Carmen Guillen

I lindur në vitin e gjallë 1984, kam qenë gjithmonë një person me interesa të ndryshme dhe një student i përjetshëm në klasën e jetës. Që i vogël, kurioziteti më shtyu të eksploroja fusha të ndryshme të dijes, gjë që më ka bërë një redaktor të gjithanshëm dhe të mirëinformuar. Edukimi im nuk është i kufizuar në klasat tradicionale; Unë vazhdimisht kërkoj të zgjeroj horizontet e mia përmes kurseve dhe seminareve online që pasurojnë jetën time personale dhe profesionale. Unë besoj fort se të mësuarit është një udhëtim i pafund dhe çdo njohuri e re e fituar është një mjet tjetër në arsenalin tim të shkrimit. Nëse po kërkoni mënyra për të rritur aftësitë tuaja të studimit, më lejoni t'ju them se keni ardhur në vendin e duhur. Në çdo artikull që shkruaj, ndaj teknikat dhe strategjitë e provuara që kanë ndriçuar rrugën time arsimore dhe, shpresoj, do të ndriçojnë edhe tuajën.