studim fp

Si të studioni FP në distancë

Dëshironi të studioni FP por duhet të jetë në distancë? Mos e humbni këtë informacion për t'ju ndihmuar të vendosni rrugën që ju përshtatet më së miri.

çifti që studion

Çfarë është një FP e dyfishtë

Nëse po mendoni të bëni një FP të dyfishtë, por nuk e dini me të vërtetë për çfarë bëhet fjalë ose për çfarë bëhet fjalë, mos harroni këtë artikull.

Testet FP falas

Në këtë artikull ne ju tregojmë se cilat janë kërkesat për të pasur mundësi të përdorni testet FP falas dhe daljet pasi të merret titulli.

Çfarë bën një teknik laboratori?

Nëse dëshironi të studioni diçka në lidhje me Shkencat Shëndetësore ose Teknologjinë, mund t'ju duhet të dini diçka për teknikët e laboratorit.

Ciklet e Shkallës së Lartë në Madrid

Këto janë ciklet e gradave më të larta që ofrohen në Komunitetin e Madridit. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të dini kërkesat e pranimit në të gjitha ato.

kalë

Bursat e Caja Madrid FP

Fondacioni Caja Madrid sapo ka shpallur thirrjen për bursa për studentët e FP, bursa shumë interesante që lejojnë promovimin e Trajnimit Profesional midis studentëve që synojnë të vazhdojnë studimet.

30 bursa për parukeri dhe estetikë nga L'Oréal

Marka e shkëlqyeshme e bukurisë L'Oréal ofron mundësinë për 30 të rinj të talentuar në sektorin e parukerisë dhe bukurisë për të shijuar një nga "L'Oréal Impulsa Parukeri dhe Estetikë Frantet e Granteve". Në këtë mënyrë, marka e njohur L'Oréal kërkon të shpërblejë përpjekjet e të rinjve që po studiojnë një diplomë të mesme në këto sektorë. Për më tepër, këto "Bursa FP" L'Oréal Impulsa Hairdressing and Estestics "janë për studentët që janë pjesë e familjeve të papunë ose me probleme financiare, me qëllim që të rinjtë të mos braktisin studimet.

Ministri i Arsimit siguron se AAP është çelësi për të dalë nga kriza

Kështu ka qenë në deklaratat e tij të fundit ministri aktual i Arsimit José Ignacio Wert. Sipas ministrit të Partisë Popullore, trajnimi profesional duhet të jetë çelësi që na lejon të dalim nga kriza. Ministri Wert beson se bashkëpunimi i fortë midis biznesit dhe qeverisë mund të zhvillojë trajnim të dyfishtë profesional të fortë, praktik dhe fitimprurës.

Përgatituni plotësisht për selektivitetin

Përgatituni plotësisht për selektivitetin

Përzgjedhja është një fazë vendimtare përpara hyrjes në Universitet, dhe kjo nënkupton përqendrimin e të gjithë energjisë për ta kaluar atë me një notë të mirë, por kërkon që - përveç kësaj - në vitet e mëparshme puna të jetë bërë mirë

programi i akreditimit të kompetencave

Akreditimi i kompetencave

Me thirrjet për akreditim profesional të Ministrisë së Arsimit, kushdo me përvojë pune mund të marrë një kualifikim përkatës.