Diajar di UNIR, Universitas Internasional La Rioja

Diajar di UNIR

Upami anjeun salah sahiji jalma anu ayeuna henteu mampuh "méwah" ngahadiran kelas sacara langsung, boh pikeun damel, kusabab kedah ngurus budak, jst. diajar jarak jauh di paguron luhur online sapertos kasus LINK éta tiasa janten kauntungan anu saé. Entong ngalambatkeun ilmu anjeun! Di dieu kami nampilkeun tawaran gelar, master resmi, gelar sorangan sareng kursus-kursus anu anjeun tiasa pelajari di UNIR.

Diajar di UNIR hartosna:

  • 100% pangajaran online.
  • kelas 'on-line' Hirup.
  • Tutor pribadi.

Gelar

nu Gelar anu anjeun tiasa diajar di UNIR nyaéta:

  • Gelar Guru Atikan PAUD.
  • Gelar Guru Pendidikan Dasar.

Masters resmi

Daptar gelar master resmi anu anjeun tiasa mendakan di UNIR nyaéta:

  • Gelar Master Universitas dina Pelatihan Guru.
  • Gelar Master Universitas dina Neuropsychology sareng Pendidikan.
  • Gelar Master Universitas dina Psychopedagogy.
  • Gelar Master Universitas dina Pendidikan Khusus.
  • Gelar Master Universitas dina Perspektif Anyar Atikan Pribadi dina Digital Society.
  • Gelar Master Universitas dina Pitunjuk Atikan Kulawarga.
  • Gelar Master Universitas dina Kapamingpinan sareng Manajemén Pusat Pendidikan.
  • Gelar Master Universitas dina Ngajar Spanyol salaku Bahasa Asing.
  • Gelar Master Universitas dina Pendidikan Bilingual.
  • Gelar Master Universitas dina Didaktik Basa dina PAUD sareng Pendidikan Dasar.
  • Gelar Master Universitas dina Didaktik Matematika dina PAUD sareng Pendidikan Dasar.
  • Gelar Master Universitas dina Didaktik Bahasa jeung Sastra dina Pendidikan Menengah sareng Baccalaureate.

Judul sorangan

nu judul sorangan ti paguron luhur ieu online Aranjeunna:

  • Master dina Pendidikan sareng TIK.
  • Ahli Universitas dina Kecerdasan Seueur.
  • Universitas Ahli dina Psychomotricity sareng Neuromotricity.
  • Ahli Universitas dina Ngajar Agama Katolik dina Orok sareng Primer (DECA).
  • Ahli Universitas dina Metodologi CLIL (AICLE).
  • Universitas Ahli dina Robotika sareng percetakan 3D.

Latihan bahasa sareng kursus kualifikasi

nu kursus kualifikasi jeung basa diajarkeun di UNIR ieu di handap:

  • Kursus kualifikasi pikeun Pangajaran Géografi sareng Sejarah.
  • Kursus kualifikasi pikeun Pangajaran Sejarah Spanyol.
  • Kursus kualifikasi pikeun Pangajaran Basa jeung Sastra.
  • Inggris A2 (KET).
  • Inggris B1 (PET).
  • Inggris B2 (Kahiji).
  • Inclés C1 (Canggih).
  • Perancis B1.

Sareng anjeun, naha anjeun nganggap UNIR salaku kamungkinan universitas masa depan anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.