Kumaha motivasi karyawan anjeun janten langkung produktif?

Motivasi karyawan anjeun

Upami anjeun kapala perusahaan ageung atanapi anjeun padamel anu didangukeun ku pamingping anu sami sareng anjeun tiasa masihan pendapat anjeun atanapi nyarankeun paningkatan, panginten tulisan ieu bakal manpaat pikeun anjeun. Dinten ieu kami nampilkeun séri konci pikeun memotivasi karyawan anjeun sareng yén aranjeunna kéngingkeun langkung produktivitas dina damel.

Konci pikeun karyawan ngamotivasi

Maturan gaji anu pikaresepeun ngan ukur titik awal. Aya cara anu sami atanapi langkung épéktip pikeun insentip karyawan anjeun. Dina tulisan ieu kami nawiskeun anjeun dalapan diantarana:

  1. Kenali hasil pagawéanana: Upami aranjeunna cocog sareng padamelan padamelan anjeun, tong nganggap aranjeunna terang. Ngakui padamelan anu parantos dilakukeun.
  2. Dangukeun usulna: Ti waktos ka waktos, éta ngabantosan pikeun ngumpulkeun sakumna padamel anjeun di kantor atanapi kantor pikeun netepkeun tujuan sareng tujuan babarengan.
  3. Janten jelas ngeunaan tujuan anu anjeun hoyong ngahontal: Jelas nyatakeun ekspektasi anjeun ngeunaan proyék sareng ngeunaan ngarengsekeun padamelan.
  4. Tawarkeun sababaraha tanggapan: Nunjukkeun boh aspék positip sareng aspék anu aranjeunna tetep tiasa ningkatkeun sareng masihan langkung seueur diri.
  5. Tawarkeun aranjeunna sababaraha kabébasan: Éta ogé ngamungkinkeun aranjeunna pikeun mikaresep sababaraha otonomi dumasar prestasi sareng tujuanana.
  6. Laksanakeun kawijakan anu fleksibel: Janten fleksibel sareng jam damel. Éta nawiskeun kamungkinan damel ti bumi upami anjeun tiasa.
  7. Kasempetan pertumbuhan: Ngamajukeun pamekaran propésional, di daérah anjeun sareng anu sanés. Ajak neraskeun pendidikan.
  8. Jaga ruang kerja: Pilari fasilitasna janten pikaresepeun, lega sareng caang.

Kalayan sadaya konci ieu pikeun memotivasi karyawan anjeun anjeun bakal tiasa insentif damelna kalayan leres, ku cara ieu aranjeunna bakal ngaraos langkung raoseun dina padamelanna sareng ku cara ieu aranjeunna bakal ngahontal hasil anu langkung saé. Kalayan motivasi sareng katekunan anu saé, urang bakal tiasa ngahontal sadaya tujuan anu urang usulkeun nyalira dina hal padamelan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.