Kumaha ngajual kursus online: lima tip

Kumaha ngajual kursus online: lima tip
Pelatihan online nyayogikeun rupa-rupa kasempetan pikeun mahasiswa anu hoyong neraskeun pelatihan. Tapi éta ogé nawiskeun jalur pangembangan profésional anyar pikeun para ahli anu hoyong ngabagi pangaweruhna ngaliwatan kursus-kursus khusus. Upami anjeun resep kana proposal éta, jieun format anu eusina kualitas. Kumaha ngajual kursus online? Kami masihan anjeun lima tip pikeun ngahontal tujuan.

1. Milih subjék kursus jeung ngarancang silabus

Penting pisan yén kursusna berkisar kana objék pangajaran anu saluyu sareng spesialisasi anjeun. Tapi ogé penting pikeun ngaidentipikasi target pamiarsa program anu anjeun badé rancang. Naon profil calon murid anu nyumponan sarat aksés pikeun ilubiung dina program? Di sisi anu sanésna, agenda nu diajukeun kudu diatur kana bagian koheren, differentiated na maréntahkeun. Nyaéta, éta mendakan benang umum pikeun ngararangkay konsép anu dianalisis.

2. bahan kualitas

Kualitas kursus henteu gumantung kana panjangna. Anu penting pisan nyaéta yén usulan niléy saluyu sareng ekspektasi siswa anu ngadaptar dina program éta. Dina basa sejen, éta penting yén maranéhna manggihan naon maranéhna pilari. Nalika éta kajantenan, murid ngadamel penilaian anu positif kana pangalaman pelatihanna. Diajar parantos ngabantosan anjeun ngaléngkah ka tujuan anjeun.

Ku sabab kitu, perencanaan kursus kudu aya arah. Hartina, nangtukeun tujuan atikan anu ditujukeun kana eusina. Di sisi anu sanésna, éta ngembangkeun bahan anu pikaresepeun, dinamis sareng didaktik. Naha anjeun badé ngarancang kursus, tapi naha anjeun henteu kantos miluan salaku mahasiswa dina bengkel online? Pangalaman éta tiasa ngabantosan anjeun langkung jero prosés diajar tina sudut pandang murid.

3. Rarancang jadwal proyék

Ngajual kursus online tiasa janten tantangan anu pikaresepeun. Anjeun tiasa sacara positif mangaruhan kahirupan batur. Hartina, anjeun boga kamungkinan babagi naon nyaho. Tapi proyék éta nungtut sareng kedah ditandaan ku kualitas. Ku sabab kitu, disarankeun yén anjeun ngarencanakeun strategi réalistis anu parantos nyetél pigura waktos. Akibatna, Tujuan ahir saluyu sareng seueur léngkah-léngkah sanés anu ngamungkinkeun pikeun ngalaksanakeun rencana aksi. Lacak prestasi anu dilakukeun sareng tingali tujuan anu ditangguhkeun ku jadwal anu anjeun siapkeun.

4. harga kursus

Ajén tangtu nyaéta anu daék dibayar ku siswa pikeun ngaréngsékeun palatihan. Aya sababaraha faktor anu bakal ngabantosan anjeun netepkeun harga akhir. Salaku conto, sektor dimana kursus dipiguraan (sareng harga anu diurus). Disarankeun yén programna dibédakeun ku kualitas, kréativitas atanapi orisinalitas. Nyaéta, manggihan alternatif sejen pikeun diferensiasi ku harga. Kadé anjeun ngahargaan karya anjeun. Nyiptakeun kursus anu saé peryogi seueur jam révisi, perbaikan sareng koréksi. Pondokna, implikasi kudu reflected dina harga final (kitu oge waktos Anjeun dedicated ka latihan diri jadi ahli dina subjek).

Kumaha ngajual kursus online: lima tip

5. Platform pikeun ngajual kursus online

Naha anjeun badé ngajual kursus online sareng ngabagi proposisi nilai anjeun? Dina kasus éta, pilih platform khusus pikeun nambihan tawaran anjeun ka médium éta. Pilih platform anu mangrupikeun titik pertemuan antara para profesional anu hoyong ngajual kursus-kursus sareng mahasiswa anu resep neraskeun diajar. Platform khusus nyayogikeun alat konci pikeun ngarancang program anu saé.

Tungtungna, positip yén anjeun aub dina pamasaran sareng promosi kursus anu anjeun parantos dibere. Anggo jaringan sosial sareng jaringan pikeun nyebarkeun eusi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.