Dita Botërore e Radios

Dita Botërore e Radios

Sot është Dita Botërore e Radios. Një mjet komunikimi që bën kaq shumë shoqëri kaq shumë njerëz ...

Llojet e kundërshtimeve

Kundërshtimet mund të jenë të llojeve të ndryshme në varësi të punësimit publik për të cilin vendosni të aspironi. A doni të dini ato më të zakonshmet?

Thirren 655 vende publike në arsim

Kjo ofertë është për punësimin publik të personelit mësimdhënës pa studime universitare. Këto vende do të hapen në 2015 në komunitetin e Valencias dhe do të jenë të arritshme lirisht. Vendet shtohen në një total prej 655 dhe janë bashkimi i shesheve të 2014 dhe 2015.

Opozitat në Andaluzi

Garat për arsimin e mesëm dhe muzikën dhe artet skenike tashmë kanë një datë fillimi. Ata do të fillojnë në 21 qershor dhe pjesëmarrësit në këtë opozitë arrijnë në pothuajse 9500 njerëz

Gjermania vazhdon të kërkojë punëtorë

Tregu gjerman i punës kërkon më shumë të papunë evropianë që të jenë në gjendje të plotësojnë të gjitha vendet e punës që i duhen këtij vendi për momentin.

Një rënie e borxhit

Përmirësimi i çështjes ekonomike të vendit, domethënë ka një rënie të borxhit dhe përmirësimi i tij rritet

Ofertë për punë publike 2013

Aktualisht punësimi është informacioni që shkon në zërin e të gjithë qytetarëve, ndonjëherë madje duke shkaktuar ...

Fuenlabrada provon WI-FI falas për të papunët e saj

Me këtë iniciativë synohet që rrjeti WI - FI i Këshillit të Qytetit Fuenlabrada të jetë i arritshëm për të papunët e qytetit përmes një sistemi kartash falas. Askush nuk kundërshton që interneti është një nga metodat më të shpejta dhe më efektive për të gjetur punë ose trajnim.

Të vetëpunësuarit ngrenë alarmin për gjendjen e pasigurt të tregtisë me pakicë

Tregtarët që paguajnë taksa nën regjimin e vetëpunësuar dhe organizatat e tyre po vendosin në tryezë situatën e pasigurt që po përjeton tregtia me pakicë, e tronditur nga kriza dhe rënia e shitjeve. Bashkimi i Profesionistëve dhe Punëtorëve të Vetëpunësuar kanë pësuar një rënie të shitjeve prej 5,6% në muajin e kaluar të majit.

30.000 Spanjollë të papunë u kujdesën nga Caritas në 2011

Caritas, OJQ e Kishës Katolike, u shërbeu 2011 të papunëve në 30.000. Nga kjo shumë, 39,9% ishin Spanjollë dhe sipas vlerësimeve të kësaj agjencie të kujdesit shoqëror, ka afërsisht 30.000 njerëz që jetojnë në rrugë si rezultat i varfërisë.

Papunësia do të fillojë në vitin 2012 tek të rinjtë dhe me vendet e zhvilluara

Sipas një raporti të fundit të KB, shkatërrimi i vendeve të punës dhe situata e keqe ekonomike do të vazhdojnë për 2 vitet e ardhshme, duke prekur ekonominë botërore, veçanërisht në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara. Ndër vektorët më problematikë është se si të përballesh me një borxh publik të arratisur, rritjen e ulët ekonomike në vendet e zhvilluara dhe depresionin e ekonomisë botërore.

Komuniteti i Madridit garanton mbulim shëndetësor për të papunët

Pas një jave plot me lajme në lidhje me tërheqjen e mundshme në disa autonomi të mbulimit shëndetësor universal për njerëzit e papunë të cilët kanë ndaluar marrjen e përfitimit të papunësisë, Komuniteti i Madridit ka dashur të bëjë të qartë se në komunitetin autonom kujdesi shëndetësor universal është i siguruar për çdo person regjistruar në të.

UGT - La Rioja paraqet planin e saj të trajnimit 2011 - 2012

UGT - La Rioja sapo ka prezantuar planin e trajnimit për 2011-2012. Ky plan përfshin ofrimin e 23 kurseve që synojnë kryesisht për punëtorët e papunë. Brenda këtij plani trajnimi, 13 prej kurseve lejojnë marrjen e një çertifikate profesionalizmi.

Të mësuarit në grup III

Vazhdimi i mësimit në grupin I dhe të mësuarit në grupin II: Lidhja e parë për të formuar grupin tonë është ...

Të mësuarit në grup II

  Duke ndjekur atë që përmendëm në artikullin e mëparshëm, Grupi i të Mësuarit I, unë do të rendis përfitimet që janë ...

Të mësuarit në grup

Studimi në grup nuk është i pakuptimtë ... Ka shumë përparësi, ndoshta në mënyrë të pavetëdijshme, shumë kanë zbuluar ...

Kundërshtarët e huaj

Ky post u kushtohet kundërshtarëve të huaj. Të huajt gjithashtu mund të paraqiten para opozitës, megjithëse duhet të përmbushin disa ...

Rregullat memoteknike

Nëse keni studiuar shumë në këtë jetë, imagjinoj që edhe nëse nuk e dini se cilat janë RREGULLAT MEMOTEKNIKE, me siguri ...

Shokët dhe kundërshtarët

  Për të marrë një ndërmarrje të madhe të vështirë, është shumë e vështirë të gjesh veten vetëm. Në opozitë ia vlen të luftosh i shoqëruar. The ...