Naha anjeun terang mana anu modul anu paling dipénta?

Modul kalayan kasempetan propésional

Upami anjeun diajar ESO atanapi tamat SMA sareng anjeun henteu yakin naha anjeun hoyong diajar a modul latihan atanapi karir, atanapi upami anjeun hoyong neraskeun diajar, panginten tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun mersihan keraguan. Naha anjeun terang mana anu modul anu paling dipénta? Henteu? Nya, didieu urang béjakeun ka anjeun: éta ngeunaan modul anu paling dipénta dina 2014 sareng 2015.

Émut yén upami anjeun ngan ukur réngsé ESO anjeun tiasa aksés kana modul kelas sedeng sareng upami, di sisi anu sanés, anjeun parantos réngsé SMA, anjeun bakal tiasa ngakses tingkat menengah sareng anu sami kelas unggul. Éta mangrupikeun syarat anu penting pikeun tiasa ngalamar ngalebetkeun salah sahiji waé.

  • Énergi anu tiasa diperbarui. Éta mangrupikeun panilitian anu nyiapkeun murid pikeun tiasa masang atanapi ngajaga panél surya, pabrik atanapi alat énergi anu tiasa diperpanjang deui. Mangrupikeun séktor anu parantos saé sakedik-sakedik sareng diperkirakeun kasempetan padamelanna bakal teras-teras ningkat, sanaos kami henteu jelas yén éta bakal di Spanyol.
  • Administrasi sareng manajemén. Sanaos apriori sigana modul ieu teu aya kaluaran, éta teu aya hubunganana sareng kanyataan. Ampir unggal padamelan anjeun peryogi jalma anu aya hubunganana sareng administrasi sareng manajemén sapertos asistén administrasi, sékretaris, resepsionis sareng profil tina jenis ieu.
  • Kaséhatan. Cabang kaséhatan nawiskeun sababaraha toko. Dina hal ieu, urang nyarioskeun modul anu aya hubunganana sareng asisten asuhan atanapi perawatan sosial-kaséhatan, sabab éta propil anu paling diperyogikeun akhir-akhir ieu dina bidang ieu. Modul ieu ogé tiasa dijantenkeun sasak pikeun engké ngalaksanakeun gelar atanapi karir universitas tina jinis anu sami sapertos Perawat atanapi Kedokteran.
  • IT Henteu kedah disebatkeun yén éta mangrupikeun sektor anu ayeuna nuju booming paling. Sigana anjeunna salah sahiji ti saeutik anu salamet tina krisis ayeuna anu urang alami. Téknologi anyar sareng umur inpormasi kumaha aturanana ayeuna, sareng henteu kedah gaduh rékayasa komputer pikeun bakti diri pikeun sektor ieu kusabab aya modul anu aya hubunganana sareng sektor ieu sapertos pemrograman atanapi sistem komputer eksploitasi, anu terakhir mangrupikeun anu paling aya hubunganana sareng pangropéa sareng operasi 'hardware' tina tim.

Ieu mangrupikeun 4 bidang tematik anu paling disentuh dina modul propésional ayeuna, janten ogé anu paling diperyogikeun sareng ku sabab éta anu ngagaduhan kasempetan anu paling propésional. Pilih milik anjeun numutkeun kahoyong sareng karesep anjeun upami anjeun teu kersa gelar sarjana. Ayeuna, langkung saé khususna pikeun ngahususkeun kana naon waé supaya anjeun tiasa dianggo engké.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marcelo Oliveira cenahna

    Tawaran kursus latihan vokasional di Spanyol lega pisan. Sakumaha didadarkeun di tulisan ieu, aya seueur kamungkinan dina bidang kasihatan, IT, administrasi sareng manajemén, tapi ogé aya program latihan profesional anu di pikahoyong pisan di Madrid sareng tingkat padamelan anu luhur, sapertos para profesional dina animasi fisik. . sareng olahraga, anu biasana damel di pusat pendidikan sareng olahraga anu benten di kota.

    Upami anjeun resep olahraga, kuring ngirimkeun inpormasi ieu anu tiasa janten alternatip anu saé kanggo diperhatoskeun.