Kumaha cara damel di Amazon

kumaha-anjeun-tiasa-damel-di-Amazon

Amazon tanpa ragu salah sahiji perusahaan anu paling penting di dunya. Ngalangkungan halaman na jutaan jalma ngajantenkeun sagala rupa pameseran unggal dinten, ngahasilkeun kauntungan anu teu aya bandingna pikeun perusahaan cenah. Sadaya ieu moal mungkin tanpa staf hébat anu dimiliki raksasa bisnis ieu.

Kantor pusatna aya di nagara Seattle sareng ayeuna jarang jalma anu henteu ngadamel sababaraha jinis pameseran ngalangkungan Amazon. Seueur jalma mikir yén ampir teu mungkin janten bagian tina staf ageung anu ngawangun perusahaan sapertos kitu, Nanging, Amazon teras-terasan ngalih sareng ngahijikeun pagawé énggal pikeun padamelna.

Dina tulisan di handap ieu kami bakal nyaritakeun kumaha janten bagian tina Amazon sareng syarat naon anu kedah dicumponan pikeun éta.

Naon hartosna damel di Amazon

Nalika ngeunaan analisa tawaran padamelan anu béda dina Amazon, kedah dicatet yén aya seueur salian kanyataan yén aranjeunna seueur pisan. Ieu kusabab jaringan logistikna lumayan lega, mendakan kantor pusat sumebar di daérah Spanyol.

Ngeunaan gaji para padamel, éta kedah nyarios yén éta mangrupikeun salah sahiji anu pangluhurna di sektor éta. Salain tina gaji dasar, pagawé sering nampi imbuhan tambahan anu tiasa sami sareng rencana mancén. Salian ti éta, perusahaan nyéépkeun sadayana biaya upami para padamel hoyong ngalatih langkung seueur kanggo dipromosikeun dina padamelan.

Hal anu saé sareng positip ngeunaan gabung sareng perusahaan ieu nyaéta kanyataan yén perdagangan éléktronik teras-terasan mekar sareng ngembang beuki seueur unggal dinten. Kusabab kitu, Amazon mangrupikeun perusahaan anu atos lungsur waras bari sareng mangtaun-taun. Maka, damel di perusahaan ieu pikeun ngamankeun padamelan dina jangka menengah sareng jangka panjang, hal anu cukup penting dina taun-taun anu urang ngajalankeun.

damel amazon

Kumaha cara damel di Amazon?

Upami anjeun resep janten bagian tina perusahaan ageung ieu, anjeun kedah lebetkeun halaman resmi na. Di dinya anjeun tiasa mendakan nawaran padamelan sareng lowongan énggal sagala rupi. Hal normal nyaéta perusahaan éksternal anu jaga ngadamel pamilih tanaga énggal anu bakal asup ka angkatan kerja Amazon. Ngeunaan sarat anu dipénta nyaéta kieu:

  • Idin damel sah sareng cicing di nagara tempat ditawarkeun lowongan éta.
  • Kekecapan dina basa anu dimaksud sareng gumantung kana tempat dimana tempat damelna.
  • Sababaraha padamelan meryogikeun SIM dibarengan gaduh kendaraan.
  • Eumur minimum 18 taun.
  • Kahayang diajar sareng sikep positip.
  • Kamampuhan pikeun digawé di jangkung, utamina upami tawaran padamelan nunjukkeun kana aspek logistik. Dina kasus ieu ogé diperyogikeun jalma éta tiasa ngadamel beban langkung ageung ti 10 kilo tanpa aya masalah.
  • Éta ogé biasana diperyogikeun salaku salah sahiji sarat, yén jalma éta henteu ngagaduhan masalah nalika damel nalika wengi.

Amazon

Ngeunaan imbuhan atanapi naon biaya karyawan Amazon, éta kedah dituduhkeun yén gajihna bakal bénten-bénten sesuai padamelan anu dipiboga ku jalma éta. Dina kasus pangiriman lalaki, diperkirakeun yén aranjeunna ngeusi biaya sakitar 1.200 euro per bulan. Dina kasus damel di logistik atanapi di gudang, gajihna dugi ka 1.600 euro per bulan. Ku cara kieu, gaji taunan pikeun jalma pangiriman Amazon nyaéta 10.000 euro per taun sareng dina kasus pagawé gudang, gajihna dugi ka 20.000 euro per taun.

Pamustunganana, Amazon mangrupikeun perusahaan anu teras-terasan ngembang anu nyiptakeun seueur padamelan sapanjang taun. Henteu perlu disebatkeun yén urang nyanghareupan salah sahiji perusahaan anu paling penting di dunya. Sakumaha anjeun parantos tingali, sarat pikeun lebet tanaga kerja henteu nungtut teuing. Upami anjeun resep, anjeun kedah lebet halaman wéb Amazon sareng milari nawaran padamelan anu béda. Ti dinya, jalma éta tiasa milarian tempat damel atanapi ku posisi anu ditawarkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.