Naon anu diperyogikeun pikeun janten programer?

Programmer

Salah sahiji profési anu paling dipénta ayeuna nyaéta programer. Dina jaman téhnologi, karya programmer geus jadi penting tur indispensable dina dasar dinten-ka poé. Fisik geus ninggalkeun dunya online, ngarobah programer kana arsiték abad ka-XNUMX.

Dina artikel di handap ieu kami ngabejaan Anjeun naon sarat anu diperlukeun pikeun jadi programmer jeung naon fungsi utama na.

Fungsi utama programmer

Fungsi utama Dilaksanakeun ku programmer nyaéta kieu:

  • Anjeunna tanggung jawab ngalaksanakeun laporan panalungtikan ngeunaan sistem parangkat lunak naon waé. laporan ieu dimaksudkeun pikeun ngadeteksi gagalna anu tangtu atanapi ngapdet program anu disebut tadi.
  • nulis kode supados program tiasa jalan leres.
  • Anjeunna tanggung jawab pikeun ngembangkeun program atawa aplikasi husus pikeun perusahaan atanapi individu.
  • Jieun software atawa hardware pikeun usaha béda.
  • Programmer anu saé ngagaduhan pelatihan anu cekap pikeun ngalaksanakeun dukungan téknis ka sagala rupa sistem, software atawa hardware.
  • Éta gaduh kamampuan pikeun ngapdet naon waé jinis sistem, pikeun ngahontal optimasi anu langkung ageung.

programer pausahaan

Syarat utama pikeun janten programmer

A profésional alus dina widang ieu kudu sampurna ngawasaan basa programming. Jenis profési ieu ngagaduhan ciri anu seueur programer parantos dilakukeun ku cara diajar otodidak. Dina naon waé, aya sababaraha sarat anu kedah diémutan ku programer anu saé:

  • Sanaos naon anu dipikirkeun ku seueur jalma, programer damel salaku tim. Anjeun kedah janten komunikator anu saé ku kituna batur nyaho kumaha carana dianggo dina naon ceuk programmer geus dijieun.
  • Bagian penting tina pakasaban programmer nyaéta pikeun nerapkeun program na ngarengsekeun sagala masalah anu mungkin timbul.
  • Programmer kedah gaduh kamampuan pikeun terus diajar. Basa programming robah kana waktu, jadi profésional alus dina widang ieu kudu nyaho kumaha carana adaptasi jeung parobahan ieu.
  • Penting pikeun gaduh kamampuan anu hébat pikeun nganalisis Salian ti ngabogaan kecerdasan matematik hébat.
  • Salian ti nanganan logika, penting pikeun ngitung kalawan sababaraha kreativitas pikeun nyieun program katuhu sepanjang waktos.

Naon anu kedah diajar pikeun janten programer

  • Hiji pilihan kahiji lamun datang ka jadi programmer alus nyaéta diajar rékayasa komputer. Hatur nuhun kana gelar universitas ieu, jalma bakal nampi latihan hébat anu bakal ngidinan anjeunna pikeun program tanpa masalah nanaon. Insinyur komputer biasana profésional anu paling mumpuni sareng lengkep dina dunya pemrograman. Éta sanés karir anu gampang sareng peryogi seueur dedikasi sareng usaha ti murid.
  • pilihan sejen sagampil valid salaku hiji saméméhna éta tina Diajar gelar luhur dina programming. Hatur nuhun kana gelar ieu, jalma nampi latihan téknis anu pangsaéna pikeun tiasa damel salaku programer. Dina piramida pemrograman, gelar anu langkung luhur ieu sahandapeun insinyur komputer, nguruskeun aspék téknisna.
  • Pilihan séjén nalika diajar programming Éta diwangun ku ngalaksanakeun kursus online atanapi di pusat khusus. Aya kursus sagala rupa, pikeun beginners atawa pikeun jalma anu hayang latihan leuwih maju. Sateuacan nyandak jinis naon waé, penting pikeun terang tingkat program anu anjeun gaduh sareng naon anu anjeun hoyong diajar.
  • Kiwari aya seueur programer anu parantos ngagabung ka dunya padamelan hatur nuhun kana latihan otodidak. Dina internét anjeun tiasa mendakan pidéo sareng bahan tina sagala jinis anu aya hubunganana sareng program. Nalika diajar ku cara ieu, penting pikeun nyéépkeun sababaraha jam diajar sareng gaduh disiplin anu tangtu.

programmer profésional

Naon kasempetan padamelan anu gaduh profési programer?

Aya seueur kasempetan padamelan anu gaduh profésional pamrograman anu saé. Ieu mangrupikeun padamelan anu diperyogikeun sareng terus-terusan ngembang:

  • Programer analis.
  • Panyipta parangkat lunak.
  • pamekar wéb.
  • Manajer sistem.
  • Pangwangunan aplikasi.
  • pamekar videogame.
  • Programmer desktop.
  • Programer aplikasi.

Sabaraha programer a earn

Profési programmer dibayar pisan. Gaji bakal gumantung pisan kana senioritas profésional sareng daérah dimana aranjeunna damel. Programer SMP atanapi anu teu berpengalaman tiasa nampi sakitar 20.000 euro sataun. Dina kasus programmer senior atanapi sareng pangalaman mangtaun-taun, gaji na sabudeureun 42 euro sataun.

Pondokna, dunya pemrograman naék sareng pasar tenaga kerja terus-terusan nungtut programer. Narima pelatihan anu nyukupan sareng nanganan basa pamrograman tanpa masalah mangrupikeun konci pikeun tiasa damel di séktor ieu anu penting pisan pikeun masarakat ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.