Maite Nicuesa

I diplomuar dhe doktor në Filozofi nga Universiteti i Navarrës. Kurs eksperti në stërvitje në Escuela D'Arte Formación. Kam kryer një shumëllojshmëri të gjerë kursesh gjatë gjithë karrierës sime. Unë punoj si redaktor dhe bashkëpunoj me media të ndryshme dixhitale. Shkrimi dhe filozofia janë pjesë e vokacionit tim profesional. Më pëlqen të shkruaj për inteligjencën emocionale, stërvitjen, zhvillimin personal, teknikat e studimit dhe edukimin. Dëshira për të vazhduar mësimin, përmes kërkimit të temave të reja, më shoqëron çdo ditë. I dua kinemanë dhe teatrin (dhe i shijoj si spektator në kohën time të lirë). Aktualisht jam e angazhuar edhe në një klub librash.