Kumaha carana ngadamel babaturan di asrama

Kumaha carana ngadamel babaturan di asrama
Seueur mahasiswa ngalih kana tujuan anu énggal pikeun ngamimitian tahapan akadémik di universitas. Sareng nalika ieu kajantenan, anjeun ogé kedah milari a akomodasi anyar. Nyéwa datar sareng kolega sanés mangrupikeun pilihan anu sering. Kitu ogé tempat di padumukan universitas. Utamana dina taun munggaran. Ti saprak ayeuna ayeuna, seueur mahasiswa ngawangun hubungan sareng jalma-jalma anu bakal janten réréncangan sakamarna dina kursus anu bakal datang.

Tahap paguron luhur mangrupikeun tahapan anu henteu hilap ku seueur alesan. Dina tingkat propésional, éta mangrupikeun waktos diajar, jaman ayeuna anu nyababkeun kahareup dihubungkeun sareng profesi khusus. Tapi, ogé, dina tingkat manusa, ieu waktos anu saé pikeun pendak sareng jalma énggal. Di padumukan universitas anjeun tiasa mendakan mahasiswa tina karir anu béda.

Kumaha carana ngadamel babaturan di Padumukan paguron luhur?

Dina tahap paguron luhur ieu, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun mendakan rohangan-rohangan énggal dimana anjeun bakal pendak sareng jalma sanés anu dina tahap anu sami. Salaku conto, anjeun bakal pendak sareng babaturan anyar salami taun diajar. Tapi anjeun ogé tiasa mendakan jalma sanés, sareng jalma sanés tiasa pendak sareng anjeun, dina Padumukan paguron luhur. Kumaha carana ngadamel babaturan anyar di tempat ieu?

1. Sabar pikeun babaturan di asrama

Anu mimiti, sing sabar, ngararasakeun ayeuna tina tahap anyar ieu. Silaturahmi bakal muncul sacara alami tina kapercayaan anu diciptakeun kira-kira momen anu béda-béda dibarengan umum. Jalanna waktos penting pikeun nyiptakeun hubungan silaturahim sabab éta tiasa kajadian yén dina kesan anu mimiti anjeun pikir yén anjeun bakal nyambung pisan sareng hiji jalmi tapi waktos nawiskeun anjeun sudut pandang anu sanés.

2. Kegiatan padumukan universitas

Salaku tambahan, sapertos anjeun tiasa ilubiung dina kagiatan program kagiatan universitas, anjeun ogé tiasa ngeuyeuban anjeun rineh kalayan usulan padumukan universitas. Sabudeur kagiatan dibagikeun ieu anjeun tiasa mendakan rohangan pikeun pendak sareng kolega anyar.

Anjeun lebet kana prosés adaptasi kana akomodasi anyar ieu anu ayeuna janten bumi énggal anjeun. Milu ilubiung dina kagiatan ieu henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun mendakan kamungkinan anu ditawarkeun ku tempat anyar ieu, tapi anjeun ogé tiasa hubungan sareng anu sanés. Pikeun pendak sareng rerencangan énggal dina tahap karésidénan paguron luhur, khususna pikeun inisiatip sareng resep kontak sareng batur.

3. Réréncangan ti karir anu sami

Kadang aya ogé kabeneran. Salaku conto, anjeun panginten pendak sareng babaturan sakelas ti kuliah di asrama. Dina kasus éta, kabeneran ieu ogé tiasa ngahasilkeun hubungan anu akrab di antara dua anu ngokolakeun sosobatan dina pangajaran. Salaku conto, pasangan éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sababaraha keraguan sareng anjeun ogé tiasa ngabagi élmu ngeunaan hiji poko sareng anjeunna. Kadang-kadang éta kajantenan upami anjeun henteu terang jalma sanés ti tempat sanés, hubungan anu caket geuwat timbul antara duanana. Salah sahiji kaunggulan gaduh seueur jalma di padumukan universitas nyaéta anjeun bakal gaduh kasempetan pikeun pendak sareng jalma-jalma anu sami.

Padumukan paguron luhur

4. Zona kanyamanan

Sanaos anjeun langsung mendakan sakumpulan jalma anu anjeun raoseun, cobian kaluar tina zona kanyamanan anjeun dina pesawat hubungan sosial. Jaga tautan anjeun sareng grup éta tapi ulah ngonci diri dina rohangan ieu. Anjeun tiasa pendak sareng jalma sanés. Milarian kasaimbangan antara kaluar tina zona kanyamanan anjeun dina tahap universitas ieu sareng ogé ngurus zona kanyamanan dimana anjeun raoseun raoseun.

Kumaha carana ngadamel babaturan di padumukan universitas? Ngarasakeun momen ieu hirup anjeun sabab éta unik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.