Karir Élmu Kaséhatan ayeuna

karir-élmu-kaséhatan

Dina tulisan dinten ayeuna, Senén, kami hoyong ngawartosan anjeun ngeunaan naon éta karir Élmu Kaséhatan ayeuna. Kami kedah ngingetan yén gelar ieu anu kami pasihkeun ka anjeun tiasa aya di paguron luhur otonom anu tangtu sareng tingkat anu bénten-bénten, kusabab éta ngagaduhan otonomi pikeun milih nami masing-masing gelar, sanaos program-program mata pelajaranna ampir 100% sami sareng anu sanés. kalayan derajat anu béda-béda. Nami.

Karir Élmu Kaséhatan salawasna mangrupikeun salah sahiji anu paling dipénta sahingga éta anu ngagaduhan marka cut-off pangluhurna diperyogikeun pikeun ngakses aranjeunna. Sababaraha ogé ngagaduhan jalan kaluar anu hadé ka pasar tenaga kerja, kumaha tiasa gelar di Biomédis, Bioinformatik sareng Optik-Optometri.

CC.SS balap

  • Gelar dina Bioinformatika
  • Gelar Biologi Manusa
  • Gelar Biologi Kaséhatan
  • Gelar Biomédis Dasar sareng Ékspérimén
  • Gelar Élmu Sato sareng Produksi
  • Gelar Élmu Pangan sareng Téhnologi
  • Gelar Élmu Biomédis
  • Gelar dina Kegiatan Fisik sareng Élmu Olahraga
  • Gelar Perawat
  • Gelar di Farmasi
  • Gelar Fisioterapi
  • Gelar dina Terapi Biantara
  • Gelar Kedokteran
  • Gelar dina Gizi Asasi Manusa sareng Diététik
  • Gelar Kedokteran Gigi
  • Gelar élmu optik sareng Optometri
  • Gelar Élmu optik, Optometri sareng Audiologi
  • Gelar Podiatry
  • Grado en Psicología
  • Gelar dina Terapi Pakasaban
  • Gelar Kedokteran Hewan

Upami anjeun hoyong terang naha anjeun tiasa ngaksésna numutkeun catetan cut-off anjeun, baca ieu artikel di mana urang nyarioskeun perkawis aranjeunna sareng ngajelaskeun sakedik naon anu dikandungna.

Pikeun mendakan ieu tanda neukteuk itungan ieu dilakukeun:

Kelas pangakuan = 0.6 * NMB + 0.4 * CFG + a * M1 + b * M2

Kang NMB: Rata-rata kelas Sarjana Muda; CFG: Kualifikasi fase umum; M1, M2: Peunteun maksimal dua mata pelajaran lulus dina fase spésifik anu nyayogikeun nilai pangakuan pangsaéna; a, b: parameter nimbang tina subyek fase spésifik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.