рекламирање
учат FP од далечина

Совети и техники за барање работа по завршувањето на циклусот на стручна обука: подгответе го вашето CV и интервјуто за работа

Откако ќе студирате СОО од далечина, мешано или лично, вашата цел не е ништо друго освен да барате работа и да ја добиете...