Kumaha cara lulus ujian tanpa diajar?

Kumaha cara lulus ujian tanpa diajar?

Lulus ujian tanpa diajar leres-leres teu aya kajadian anu teu dipikaresep. Nanging, éta tiasa kajantenan anjeun henteu diajar saloba anu anjeun peryogikeun. Sareng, sanaos henteu nyiapkeun diri sampurna pikeun tés, anjeun bakal disatujuan. Aya sababaraha jinis ujian. Sing saha anu gaduh format Tés tés Aranjeunna ngagaduhan kaunggulan yén aranjeunna nawiskeun jawaban anu leres tina sababaraha pilihan anu sayogi. Anjeun tiasa nyobian nyimpulkeun inpormasi nganggo alesan anjeun. Dina Latihan sareng Studi kami masihan anjeun lima tips praktis.

1. Ngamangpaatkeun waktos di kelas

Perhatian ieu mangrupikeun konci sabab éta aya dina rutinitas kelas dimana seueur diajar lumangsung. Candak catetan sareng nyeratna upami anjeun pikir perlu. Naon deui, tanyakeun ka guru naon waé anu anjeun gaduh. Sugan éta mamang ogé ngagaduhan batur sakelas. Sareng, ku alatan éta, réspon guru ngabantosan sadayana anu hadir pikeun langkung ngartos sapotong inpormasi.

2. Pilih aspék anu penting pisan

Upami anjeun gaduh sakedik waktos kanggo diajar, kusabab tanggal ujian salajengna caket, pilih poin anu saleresna penting sareng pokuskeun kana éta. Nyaéta, ngaluarkeun masalah anu sanés anu janten fokus ujian. Nanging, nalika kaayaan sapertos kieu kajantenan, anjeun tiasa nganggo strategi ieu pikeun nyocogkeun waktos anu sayogi pikeun diajar sareng patarosan-patarosan anu sigana tiasa dilebetkeun kana ujian.

3. Gariswanci sareng kasimpulan

Aya bédana ageung antara terang sadayana ngeunaan hiji poko sareng henteu terang inpormasi nanaon. Kituna, anjeun ogé tiasa nyederhanakeun konténna sareng nyintésisna ngaliwatan réalisasi diagram sareng ringkesan anu ngabantosan anjeun lulus sanaos parantos diajar sakedik. Sateuacan ngalaksanakeun garis besar, garisiskeun téks na. Cirian dina warna anu anjeun pikahoyong, atanapi nganggo patlot, ideu anu saleresna relevan. Sareng anggo inpormasi kasang tukang ieu pikeun ngembangkeun presentasi saderhana engké.

4. Inténsifkeun diajar dina bentang akhir

Parantos ngahontal sababaraha dinten sateuacan ujian tanpa diajar, tiasa janten alesan anu pasti naha murid mutuskeun pikeun henteu nyobaan. Sareng ayeuna masih aya waktos kanggo masihan kasempetan ka diri anjeun sorangan. Diajar dina tekenan mangrupikeun usaha utami. Acan, anjeun panginten tiasa cukup untung upami ditaroskeun naon-naon dina ujian anu anjeun parantos pelajari salami final ieu.

5. Maca pamahaman

Aya kasalahan tafsir anu, ti mimiti, négatip kamungkinan pikeun mendakan jawaban anu leres. Ku alatan éta, baca inpormasi kalayan taliti sareng bakti waktos anu anjeun peryogikeun pikeun patarosan ieu. Sanés ku hoyong maju langkung gancang, anjeun bakal réngsé ujian sateuacanna. Anu penting pisan nyaéta maju ka tingkat. Anggo alesan anjeun pikeun, tina pernyataan patarosan, pasang jawaban. Dina sababaraha kasus, anjeun panginten henteu raoseun pikeun ngalaksanakeunana. Tapi tiasa ogé kajadian anjeun ngagaduhan artos sareng sumberdaya pikeun nganyatakeun sababaraha ideu utama dina kecap anjeun nyalira.

Mimiti ngajawab patarosan anu langkung gampang atanapi poin-poin anu anjeun terang jawabanna. Entong macét kana latihan éta anu sigana langkung hésé.

Kumaha cara lulus ujian tanpa diajar?

6. Coba éta

Iraha waé anjeun ujian, sanaos anjeun parantos nyiapkeun sampurna pikeun tés, anjeun bakal ngalaman tingkat kateupastian sabab anjeun henteu terang naon patarosan khususna. Sugan anjeun terang babaturan anu dina sababaraha waktos berhasil lulus ujian tanpa diajar. Ieu rada teu dipikaresep, utamina, dina tahap paguron luhur nalika tingkat kasulitan mata pelajaran anu luhur pisan. Tapi sanaos kitu, anjeun tiasa ujian sareng nyobian. Nyatana, pangalaman ieu tiasa masihan anjeun pelajaran anu penting pisan pikeun ka hareup. Nyaéta, pangalaman ieu tiasa ngabantosan anjeun pikeun teu ngulang deui kasalahan anu sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.