Kumaha carana janten pengendali lalu lintas udara di Spanyol

Tulisan dinten ieu dirancang pikeun anu hoyong janten pangendali lalu lintas udara di nagara urang, Spanyol. Dihandap ieu kami ngajelaskeun naon prosésna diwangun, sarat anu dipénta ku murid sareng kumaha latihan anu ditampi.

Léngkah 1: Latihan

Saha waé anu hoyong janten pengendali lalu lintas udara mimitina kedah ngalangkungan a prosés latihan dasar, diaku ku otoritas penerbangan sipil. Upami murid ngalangkungan kursus éta, sareng ogé nyumponan sarat anu dipénta (kami nyimpulkeunana di handap ieu) salian lulus ujian médis anu saluyu, murid bakal nampi lisénsi murid anu dikaluarkeun ku AESA.

Tapi sapertos kumaha formasi ieu?

Latihan ieu langsung patali sareng posisi anu anjeun bakal candak salaku pangendali lalu lintas udara. Aya tilu zona damel: munara, pendekatan sareng daérah.

Kursus dibagi kana dua bagian:

  • Dasar awal: umum pikeun sadaya pengendali.
  • Kualifikasi awal: gumantung kana jasa anu anjeun laksanakeun, sakumaha anu parantos kami carioskeun sateuacanna.

Léngkah 2: Minuhan saratna

Sateuacan latihan, terang upami anjeun nyumponan sarat ieu anu diperyogikeun nalika anjeun lebet:

  • Geus sahenteuna 18 taun umur (Kanggo kéngingkeun lisénsi salaku pengendali lalu lintas udara, anjeun kedah parantos yuswa 21 taun, sanaos AESA tiasa ngaluarkeun lisénsi ieu upami sadaya latihan parantos réngsé).
  • Janten lebet gaduh gelar Sarjana atanapi palatihan anu ngamungkinkeun aksés ka universitas atanapi anu sami.
  • Nunjukkeun ku a sertipikat valid anu ngagaduhan tingkat kompeténsi linguistik dina basa Spanyol sareng Inggris anu diperyogikeun.
  • Janten gaduh a sertipikat médis valid sareng dina kakuatan, dikaluarkeun ku pusat médis atanapi examiners médis otorisasi ku AESA, saluyu sareng sarat anu diadopsi ku Eurocontrol pikeun sertipikat médis Kelas Éropa 3.

Sakali anjeun terang sadayana sacara rinci, naha anjeun hoyong teraskeun janten pangendali lalu lintas udara? Teruskeun upami éta impian anjeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.