Teknisi unggulan ing prosthetics lan orthotics

Teknisi unggulan ing prosthetics lan orthotics

Ing kulawarga Kesehatan, ing siklus Siklus pelatihan pendhidhikan sing luwih dhuwur, sampeyan bisa entuk gelar Teknisi Unggulan ing prosthetics lan orthotics, nanging sadurunge ngakses jam piwulang 2000, sampeyan kudu memenuhi sawetara syarat, sing bakal dibabarake ing ngisor iki:

1. Yen sampeyan wis entuk gelar Baccalaureate utawa gelar Baccalaureate nomer loro, kalebu sawetara Baccalaureate eksperimental.

2. Yen sampeyan duwe gelar Teknisi Unggul utawa Spesialis.

3. Anggere sampeyan wis lulus Orientasi Universitas utawa kursus pra-universitas.

4. Yen sampeyan duwe gelar Universitas utawa sing padha, kanggo tujuan akademik.

Ing tangan liyane, Teknisi unggulan ing prosthetics lan orthotics dadi profesional sing bisa adaptasi, uga nggawe, prostesis, orthotics lan orthotics miturut resep dokter, uga ngatur lingkungan lan cara nggawe prostesis, orthotics lan orthotics lan, mesthine nindakake manajemen lan administrasi laboratorium lan pusat ortopedi.

El Rencana latihan kalebu piwulang teoritis-praktis, adhedhasar ing ngisor iki modul profesional: manajemen lan administrasi pusat laboratorium lan ortopedi, desain potongan ortho-prosthetic, elaborasi produk ortho-prosthetic adhedhasar resep medis, adaptasi ortho-prostheses, fisiopatologi ortho-prostesis, lsp.

Exit Pakaryan. Kaya sing wis dakkandhani, pelatihan kalebu udakara 2000 jam mulang. Ing pungkasan pasinaon sampeyan bakal bisa nemokake lapangan kerja ing sektor kesehatan ortopedi, uga ing area umum lan pribadi, uga nggawe perusahaan sampeyan dhewe minangka profesional lepas. Posisi sing bakal dicekel yaiku: Teknisi Orthoprosthesis, Teknisi Ortopedi lan kepala laboratorium ortho-prostesis. Kajaba iku, sampeyan bakal bisa tumindak minangka Delegasi Komersial saka perusahaan sing nggawe bagean ortho-prosthetic.


8 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   salvador ngandika

    Aku pengin ngerti ing endi aku bisa sinau babagan karir teknisi unggul ing orthotics ing Nuevo Leon Mexico

  2.   Daniel ngandika

    Aku uga, ing Nuevo León, nanging kayane ora wangsulan ing kene.

  3.   ZACARIAS FELIX RUBEN ngandika

    MUNGGU BAIK, AKU ING KENE ngerti, yen aku bisa sinau KARET ORTHOSIS lan PROSESESIS ING JALAN, AKU SAKING MODAL KORRIENTE, SING GOLONG NELiti KAREER.
    Aku minangka teknisi senior ing instruksi bedah.
    Muga-muga sampeyan duwe karep kanggo menehi kula karo data sing prelu dingerteni yen bisa, ing endi lan kepiye kudu daklakoni. Saking wis matur nuwun sanget.

  4.   MELISSA CARRANZA ngandika

    Halo, aku pengin sinau Teknisi Unggulan ing Orthotics. Aku kepengin banget, aku saka propinsi Córdoba, nampa BA ing Bioimagenes.
    Aku butuh saran informasi, matur nuwun banget !!!

  5.   Juliet Carbonell Hervas ngandika

    Aku pengin informasi babagan Teknisi Unggulan ing kursus Orthotics.
    muchas gracias

  6.   ROBERT CARRIZO ngandika

    HELLO, APA KANGGO NGIRIM INFORMASI KEPADA DEGREE INI?

  7.   ARTHUR MENDOZA ngandika

    Sugeng siang aku pengin sampeyan nganyari babagan karir iki lan aku pengin informasi babagan kursus Teknisi Unggulan ing orthotics.

  8.   konchi ramos ngandika

    Aku pengin nampa informasi sing dianyari babagan Teknik Top ing kursus Orthotics

    Thanks lan salam apik