Tim editorial

Formasi lan pasinaon minangka situs sing diwiwiti ing taun 2010 sing tujuane supaya para pamiarsa menehi informasi babagan sing paling anyar warta, pangowahan lan telpon sistem pendidikan. Akeh-akehe saka oposisi lan topik universitas lan sekolah, wiwit nindakake proses birokrasi tartamtu dadi sumber daya lan pandhuan kanggo siswa.

Kabeh iki bisa uga amarga tim editor sing bisa dideleng ing ngisor iki. Yen sampeyan pengin dadi bagean saka grup iki, sampeyan bisa ngubungi kita Kene. Saliyane, ing kaca iki Sampeyan bisa nemokake kabeh topik sing wis dibahas ing kaca iki suwene taun, sing diurutake miturut kategori.

Penyunting

  • Maite Nicuesa

    Lulusan lan Doktor Filsafat Universitas Navarra. Kursus Ahli ing Pelatihan ing Formulir Escuela D´Arte. Nulis lan filsafat minangka bagean saka jabatan profesionalku. Lan kepinginan kanggo terus sinau, liwat investigasi topik anyar, saben dina ngancani aku.

  • Maria Jose Roldan

    Sinau ora kedadeyan, nanging ngidini sampeyan menyang papan sing sampeyan karepake. Amarga latihan sing apik bakal mbukak kabeh lawang sing dikarepake. Ora kasep terus sinau! Amarga iku, ing FormaciónyEstudios, sampeyan pengin sampeyan bisa entuk kabeh target kanthi ilmu sing apik.

  • Encarni Arcoya

    Aku mesthi seneng karo pelatihan kejuruan lan pandhuan (FOL) lan sajrone karir aku melu subjek sing ana gandhengane karo iki. Kajaba iku, teknik sinau pasinaon minangka perkara sing narik kawigaten, utamane kanggo mulang bocah supaya sinau.

Mantan editor

  • Carmen guillen

    Antik '84, bokong ora tenang karo kursi sing ora apik lan nganggo macem-macem rasa lan hobi. Dadi kursus paling anyar yaiku salah sawijining prioritas utama: sampeyan ora bakal mandheg sinau. Apa sampeyan pengin ngerti cara kanggo nambah sinau? Ing artikel sampeyan, sampeyan bakal nemokake akeh tips sing, muga-muga bisa mbantu sampeyan nambah latihan.