рекламирање
мајстор мба

МБА, магистерска диплома која најмногу ја бараат работодавците

Корпоративните работодавци, регрутерите и менаџерите на малите и средните претпријатија, го одредуваат темпото на побарувачката за кандидати кои имаат диплома…