3 kursus gratis dimimitian dina bulan Fébruari

Sareng sakali deui, artikel rekomendasi ti kursus gratis éta dimimitian dina bulan Fébruari, sasih anu langkung pondok sakumaha anjeun terang sareng ngan ukur aya sapoe satengah deui kanggo ngamimitian. Upami anjeun hoyong terang naon ieu 3 kursus gratis anu ditawarkeun ku halaman wéb Myriadax sareng perkawis masing-masingna, baca sakedik jauh ka handap. Kami ngantepkeun anjeun data anu paling penting pikeun unggal kursus sareng tautan pikeun aranjeunna.

Kursus: Manajemén Proyék Software sareng Git sareng GitHub

  • Tanggal mimiti kursus: 1 Pébruari.
  • Durasi kursus: 4 minggu.
  • Diperkirakeun 24 jam diajar.
  • Diajar ku Polytechnic University of Madrid.
  • Staf pengajar: Juan Quemada Vives, Enrique Barra Arias, jsb.
  • Pangetahuan sateuacanna: Disarankeun ngagaduhan sahenteuna élmu dasar ngeunaan program, HTML sareng Javascript.

Pedaran Kursus

MOOC ieu ngalatih panggunaan alat Git sareng GitHub pikeun kontrol sareng manajemén proyék parangkat lunak dimana pamekaran program dilakukeun ku tim jalma anu disebarkeun, anu ngagunakeun alat Git, sareng ngabagi gudang dina portal GitHub.

  • link di dieu pikeun pendaptaran dina kursus sareng langkung seueur inpormasi ngeunaan éta.

Kursus: Kapamimpinan sareng Manajemén Tim Prestasi Tinggi (Edisi Katilu)

  • Tanggal mimiti kursus: 12 Pébruari.
  • Durasi kursus: 5 minggu.
  • Diperkirakeun 25 jam diajar.
  • Diajar ku Real Madrid University European School.
  • Guru: Álvaro Merino Jiménez.
  • Henteu aya anu peryogi sateuacanna.

Pedaran Kursus

Manajemén jalma sareng tim dina dunya propésional mangrupikeun faktor konci pikeun ngahontal tujuan sareng paningkatan organisasi anu teras-terasan. Dina MOOC ieu, olahraga nunjukkeun cara pikeun ngadeukeutan kapamimpinan sareng manajemén tim anu gampang ditransferkeun ka lingkungan propésional anu sanés. Murid bakal tiasa ngeunteung kana dua pilar dasar anu ngawangun kapamimpinan: Ngatur diri sareng kecerdasan sosial. Ku cara kieu anjeun bakal diajar kumaha ningkatkeun bakat anjeun sareng jalma-jalma anu anjeun damel.

  • pincha di dieu kanggo inpormasi lengkep atanapi pikeun ngadaptar kursus.

Kursus: Pengantar Biomaterial

  • Tanggal mimiti kursus: 12 Pébruari.
  • Durasi kursus: 6 minggu.
  • Diperkirakeun 18 jam diajar.
  • Diajar ku Polytechnic University of Madrid.
  • Staf pengajar: Núria Marí, Fco. Javier Rojo Pérez sareng Gustavo R. Plaza Baonza.
  • Pangetahuan sateuacanna: Murid kedah gaduh élmu dasar ngeunaan matématika, fisika sareng kimia.

Pedaran Kursus

Kursus na nyayogikeun perkenalan komprehensif pikeun biomaterial. Pikeun ngaktipkeun saha waé anu gaduh pamahaman dasar fisika sareng kimia pikeun nyandakana, blok awal kalebet pengenalan kana kamampuan élmu bahan anu diperyogikeun pikeun topik salajengna.
Kursus ieu ngamungkinkeun:

  1. Terang kulawarga biomaterial anu ayeuna dianggo.
  2. Nyaho kumaha milih sareng nerapkeun matéri dumasar kana pasipatanana sareng kabiasaan mékanis sareng kimia.
  3. Terang pasipatan utama sareng paripolah mékanis jaringan sato sareng sistem fisiologis, utamina manusa.
  4. Terang sareng tiasa ngarancang biomaterial sahingga sipatna sami sareng jaringan manusa.

Kanggo inpormasi lengkep sareng / atanapi klik pendaptaran di dieu

Émut yén kursus ieu anu ditawarkeun ku platform Miríadax online, gratis sareng nawiskeun sertipikat prestasi saatos réngsé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.