Posto axhendën e kundërshtimeve

Pas botimit të njoftimi i kundërshtimeve të Correos, është koha të dorëzoni aplikacionet. Vit pas viti, Correos po lëshon thirrje të reja për provime konkurruese për të ulur moshën mesatare të punonjësve, kështu që është gjithmonë një kohë e mirë për të filluar studimin e një kundërshtimi ndaj Correos. Nëse doni të mësoni më shumë, këtu ne ju tregojmë gjithçka.

Agjendat e azhurnuara të kundërshtimeve të Correos

Më poshtë do të gjeni të gjitha paketat që kemi me axhendat e azhurnuara postare në mënyrë që të mund të aprovoni më lehtë me çmimin më të mirë të tregut. Më shumë se 95% kalojnë në Opozita ndaj Correos na mbështet!

Paketa e Kursimeve

Agjendat e Zyrave Postare

Paketa e Kursimeve
Bleni>

Optionshtë opsioni më i lirë dhe më i plotë nga të gjithë pasi përveç marrjes së dy vëllimeve me agjendën e azhurnuar nga Correos, ju do të merrni edhe:

 • Rezervoni për të përgatitur testet psikoteknike
 • Provimet tallen për t'u praktikuar
 • Testet për t'u përgatitur për provimin
 • Hyrja në faqen në internet me burime që do t'ju ndihmojnë të përmirësoni më tej përgatitjen tuaj për thirrjen.

Paketë Premium

Paketa premium është për ata që duan të përgatiten sa më mirë për provimin pasi përveç asaj që përfshihet në paketën e kursimeve, ju do të merrni edhe një seri ekstra shtesë interesante:

 • Fjalorët dhe referencat legjislative sipas temave
 • Skema dhe grafikë për të lehtësuar të mësuarit
 • Përmbledhje të secilës temë dhe udhëzues të studimit
 • Provime tallëse me tipare reale
 • Video shpjeguese
 • Kurse me teknika studimi për t’u përgatitur për provim
 • Tutorim
 • Tabletat shpjeguese të temave të rëndësishme
 • Përmbajtje teorike ndërvepruese
 • Gjeneratori i provës
 • Provimet nga thirrjet e mëparshme janë analizuar
 • Dokumentacioni plotësues
 • Edhe me shume!

Ju gjithashtu do të keni qasje në akademi për 3 muaj ose 12 muaj, në varësi të kohës që duhet të studioni.

Agjendat e Zyrave Postare

Pako Premium me 3 muaj akademi
Bleni>
Agjendat e Zyrave Postare

Pako Premium me 12 muaj akademi
Bleni>

Në rast se nuk jeni të interesuar për këto pako, ju gjithashtu keni mundësinë të blini produktet që ju nevojiten individualisht. Këto janë opsionet në dispozicion:

Thirrja e vitit 2020 për kundërshtime post-op

Ofroni punë

Correos ka thirrur 3.421 vende për thirrjen e vitit 2020. Duhet thënë që të gjitha këto vende po shtojnë fushën kombëtare. Pastaj, do t'ju duhet të shkoni në njoftimi i kundërshtimeve të Correos dhe zbuloni pozicionet për secilën krahinë.

Lloji i provimit

Pasi thirrja është e hapur, ia vlen të rishikoni provimin që na pret. Eshte per një provë e zakonshme dhe dy teste specifike, si për shpërndarjen ashtu edhe për klasifikimin dhe shërbimin ndaj klientit. Testi i parë, i përbashkët, bazohet në një provë me zgjedhje të shumëfishtë me 60 pyetje. Vetëm 10 prej tyre do të jenë psikoteknike. Për ta bërë këtë, secili kundërshtar do të ketë rreth 55 minuta. Provimet që janë specifike janë gjithashtu me zgjedhje të shumëfishtë. Por në këtë rast, do të ketë rreth 40 pyetje dhe koha maksimale në dispozicion për kundërshtarët është 35 minuta.

Meritat

Nëse e keni kaluar ekzaminimi dhe faza e nokautit, atëherë do të vijë faza e vlerësimit të meritave tuaja. Disa nga meritat që vlerësohen janë si më poshtë:

 • Vjetërsi në postë. Pavarësisht nga pozicioni që do të mbahet, gjatë 7 viteve të fundit.
 • Kanë kryer punët në provincën që kërkohet.
 • Bëni pjesë në Bordet e Punës si të pozitës specifike ashtu edhe të krahinës.
 • Diploma Universitare ose Trajnim Profesional i Shkallës së Lartë në Administrim, Menaxhim, Tregti, Marketingu dhe Shkenca Kompjuterike.
 • Kurse që kanë të bëjnë me pozicionet e kërkuara.
 • Leja A ose A1, 3 pikë. Patentë shoferi, vetëm një pikë.

Postoni kërkesat e kundërshtimeve

Logoja e Postës

 • Të jetë së paku 18 vjeç dhe që nuk kanë mbushur moshën 65 vjeç.
 • Titulli i arsimit të mesëm të detyrueshëm, ose i Shkolluari i Shkollës dhe Çdo gradë tjetër zyrtare që mund të zëvendësojë shkallën e parë.
 • Të mos kesh asnjë lloj pune të rregulluar në Postën.
 • Duke mos qenë larguar nga puna ose ndarë nga shërbimi.
 • Keni fuqitë që janë të nevojshme për të kryer funksionet e kërkuara.
 • Keni kombësi spanjolle, ose të paktën të jetë një qytetar i Bashkimit Evropian. Bëni letrat e punës gjithmonë në rregull, për të kryer punën.
 • Për të qenë një person i dorëzimit postar, ju nevojitet karta A, A1 ose B.

Si të regjistroheni për kundërshtimet e Correos

Biçikleta postare

Mbishkrimet për kundërshtimet e Correos do të bëhen përmes faqes së tij zyrtare. Sapo të përfundojë periudha e aplikimit, ne mund të regjistrohemi në internet. Për t'u regjistruar, duhet të ndiqni disa hapa:

 • Ju do të hyni në faqen e Correo.es, atëherë do të shkoni te 'informacioni i korporatave', 'burimet njerëzore', 'punësimi' dhe së fundmi te 'të ardhurat personale fikse nga puna'.
 • Hapi tjetër është 'Regjistrimi i Aplikimit'. Në këtë seksion, do të duhet të vendosni ID tuaj, si dhe një fjalëkalim, duke ndjekur hapat që uebi ju ofron.
 • Hapi i tretë janë mbuloni të dhënat tuaja personale. Gjithmonë kontrolloni që të gjithë janë të saktë dhe mos harroni të lexoni politikën e privatësisë.
 • Tani do të duhet të zgjidhni provincën ku dëshironi të punoni, si dhe punën për të cilën aspironi.
 • përfundoj regjistrimin, ju duhet të paguani tarifat që janë 13 euro. Po, më parë ishin 10 euro, por ato janë rritur. Mënyra e pagesës është me kartë. Kur pagesa të jetë verifikuar, ju do të merrni një identifikues të kërkesës dhe dëshmi të pagesës.

Llojet e tjera të dokumenteve, si dhe titujt që keni, nuk do të jenë të nevojshme në këtë pikë, por do të kërkohen në fazat e ardhshme. Sigurisht, për të bërë ndonjë ndryshim, do të duhet të anuloni kërkesën e mëparshme dhe të plotësoni përsëri një kërkesë të re.

Pagat e personelit postar

E vërteta është se çështja e pagave është gjithmonë një nga pyetjet e bëra më shpesh. Duhet thënë se figura përfundimtare gjithmonë mund të ndryshojë. Meqenëse do të varet nga pagesa shtesë, vjetërsia, pozita dhe faktorë të tjerë që do të merren parasysh. Por akoma, ne kemi shumat e përafërta për t'ju dhënë një ide:

 • Stafi ekzekutiv: Brenda këtij lloji të stafit do të gjejmë punën e manipuluesit, përkthyesit, shërbimeve mobile, operatorit, etj. Të gjithë kanë një pagë që varion nga 1300 deri në 1500 euro.
 • Stafi zyrtar i bazës: Pak më e ulët është paga e këtij stafi. Por është e vërtetë që ajo ndryshon shumë pak, kështu që ne po flasim për 1200 deri në 1400 euro. Kjo thuhet se është paga bazë ose e rregullt.
 • Renditja dhe shpërndarja e stafit: Të dy kreu i rrethit dhe klasifikuesi ose shpërndarja në këmbë kanë një pagë midis 1100 dhe 1300 euro. Njësoj si stafi i vogël.
 • Ndihmës stafi: Në këtë rast, stafi ndihmës do të ketë një pagë prej 1080 dhe 1200 euro.

Agjendat e Zyrave Postare

Programi mësimor për kundërshtimet e Correos përbëhet nga 13 tema të zakonshme që duhet të dini:

 • Tema 1: Shërbime postare të zakonshme dhe / ose të regjistruara, si dhe produktet të cilave u referohen.
 • Tema 2: Përqendruar në pjesën e tregtisë elektronike dhe parcelës.
 • Tema 3: Vlerat e biznesit dhe shumë të tjera të shtuara, si dhe shërbime shtesë.
 • Tema 4: Diversifikimi i kompetencave të punës, puna e kryer në zyrat postare.
 • Tema 5: Menaxhimi dixhital: Të dhënat dhe administrata në Correos.
 • Tema 6: Shërbime të tjera dhe produkte të ndryshme.
 • Tema 7: Procesi i pranimit.
 • Tema 8: Trajtimi i paketave, rregulloret e transportit.
 • Tema 9: Protokolli i dorëzimit.
 • Tema 10: Materiali i korporatës (Mjete të tilla si PDA, IRIS dhe shumë të tjerë thelbësorë për performancën e punëtorit në pozicionin e tij ose për funksionet që ai kryen.
 • Tema 11: Shërbimi ndaj klientit dhe trajtimi: Marrëdhënia me të njëjtën gjë, si të kemi një trajtim cilësor që përfiton nga imazhi i kompanisë.
 • Tema 12: Organizimi i biznesit, kuadri ligjor i kompanisë dhe strategjia tregtare për tu ndjekur.
 • Tema 13: Kushtet e barazisë ndërmjet gjinive dhe njohuritë juridike që korrespondojnë me dhunën gjinore në punë. Parandalimi i pastrimit të parave dhe transparencës, angazhimi etik dhe traktati i informacionit në drejtim të sigurisë (LOPD).

Të gjitha këto tema i përkasin pjesës së përbashkët ose teorike. Por përveç kësaj, do t'ju duhet të kaloni psikoteknikën. Për këtë, ju keni librat e planprogramit, të cilat janë gjithnjë të azhurnuara dhe gjithashtu një tjetër me gjithçka që ju nevojitet për të mundur të kapërceni pjesën psikoteknike. Mos harroni të praktikoni me disa provime tallëse, si dhe llojet e tjera të materialit që do t'ju ndihmojnë të përgatiteni për provimin me zgjedhje të shumëfishtë. Veçmas ose së bashku, ato do të jenë opsioni perfekt për të vendosur bateritë në mënyrë që të merrni vendin tuaj.

Avantazhet e punës në Correos

Kuti postare

Ka shumë përparësi të punës në Correos. Shtë një opozitë që ofrohet nga provincat. Prandaj, ju mund të zgjidhni tuajin, si dhe pozicionin për të luajtur. Paga e tij është mjaft e përshtatshme, kështu që është gjithashtu një nga avantazhet që duhet marrë parasysh. Që, më e ulta do të shkojë mbi 1000 euro.

Oraret e punës që do të kryhen janë gjithashtu të rëndësishme kur i merrni parasysh. Të jesh me kohë të plotë ose të pjesshme. Për të dy ka gjithmonë vende në dispozicion. Përveç kësaj, duhet të mendojmë se po përballemi me një punë fikse dhe për jetën, me gjithçka që kjo përfshin. Nëse paraqiteni, por nuk merrni vendin tuaj, keni një mundësi tjetër. Mund të hyni në Bankën e Punës në Postë. Ju mund të përdorni atë dhe do të punoni në kohën e duhur, por është e vërtetë që kjo do të llogaritet në pjesën e meritave.