Cilat janë portalet e punës?

Cilat janë portalet e punës?

Po kërkoni punë dhe mundësi të reja profesionale? Zbuloni se si portalet e punës ju hapin dyert për të arritur qëllimin tuaj!

maestro

Mundësi punësimi në pedagogji

Pedagogu është ai profesionist i Pedagogjisë që ka aftësinë të edukojë studentët e tij dhe t'i udhëzojë ata në lëndë të ndryshme.

Çfarë bën një ekonomist?

Çfarë bën një ekonomist?

Çfarë bën një ekonomist dhe çfarë roli luan ai në shoqëri? Zbuloni perspektivat e ndryshme të një profesioni kaq të kërkuar!

osteopat 1

Çfarë është osteopatia

Osteopatia është një terapi alternative që funksionon në teorinë se e gjithë struktura e kockave është e lidhur me funksionet e trupit.

Çfarë është puna e pavarur?

Çfarë është puna e pavarur?

Çfarë është puna e pavarur dhe si ta zhvilloni karrierën tuaj në mënyrë të pavarur? Ne ju japim çelësat për të gjetur klientë të rinj!

Çfarë është një fermer?

Çfarë është një fermer?

Çfarë është një fermer dhe pse puna e tij është thelbësore për shoqërinë? Zbuloni të gjitha çelësat në Trajnim dhe Studime!

Çfarë është një psikolog?

Çfarë është një psikolog?

Çfarë është një psikolog dhe cilat mundësi pune keni në planin afatgjatë? Zbuloni disa nga opsionet për të kërkuar punë

Muerto

Çfarë është thanatopraksia?

Në thanatopraksi, profesionisti do të përdorë një sërë teknikash që ndihmojnë në ruajtjen më të mirë të të ndjerit

puno ne ibiza dhe ji i lumtur

Punoni në Ibiza, si ta gjeni?

Nëse dëshironi të punoni në Ibiza për një sezon, për shembull në verë, si mund ta merrni? Mos harroni këto këshilla që sigurisht do të jenë të shkëlqyera për ju.

Të drejtat e studentëve

Të drejtat dhe detyrat e studentëve

Ne ju tregojmë se cilat janë të drejtat dhe detyrat e studentëve në arsimin e mesëm. Cilat të drejta duhet të përmbushin shkollat ​​me nxënësit e tyre?

Kurse me mundësi pune

Në artikullin e sotëm ne flasim për ato pak, aktualisht, kurse me mundësi pune që mund të studiojmë. Jo gjithçka ka humbur!

Mundësitë e karrierës juridike

Në këtë artikull ne shkurtimisht komentojmë mbi disa mundësi profesionale dhe pune për ata që mbarojnë studimet e drejtësisë.

Studioni atë që ju pëlqen vërtet

Studioni atë që ju pëlqen vërtet dhe do të keni motivimin e nevojshëm dhe të kërkuar për të bërë punën tuaj me më shumë entuziazëm çdo ditë.

Kursi i kërkimit të punës 2.0

Kurs falas për kërkimin e punës 2.0 në platformën MiriadaX. Në fund mund të keni një çertifikatë pjesëmarrjeje dhe përmirësimi.

Punë për të bërë nga shtëpia

Të punosh nga shtëpia po bëhet gjithnjë e më e vërtetë që mund ta arrish dhe të sigurosh jetesën prej saj. Por a po ju mungojnë idetë? Mos harroni të mëposhtmet.

Rrit numrin e ofertave të punës që kërkojnë një diplomë pasuniversitare

Duke pasur parasysh situatën e vështirë të punësimit që gjendemi në vendin tonë, Adecco ka përgatitur një raport me synimin për të hedhur pak dritë dhe për të dhënë të dhëna të caktuara. Sipas studimit të tyre, pasi analizuan gati 800.000 oferta pune për të gjetur kërkesën për trajnim të kompanive spanjolle, 5,5% e ofertave të punës që gjejmë në Spanjë kërkojnë studime pasuniversitare si një kërkesë thelbësore, pasi që vetëm një karrierë nuk funksionon.

programi i akreditimit të kompetencave

Akreditimi i kompetencave

Me thirrjet për akreditim profesional të Ministrisë së Arsimit, kushdo me përvojë pune mund të marrë një kualifikim përkatës.

Bachelor i Kartografisë

Bachelor i Kartografisë

Kartografia është përgjegjëse për studimin e sipërfaqes së tokës dhe interpretimin e saj përmes hartave