5 buku ngeunaan neuroed pendidikan kanggo dibaca nalika usum panas

5 buku ngeunaan neuroed pendidikan kanggo dibaca nalika usum panas

Usum panas mangrupikeun salah sahiji waktos dina sataun anu seueur anu maca pakait sareng pikaresepeun bacaanana. Neuroeducation mangrupikeun salah sahiji topik anu panas. Sareng, ku sabab kitu, anjeun tiasa mendakan buku khusus dina bidang ieu. Dina Latihan sareng Studi kami bagikeun pilihan judul pikeun mere ilham anjeun dina bacaan usum panas anjeun. Lima buku ngeunaan neuroed pendidikan pikeun dibaca dina usum panas!

Neuroeducation: Anjeun ngan ukur tiasa diajar naon anu anjeun resep

Naon faktor anu mangaruhan prosés diajar? Buku ieu anu ditulis ku Francisco Mora nawiskeun waleran kana patarosan ieu. Buku ieu diwangun ku 22 bab dimana anu maca maca kana sihir diajar ngaliwatan konsép konci: emosi, empati, panasaran, perhatian, ingetan, inovasi...

Pembelajaran anu paling penting dibarengan ku nilai émosina. Nalika murid asup kana mata pelajaran anu aranjeunna resep, tingkat konsentrasi na ningkat sareng anggapanana kana waktosna robih. Sadayana sigana langkung gampang ngalir dina kontéks ieu. Kaayaan éta robih nalika anjeunna resep kana pangajaran ngeunaan hiji poko anu rumit pisan sareng ngaganggu anjeunna.

The Agora Of Neuroed pendidikan. Dijelaskeun sareng Dilarapkeun

Ieu karya anu ditulis ku kolaborasi ku Iolanda N maling de la Vega Louzado sareng Laia Lluch Molins. Ieu mangrupikeun proyek anu timbul tina debat sareng kolaborasi pikeun ngagambarkeun masalah ieu. Tempat rapat anu nempatkeun perhatian dina objék ieu: pendidikan sareng kapasitas na pikeun evolusi konstan ngalangkungan milarian kaunggulan.

Ieu mangrupikeun buku anu pikaresepeun pikeun guru, kulawarga sareng profesional anu damel di lapangan latihan. Buku ieu mendakan masalah ieu ngalangkungan para ahli anu janten patokan dina bidang ieu.

Neurosains pikeun pendidik

Karya ieu, anu ditujukeun ka para profesional anu ngiringan murid dina petualangan diajar, ngajelaskeun sagala rupa anu sering dipikahoyong ku ahli ngeunaan otak. Karya ieu ngagali kana neuroed pendidikan ngalangkungan basa saderhana sareng anu kahartos pikeun masarakat umum.

David Bueno i Torrens, panulis buku ieu, mangrupikeun panaliti genetik sareng profésor di Universitas Barcelona. Anjeunna ogé parantos kolaborasi salaku panaliti di Universitas Oxford anu bergengsi. Perhatoskeun yén neurosains masihan sumbangan penting pikeun dunya diajar sareng latihan. Ku alatan éta, karya ieu tiasa janten pikaresepeun pikeun guru anu ngainspirasi, ngadidik sareng ngalatih murid.

Diajar diajar

Sub judul karya sapertos kieu: Ningkatkeun kamampuan anjeun diajar ku mendakan kumaha uteuk diajar. Ieu buku anu ditulis ku Héctor Ruiz Martín. Saur propésional, biologis sareng panaliti, diréktur Yayasan Pengetahuan Élmu Internasional.

Anu maca karya tiasa netepkeun dialog anu tetep sareng panulis buku anu ngajawab patarosan universal. Salaku conto, terang kunaon sababara jalma gaduh waktos anu langkung gampang diajar tibatan anu sanés. Naon konci pikeun pangaweruh jangka panjang anu tetep dina mémori saluareun waktos?

5 buku ngeunaan neuroed pendidikan kanggo dibaca nalika usum panas

Otak budakna ngajelaskeun ka kolot

Ieu mangrupikeun karya ku Álvaro Bilbao anu tiasa dipikaresep ku kolot anu, nalika liburan usum panas, hoyong milari rohangan pikeun maca buku ngeunaan topik ieu. Budak leutik mangrupikeun jaman hirup dimana sababaraha pembelajaran anu paling penting lumangsung. Sareng kumaha otak anak tiasa dianggo? Karya ieu nawiskeun waleran kana patarosan ieu.

Judul naon waé anu anjeun badé nyarankeun ka pamiarsa Pelatihan sareng Studi anu sanés? Lima buku ieu ngeunaan neuroed pendidikan kanggo dibaca nalika usum panas tiasa ngainspirasi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.