir sing sampeyan pilih, dhaptar bisa nambah, mula yen sampeyan duwe gelar kehormatan Iki tegese tabungan sing apik kanggo njupuk gelar sing dikarepake tanpa preduli regane.

Milih ora bakal mbayar dhuwit

Nanging sadurunge mlebu universitas, sampeyan kudu milih, sanajan sawise entuk gelar kehormatan, sing jelas sampeyan ora bakal nemoni masalah amarga sampeyan wis ngerti apa sing bakal disinaoni kanthi tekad lan tekun. Yen sampeyan duwe kaurmatan ing Baccalaureate, sampeyan ora bakal mbayar dhuwit kanggo nindakake lan sampeyan ora kudu mbayar ujian pilihan. (Biaya antara 70 lan 100 euro kanggo nindakake, gumantung saka komunitas sing sampeyan lebokake).

Sampeyan bakal duwe evaluasi sing luwih apik kanggo njaluk beasiswa

Kaya sing sampeyan ngerteni, sanajan sampeyan duwe gelar kehormatan, iki ora dadi masalah kanggo ndhaptar beasiswa, dadi nalika sampeyan njaluk sampeyan bakal duwe pambiji sing luwih apik ing administrasi publik tinimbang yen durung duwe.

sinau tenanan

Duwe kaurmatan ing Universitas uga duwe hadiah

Yen sampeyan wis ing universitas lan sampeyan wis ngerti apa sing kudu ditliti kanthi tekad lan usaha, sampeyan uga bisa duwe gelar kehormatan lan uga entuk entuk. Yen sampeyan entuk kaurmatan ing subyek ing universitas, ing registrasi sabanjure sampeyan ora bakal mbayar kredit sing padha karo sing sampeyan lakoni ing subjek kasebut. Contone, yen subyek sing sampeyan lakoni kanthi penghormatan yaiku 12 kredit, mula ing registrasi sabanjure sampeyan bakal nyimpen 12 kredit lan sampeyan ora bakal mbayar, yaiku bakal dijupuk saka rega registrasi pungkasan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

12 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gambar placeholder Jose Miguel Ruiz ngandika

    Apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan saka ngendi sampeyan entuk informasi iki yen kanthi dhaptar Kehormatan sampeyan ora mbayar pilihan? Sawise maca informasi iki, kita menyang Universitas Huelva, amarga anakku nduwe registrasi Kehormatan lan kudu mbayar Selectividad lan dheweke ngandhani supaya ora duwe bukti babagan iki, mula dheweke njaluk aku nggawa saka papan sing kasedhiya entuk informasi iki, kanggo mriksa lan tumindak sing cocog.

    Apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan aku?

    Gracias

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Sampeyan duwe email 😉

      1.    antia ngandika

        Halo, aku uga duwe gelar kehormatan lan dheweke ngandhani yen aku kudu mbayar pilihan. Saka ngendi sampeyan entuk informasi kasebut? Matur nuwun

    2.    carol ngandika

      ing Leon aku kudu mbayar kaya sing liyane

  2.   Jose ngandika

    Aku duwe penghormatan ing sekolah menengah kaping 2 lan dheweke ngandhani yen ragad kanggo mbayar ujian selektif kudu dibayar.
    Iki mung valid kanggo ndhaptar ing Universitas.
    Khusus ing Andalusia (Jaen)

  3.   sun ngandika

    Aku entuk 10 basa Latin ing taun pisanan sekolah menengah lan dheweke durung menehi apa-apa

    1.    Pedro ngandika

      Putriku entuk rata-rata 9,7 ing taun kapindho sekolah menengah, apa dheweke duwe hak kanggo ngurmati matrikulasi lan yen mangkono, apa aku kudu ngaku? Matur nuwun yen ana wong sing bisa nulungi aku, aku bakal ngormati

  4.   Eva ngandika

    Apa sampeyan bisa menehi informasi luwih lengkap babagan topik iki?

  5.   Ana ngandika

    Putriku entuk penghargaan ing Asturias ing Baccalaureate kaping 2 lan ing kene ing Asturias dheweke kudu mbayar biaya kanggo ujian mlebu EBAU lan ing universitas Asturian dheweke kudu mbayar SPP. Jebule ing kene dheweke ora menehi hadiah kanggo bocah lanang sing ngupayakake. sedhihku ... Dheweke kudune isin, mesthine siji-sijine otonomi sing trenyuh karo para mudha kaya ngono

    1.    Alberto ngandika

      Aku ora ngerti ing endi bocah wadon iki gosip iki, nanging ora bener yen dheweke mbayar selektif yen sampeyan entuk pakurmatan.

  6.   Fernando ngandika

    Yen sampeyan sinau luwih saka siji gelar, apa sampeyan isih duwe registrasi gratis kanggo taun pisanan kanthi registrasi penghormatan?

  7.   Maika ngandika

    Putriku duwe SPP lan mbayar biaya Ebau.