Mangpaat kagolong kana komunitas diajar

Diajar Basa Jerman: alesan pikeun diajar basa ieu

Komunitas diajar tiasa difokuskeun kana daérah anu béda-béda sareng éta bakal gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong naha anjeun badé gabung sareng hiji komunitas anu diajar atanapi anu sanés. Komunitas diajar persis proyek anu dirancang ku jalma dimana tindakan atikan anu diarahkeun dilaksanakeun dimana tujuan utama nyaéta transformasi pendidikan sareng sosial.

Komunitas diajar nuturkeun modél atikan anu bakal saluyu sareng faktor diajar masarakat. Dina komunitas diajar, partisipasi anggota komunitas penting pisan. Hiji jalma tiasa ilubiung dina komunitas diajar sacara langsung atanapi henteu langsung sareng tiasa mangaruhan diajar sareng pamekaran sadaya murid.

Aya komunitas diajar di saluruh dunya sareng tiasa pikeun sagala umur, pikeun ningkatkeun teu ngan ukur kasuksésan akademik murid tapi ogé pikeun ningkatkeun koeksistensi jalma.

Komunitas diajar

Diajar Komunitas tiasa mempermudah transisi akademik anu dilakukeun ku sadayana siswa nalika ngamimitian kelas kuliah. Dina paguron luhur, salaku conto, komunitas diajar ngagaduhan aksés ka anggota dosen anu damel salaku komunitas. Konéksi tiasa dilakukeun sareng guru sareng murid pikeun ngabantosan ningkatkeun jaringan ayeuna sareng pikahareupeun. 

Siswa anu mutuskeun pikeun janten bagian tina komunitas diajar condong ngagaduhan peunteun anu langkung saé sabab sacara aktip sareng sosial aub dina diajar anu aranjeunna ngembangkeun. Seueur jalma dipikaterang anu resep kana diajar anu sami sareng anjeun, ngagedékeun bunderan kontak anu tiasa nguntungkeun sanés ngan ukur pikeun diajar, tapi ogé pikeun kapayunna. Aya deui motivasi pikeun diajar nalika aya langkung seueur jalma anu resep kana éta.

Upami anjeun resep janten bagian tina komunitas diajar, penting pisan anjeun mimiti mikirkeun naha komunitas diajar éta leres-leres nyugemakeun kaprigelan intelektual anjeun. Ieu penting pisan sabab murid anu hoyong kagolong kana komunitas diajar mungkin ngagaduhan kaistiméwaan dina komunitas pendidikan.

Mangpaat gabung sareng komunitas diajar

Partisipasi dina komunitas diajar nawiskeun sababaraha manpaat, sadayana ngabantosan ngamajukeun kasuksésan akademik sareng sosial. Sapertos komunitas naon waé, naon anu anjeun kaluar tina éta bakal gumantung pisan kana naon anu anjeun lebetkeun. Mangpaat pikeun janten bagian tina komunitas diajar (atanapi bahkan cicing di hiji komunitas) kalebet:

  • Motivasi anu langkung ageung kana diajar
  • Ningkatkeun kontak ayeuna sareng pikahareupeun
  • Kasempetan akademik, sosial sareng padamelan anu langkung saé
  • Ngaronjatkeun hubungan sareng komunitas ulikan
  • Partisipasi anu langkung ageung dina diajar
  • Diajar aktip
  • Kapuasan pribadi sareng akademik anu langkung ageung
  • Kasuksésan akademik
  • Pangalaman akademik sareng sosial anu positip pisan
  • Guru komitmen pikeun ngabantosan muridna
  • Pendakan deui jalma sareng damel seueur rerencangan anu dipikaresep

Diajar Komunitas Ayeuna

Komunitas diajar ayeuna henteu ngan ukur di universitas atanapi tempat tinggal universitas. Ayeuna, aya komunitas diajar ngalangkungan Internet dina platform pendidikan anu tiasa anjeun milik sareng janten anggota. Tapi tiasa ogé kalebet kana komunitas pendidikan anu aya dina Facebook atanapi dina jaringan sosial, sanaos komunitas ieu condong kirang formatif sareng langkung sosial, nyaéta pikeun nohonan jalma anu ngagaduhan minat anu sami tibatan diajar sacara serius.

Upami anjeun hoyong janten bagian tina komunitas diajar, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan anu hébat pikeun ngembangkeun katerampilan anu sanés anjeun pikahoyong. TOSalajengna, anjeun bakal gaduh kasempetan pikeun diajar damel salaku tim sareng janten pasangan anu ngadukung anu saé, ogé nampi bantosan tambahan ti anggota komunitas pendidikan anu anjeun tempatna.

 

 

Saolah-olah éta henteu cekap, komunitas diajar ngalaksanakeun kagiatan sareng proyek anu aya hubunganana sareng minat anjeun, hal anu pasti bakal positip pikeun ngadorong motivasi anjeun sareng ningkatkeun kontak. Tanpa diragukeun, milik komunitas diajar sadayana kaunggulan, janten ulah ragu milari anu paling cocog sareng kapentingan intelektual anjeun. Di sababaraha komunitas sumbangan alit kedah dibayar tapi pikeun anu sanés henteu perlu, mutuskeun mana anu paling dipikaresep ku anjeun!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.