Kumaha carana ngatur pikeun diajar

 

Pelatihan kejuruan pikeun padamelan

Nalika ngeunaan diajar, Éta sigana mah atra tapi anjeun kedah terang kumaha ngalaksanakeunana. Aya jalma anu nalika diajar, aranjeunna henteu leres-leres dilakukeun sareng aranjeunna jarang ngartos anu dibaca. Henteu cekap kanggo nangtung dihareupeun buku sareng mimitian ngapalkeun topik anu tangtu. Perlu dipikaharti sepanjang waktos naon anu dibaca sareng ku cara ieu pikeun tiasa ngajaga konsép anu béda.

Nuturkeun sababaraha pedoman atanapi aturan, anjeun tiasa diajar diajar sapertos anjeun diajar nganggo sapédah atanapi nyetir. Dina tulisan di handap ieu kami masihan léngkah-léngkah anjeun kedah nuturkeun pikeun tiasa diajar leres-leres pikeun ngahontal hasil anu hadé dina ujian.

Terang naon anu diulik

Masalah anu munggaran nalika diajar kusabab kanyataan yén jalma éta, éta henteu nganalisis sacara rinci naon anu kedah diajar. Mimiti penting pisan pikeun terang naon anu kudu ditalungtik. Tina ieu, jalma éta ngagaduhan ideu anu paling jelas nalika nyanghareupan subjek atanapi poko anu bakal ditalungtik.

Anjeun kedah fokus kana anu penting

Sakali anjeun atos jelas ngeunaan naon anu kedah ditalungtik, anjeun kedah nyaring agenda sareng ngajaga naon anu saleresna penting. Henteu gunana pikeun diajar unggal kecap dina agénda kusabab ngan ukur waktos ieu disia-sia. Disarankeun ngagariskeun konsép penting tina topik tinangtu atanapi ngadamel garis ageung dimana unsur-unsur konci anu anjeun kedah pelajari aya.

diajar

Diajar sapopoé

Sateuacan tanggal ujian, jalma éta kedah ngatur sareng netepkeun jadwal pikeun diajar sapopoé. Salain ti ieu, disarankeun bakti sahenteuna pikeun sajam sadinten pikeun diajar. Anjeun kedah teras-terasan sepanjang waktos kumargi diajar dina menit-menit terakhir teu aya gunana.

Sateuacan ujian henteu disarankan pikeun diajar sadidinten. Ngan lakukeun dina dua interval 35-menit sareng nganggo sésana 20 menit kanggo mersihan pipikiran.

Pentingna lingkungan diajar

Nyaho kumaha diajar sami pentingna sareng milih lingkungan anu sadayana langkung gampang. Lingkungan ieu kedah tenang sareng ngabagéakeun sahingga tiasa konsentrasi 100% nalika diajar. Idéalna nyaéta ngagaduhan méja anu ngan ukur cukup pikeun diajar sareng lampu anu ngamungkinkeun maca sareng nyerat tanpa aya masalah. Tangtosna éta kedah janten tempat tanpa aya sora pikeun ngahontal konséntrasi anu optimal.

Pikiran jelas

Pikeun ngahontal prestasi anu cekap, pikiran kedah jelas sareng luhur. Henteu gunana pikeun diajar upami jalma éta capé sareng capé. Kituna henteu disarankeun pikeun ngamimitian diajar telat beurang. Idéalna, istirahat sareng bobo salami tujuh dugi ka dalapan jam sareng mimiti diajar hal munggaran énjing-énjing.

6 kaunggulan diajar basa nalika usum panas

Visualisasikeun momen

Sakali anjeun parantos diajar éta saé anjeun nangtung di hareupeun eunteung sareng malikan naon anu anjeun pelajari siga anu aya dihareupeun guru. Éta ogé penting pisan pikeun tiasa ngabayangkeun waktos ujian sareng terang yén anjeun siap sareng anjeun badé ngalakukeun éta leres-leres leres pisan.

Téhnik diajar

Nalika diajar topik anu tangtu, anjeun tiasa milih téknik diajar anu béda:

  • Téhnik mémori sampurna nalika ngeunaan candak inpormasi téknis.
  • Aya sababaraha téhnik anu diwangun ku gancang maca téks pikeun kéngingkeun inpormasi anu paling penting.
  • Peta pikiran ngabantosan ngirangan inpormasi sareng jaga kabutuhan.

Téhnik ieu penting pisan nalika ngeunaan prestasi anu langkung saé dugi ka diajar. Éta henteu ngan ukur kedah diapalkeun tapi penting pisan sepanjang waktos pikeun terang sareng ngartos naon anu diulik.

Lima tips pikeun diajar di Natal

Anjeun kedah diajar diajar

Panilitian kedah ditujukeun pikeun diajar séri konsép anu konci nalika lulus ujian anu tangtu. Pikeun mastikeun éta diajar ku cara kieu, disarankeun pikeun jumeneng sareng ngajelaskeun hal anu dikaji ka jalma imajinér. Bisa ngajelaskeun unsur-unsur anu parantos ditalungtik ngabantosan jalma éta pikeun ngartos topik anu béda sareng sadar yén inpormasi anu ditampi sareng diajar nyaéta anu tiasa ngabantosan pikeun ngahontal hasil anu megah.

Pondokna, Diajar sacara hadé diajar sapertos maca atanapi nyerat. Penting pikeun nuturkeun sababaraha tungtunan pikeun ngahontal ieu sareng ngagaduhan kasempetan anu saé pikeun kéngingkeun hasil anu saé dina ujian anu béda. Henteu sadaya jalma tiasa diajar sakumaha mistina sareng ieu ngagaduhan pangaruh négatip dina kéngingkeun sababaraha seri. Émut yén urang kedah terang sepanjang waktos naon anu anjeunna diajar pikeun ngolah seueur inpormasi jéntré.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.