Naon jurusan élmu?

Salaku aturan umum, langkung seueur murid, saatos aranjeunna parantos tamat SMA, milih cabang Élmu nalika mutuskeun hiji gelar atanapi anu sanés. Dipercaya yén cabang ieu ngagaduhan prospek anu langkung propésional tibatan cabang Surat, sareng dugi ka ayeuna, éta leres. Sanaos dugi ka ayeuna, tetep janten hal éta, sanaos kirangna kasempetan padamelan dina umumna kanggo sadayana, masih seueur mahasiswa anu masih milih cabang ieu. Tapi, Naon jurusan élmu?

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun sadayana karir Élmu anu anjeun tiasa mendakan masing-masing Paguron Spanyol. Kami henteu ngémutan derajat dobel sahingga anjeun ngan ukur tiasa ningali naon anu leres-leres matak dina tulisan ieu.

Karir élmu di universitas Spanyol

  • Gelar Biologi
  • Gelar Biologi Lingkungan
  • Gelar Biokimia
  • Gelar Biokimia sareng Biologi Molekul
  • Gelar Biokimia sareng Élmu Biomédis
  • Gelar Biotéhnologi
  • Gelar Élmu Pangan sareng Téhnologi
  • Gelar Élmu Lingkungan
  • Gelar Élmu Biomédis
  • Gelar Élmu Pangan
  • Gelar Élmu Laut
  • Gelar Élmu Ékspérimén
  • Gelar Élmu Gastronomi
  • Gelar Enologi
  • Gelar dina Statistik
  • Gelar dina Statistik Terapan
  • Gelar Fisika
  • Gelar dina Genetika
  • Gelar Géologi
  • Gelar Matematika
  • Gelar Matematika sareng Statistik
  • Gelar Mikrobiologi
  • Gelar dina Nanosains sareng Nanotéhnologi
  • Gelar élmu optik sareng Optometri
  • Gelar Kimia
  • Gelar Téknologi Pangan sareng Manajemén

Urang kedah émut yén sanaos karir téknologi dikaitkeun dina waktos anu tangtu sareng karir sains, panginten kusabab anu diulik di SMA sareng klasifikasi anu didamel nalika éta, ieu henteu aya hubunganana sareng sains sareng karirna béda-béda pisan. Pandangan di luhur mangrupikeun jurusan élmu anu tiasa urang pelajari di paguron luhur Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.