Ngalatih scam akademi, masalah anu ngembang

Nyingkahan palatihan panipuan akademi

Éta salawasna meryogikeun akademi anu leres Disatujuan

facua-Consumidores en Acción, salah sahiji organisasi pangageungna pikeun ngabela hak-hak konsumén Spanyol, parantos ngingetkeun ngeunaan kanaékan dugaan Latihan Akademi anu ngajanjikeun padamelan di badan publik atanapi swasta di akhir hiji kursus formatif.

Di masarakat urang pillage parantos aya, ngan ukur dina jaman urang panipuan sareng tipu daya parantos langkung canggih sareng ngarahkeun pandanganana ka jalma anu paling rentan, sapertos kaayaan ekonomi ayeuna, diperparah ku tingkat pangangguran anu pikasieuneun anu urang sangsara ti, anu parantos nyiptakeun tempat beternak idéal pikeun anu resep kana barang batur.

Naon anu kedah dilakukeun pikeun nyegah ditipu?, ieu sababaraha tips anu ngabantosan:

  • Anjeun biasana bakal maca pers, pikeun milarian terang ngeunaan nawaran padamelan atanapi kursus latihan bébas ngabantosan anjeun ngeuyeuban CV anjeun. Akademi latihan di mana anjeun kedah nyauran nomer telepon tingkat khusus (806, 807, 905…).
  • Waspada kana asumsi akademi latihan yén aranjeunna janji anjeun gaji nagara sakedik kursus anu, salian ti éta, anjeun kedah mayar sateuacanna. Anjeun kedah terang yén teu aya gim tiasa kéngingkeun padamelan umum, kumargi éta NGASIH HANYA ngalangkungan uji coba (oposisi). Dina bidang swasta, aranjeunna moal tiasa ngalakukeun seueur ogé, kecuali ngirim anjeun wawancara sareng surat rekomendasi.
  • Mimitian Kursus latihan solely na éksklusif di Akademi pangajaran anu disatujuan (otorisasi ku Badan Resmi anu kompeten), pusat pangajaran sakola umum sareng nasional. Sanaos éta kursus Naha jarak jauh, aranjeunna ogé kedah lebet kana sakola pelatihan anu disatujuan.
  • Ngobrol sareng murid anu parantos diajar di gim di mana anjeun hoyong mimitian a kursus, milari inpormasi dina net, nyungkeun laporan komérsial ti perusahaan khusus. Laporan bisnis mangrupikeun dokumén anu ngandung seueur data anu aya hubunganana sareng modal saham, cabang, hasil akun untung rugi, staf, sareng sajabana, anu anjeun bakal kéngingkeun ideu ngeunaan prestise dina tempatna, volume bisnis sareng kapasitas komitmenna.
  • Entong ngantep nanaon, kasempetan nalungtik sabaraha waktosna, artos anjeun dipertaruhkeun, sareng harga diri anjeun ogé.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.