Kursus-kursus gratis mimitian taun 2018

Moal langkung saé pikeun ngamimitian taun énggal 2018 payun sareng latihan anu saé sareng gratis? Nya di dieu anjeun tiasa! Dina tulisan ieu kami nampilkeun anjeun sababaraha kursus gratis dimimitian dina Januari 2018, anu tiasa anjeun laksanakeun iraha waé dina waktos éta sareng dina jadwal anu fléksibel, ngan ku gaduh koneksi internét.

Upami anjeun hoyong ngamimitian latihan taun sareng ngembangna latihan anu henteu diatur, ieu waktosna. Gabung sareng kursus anu paling dipikaresep ku anjeun! Anjeun gaduh waktos kanggo ngalakukeun éta.

Kursus: Pandemik. Inféksi viral énggal

Berita sering sumping ka kami ngeunaan mecenghulna inféksi virus énggal: virus flu H7N9 énggal di Cina, galur coronavirus énggal di Wétan Tengah, demam tropis sareng muriang dengue di Éropa kidul, wabah Ebola anu anyar di Afrika atanapi Chikungunya di Amérika. Naon anu sami sareng sadayana inféksi ieu: yén éta disababkeun ku virus. Dinten ayeuna dina abad XXI, naha virus tiasa ngarobih dunya? Naha aya epidemi global énggal? Naha inféksi virus énggal muncul?

Kursus ieu ngajelaskeun naon ari virus sareng kumaha cara ngalipet, aranjeunna nyarioskeun asal usulna virus AIDS sareng kumaha virus flu anyarna asalna. Anjeun bakal ningali kumaha wabah Ebola sareng naon peran reungit dina népakeun virus.

Data kursus

  • Titimangsa mimiti: 8 Januari 2018.
  • Durasi kursus: 6 minggu (15 jam diajar sakitar).
  • Diajarkeun ku Universidad de Navarra.
  • Guru: Ignacio López-Goñi.
  • Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan kursus atanapi pendaptaran di éta, pencét di dieu.

Kursus: Pamasaran Digital

Dina kursus ieu anjeun bakal diajar dasar tina téhnik utama tina pamasaran: ti kumaha halaman wéb anjeun kedah dirarancang pikeun ngahontal tujuanana, ngalangkungan cara naekeun kana jaringan sosial atanapi narik lalu lintas ngalangkungan posisi search engine, ogé strategi iklan anu béda anu ayeuna aya.

Upami anjeun resep kana dunya pamasaran digital sareng anjeun hoyong ngalatih perkawis éta, ieu mangrupikeun kasempetan anjeun.

Data kursus

  • Titimangsa mimiti: 15 Januari 2018.
  • Durasi kursus: 6 minggu (30 jam diajar sakitar).
  • diajarkeun ku Telefonica Universitas.
  • Guru: Jorge Pinilla.
  • Kanggo langkung seueur inpormasi atanapi pendaptaran dina kursus, pencét di dieu.

Kursus: Parobihan iklim. Bukti, sabab sosial ékonomi sareng solusi.

Kursus éta ngagabungkeun kakhususan ilmiah sareng analisis politik, ogé ngahijikeun masarakat salaku unsur anu diperyogikeun pikeun parobihan. Mimiti, éta nyayogikeun basa ilmiah ngeunaan klimatologi sareng kaayaan seni élmu iklim. Teras lebetkeun krisis iklim kana multi-krisis anu sipil, pikeun sacara lengkep ngarobih panyabab utama parobihan iklim, ngagali kana akar sosial ékonomi tina modél produksi sareng konsumsi ayeuna sareng séktor produktif anu paling nyumbang kana masalah.

Data kursus

  • Titimangsa mimiti: 29 Januari 2018.
  • Durasi kursus: 7 minggu (diperkirakeun 35 jam diajar).
  • Diajarkeun ku Universitas Salamanca.
  • Guru: Samuel Martín-Sosa sareng Francisco Sánchez.
  • Kanggo inpormasi lengkep sareng / atanapi pendaptaran, pencét di dieu

Kami arepkeun sareng ngarepkeun yén kursus ieu anjeun pikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.