Laporkeun akademi pangajaran

Hanjakal, panipuan sareng panipuan aranjeunna lumangsung langkung sering tibatan anu dipikahoyong; lingkungan akademik henteu luput tina gerakan "babaturan alien" anu lahir, tangtosna, tina kabutuhan pengayaan ku ngorbankeun kahadean batur. Aya sababaraha kasus murid yén hiji dinten anu saé aranjeunna parantos sumping di gim sareng aranjeunna parantos mendakan panto ditutup sareng tanpa kamungkinan pikeun milarian jalma anu tanggung jawab atanapi anu ngurus anu marahmay ngiringan aranjeunna nalika ngadaptar atanapi nampi sakumna biaya. kursus sateuacanna

Laporkeun akademi pangajaran

Éta saatos rasa jijik sareng putus asa nyandak korban sareng-umumna- kabodoan prosedur anu pas pikeun na humandeu, dokuméntasi sakedik anu sayogi pikeun ngabuktoskeun panipuan atanapi kasusah dina milarian penipu ngajantenkeun éta ninggali sareng kéngingkeun mesin curang pikeun ngamimitian deui di kota anu sanés payuneun seueur anu sanés murid yakin tur bungah.

Kumaha kalakuan dina kasus ieu?. Ahli dina jenis gugatan hukum ieu ti Organisasi Konsumén nyarankeun pikeun ngumpulkeun sadaya dokuméntasi anu dipimilik dina hal ieu: kuitansi, pre-perjanjian, pangiriman dina akun, invoice, kontrak atanapi jinis dokumén sanés anu ngagaduhan komitmen tertulis, di bagian pusat pengajaran, pikeun nyayogikeun palatihan sareng pikeun ngalakukeunana dina kaayaan anu disayogikeun dina kontrak. Émut: tanpa dokumén moal aya buktina. Aspék anu penting pisan nyaéta ngalaksanakeun a keluhan koléktif, nyaéta, diantara sajumlah murid anu sami ti sakola anu sami sareng dina kaayaan anu sami. Seueur mahasiswa anu kagabung ngagabung kana platform sareng nyewa ahli hukum anu ngatasi kasus anu sami pikeun hiji propinsi, salaku conto. Uni mangrupakeun kakuatan, tapi tangtosna jalur na dilakukeun ku leumpang, ulah cicingeun sareng membela hak-hak anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

48 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Patrick cenahna

    Abdi hoyong nyalahkeun akademi rahasia ieu, aranjeunna licik, aranjeunna henteu pernah ngajar kursus anu aranjeunna janjikeun, aranjeunna henteu lebet kana sunat atanapi anu sapertos kitu, éta aya di jero sakola, éta henteu lengkep informal: preaula21

  2.   german cenahna

    Pusat ulikan Ciceron henteu ngaréspon telepon atanapi ngirim online kursus tte sareng kesejahteraan sato anu dibayar ngalangkungan pangakuan kana cta cte.

    1.    SALOM cenahna

      Abdi sareng rerencangan ogé ditipu ku ESTUDIOS CICERÓN. Kami hoyong ngahubungi korban anu sanés kanggo ngamimitian tindakan umum sareng nyobian nyegah aranjeunna tina teras-terasan curang kalayan teu dibales.

  3.   Malaikat cenahna

    Sareng kumaha upami akademi anu nipu guru? Aranjeunna naroskeun ka anjeun kualifikasi anu pangsaéna sareng ngajamin sahingga dina tungtungna aranjeunna tungtungna ngalaan anjeun yén anjeun bakal damel hideung. Aranjeunna henteu ngadamel anjeun kontrak sareng aranjeunna henteu hoyong freelancer. Candak atanapi tinggalkeun! Sakumaha saderhana éta!
    Kursus usum panas (pondok sareng intensif) anu paling kondusif pikeun ilegalitas ieu. Akademi terang yén padamelan mandiri atanapi anu ngan ukur ngagaduhan kontrak samentawis dina "waktos maot" ti Juli dugi ka Séptémber. Aranjeunna ngamangpaatkeun sareng ngadamel sakedik janji anu dipercaya pikeun anu ngagaduhan sakedik pangalaman dina sektor ieu.
    Henteu aya sakedik akademi anu nyandak résiko, sareng aranjeunna nyobian nyered anjeun dina kawani, nawiskeun anjeun kaayaan kerja anu teu pantes sareng curang ieu. Akademi Edist di Barcelona mangrupikeun salah sahiji diantarana.

  4.   ryan gusti cenahna

    Keluhan pikeun évaluasi praktis anu teu dibayar salaku terusan tina teoritis salami lalu lintas angkutan barang anu dilakukeun ku fenxa.

    • Makalah anu kuring tampi henteu ngagaduhan perangko hukum pikeun perusahaan anu magang, salain ti éta penilaian anu saluyu ngeunaan ayana fisik kaliru anu langkung ti sakali éta nunjukkeun kuring yén kursus ieu parantos nyéépkeun waktos pikeun kuring Sareng kumargi aya makalah anu sanés kuring parantos ditandatanganan unggal dinten anu menerkeun sakali deui yén évaluasi ieu henteu ngagaduhan sirah atanapi buntut, anu ngabohong KAUSAHA !!!! FENXA !!!! Kuring TEU NYAHO, tapi kuring ngarasa rusak sacara moral sabab teu aya anu dievaluasi kuring henteu keuna atanapi dipraktekeun, hiji-hijina hal anu kuring laksanakeun dina prakték ieu nyaéta nyapu sareng nyokot kotak. Janten pikeun kuring éta tipuan kuring ngarasa ditipu. Kuring miharep kuring bisa nanyakeun kaméra yén aya rékaman pikeun nunjukkeun yén kuring henteu bohong sareng kuring henteu kéngingkeun naon-naon pikeun tukeur ijasah!
    • Henteu, hatur nuhun, kuring henteu peryogi diploma tina panipuan sabab, jujur, pikeun nyapu sareng nyokot kotak, kuring henteu tiasa nganggap atanapi nungtut kuring ngagaduhan gelar dina pangiriman barang.
    • Anu ngaganggu kuring nyaéta kalayan gampang yén kuring dikaluarkeun tina lingkungan ti saprak kuring hiji-hijina anu humandeuar ngeunaan henteu ngalakukeun prakték anu saluyu sareng téori kursus.
    Aya dokumén anu nyatakeun yén aranjeunna tandatangan anu kuring tandatangan unggal dinten nalika kuring angkat ka prakték anu sakuduna, janten kuring nyungkeun dokumen ieu dikirimkeun ka kuring kalayan tandatangan kuring anu hadir unggal dinten kana prakték gancang-gancang sabab fenxa nolak pasihkeun ka kuring pikeun naon anu disangka kuring nyaéta lamun aranjeunna nyumputkeun hal atanapi parantos ngamanipulasi hal.

    • Perencanaan patalimarga sareng daérah organisasi - teu dipikaterang dina prakna.
    • Daérah manajemén sareng kontrol operasi angkutan- Teu dipikaterang NOR PRAKTIK DINA LAKU.
    • Daérah manajemén IT - DILAKSIKAN JEUNG PAMASAR KASIHAN Karyawan Perusahaan Sareng Batesan.
    • Area manajemén ékonomi-kauangan-TEU DIKETAHU TEU DILAKSANA ATAWA DIMÉRÉTOR KU TUTOR ATAWA SYARIKAT.
    • Bahasa Inggris dina logistik sareng kagiatan transportasi internasional-HENTEU ATAWA LAKU PRAKTIK KECUASAAN DINA PICK-UP BOXES ATAWA WAKTU NGUMBARA WAREHOUSE.
    • Integrasi sareng komunikasi di tempat padamelan-KUMAHA SIA BISA JEUNG TUTORA sami teu masihan anjeun atanapi ngaheéat anjeun sareng anjeun sapertos henteu raoseun pikeun anjeunna sareng kurangna hormat pikeun kuring.

  5.   Eduardo cenahna

    Hol Jérman sareng Salome
    Kuring ogé korban studi scam Ciceron kalayan kursus TT. Sareng aranjeunna ngajantenkeun kuring mayar 500 euro sateuacanna sareng aranjeunna ngan ukur ngintunkeun kuring buku anu hargana henteu langkung ti 10 euro sareng aranjeunna ngancam kuring, sabab kuring bébéja yén aranjeunna henteu serius, kuring parantos nyatakeun sadayana. Kuring miharep anjeun tiasa ningali alamat surélék kuring sareng ningali naha urang ngalakukeun hal ngalawan panipuan ieu, anu pastina taun ieu pasti parantos ngalaksanakeun Agustus sareng sagala anu aranjeunna candak ti kami

  6.   Halim cenahna

    Kuring milarian jalma-jalma anu kapangaruhan ti sakola bisnis ESNI atanapi grup Educatio Humanum, pikeun silih tukeur pangalaman urang. ¨ Hubungi ku email.

    1.    Ivan cenahna

      ESNI parantos lami janten scam operasi, sateuacan janten IdMarkets Global Strategy SL sareng ayeuna salaku Educatio Humanum SL, salaku perusahaan cangkang.
      Tanpa tutor, tanpa staf, anjeun moal nampi jasa anu anjeun mayar. Nalika anjeun ngaku bakal meungpeuk anjeun dina internét atanapi ku telepon. Kanyataanna nyaéta anjeun moal ngagaduhan artos atanapi kursus anjeun.
      Aranjeunna ngagaduhan sababaraha kaputusan anu pikaresepeun pikeun murid anu henteu direspon.
      Langkung saé ngalaporkeun gancang-gancang pikeun nyingkahan gurun anu anjeun badé ngumbara.

      1.    Bar H cenahna

        Halo Ivan

        Abdi parantos ngahubungi Ana Belén Cruz. Abdi hoyong terang upami kuring tiasa kontak sareng anjeun.
        email abdi bmorarutz@gmail.com.

        hatur nuhun

    2.    Ana cenahna

      Hai Halim,

      Anyar kapangaruhan. Kuring ngantunkeun email kuring ka anjeun pikeun anjeun tiasa ngahubungi abdi. anacruz8_88@hotmail.com

      1.    Halim cenahna

        Halo Ana,
        Kuring ayeuna gaduh kasus di OCU, tapi sakumaha ceuk jalma séjén dina forum, sanés OCU ogé kuring henteu nampi réspon anu tetep ti ESNI Business School. Kami parantos ngémutan gugatan hukum supaya sahenteuna aya hiji kayakinan anu langkung kuat ngalawan scammers ieu.
        Pangalusna Wasalam.

        1.    Liliana longo cenahna

          Hai Halim, kuring ogé ditipu ku jalma-jalma ieu. Surélék kuring nyaéta lilianalongog@gmail.com

        2.    Maria cenahna

          Formaciouniversitaria anu berpusat di Seville aranjeunna ngawartoskeun kuring ku telepon yén kursus parantos disatujuan sareng judul resmi sareng henteu leres aranjeunna henteu ngintunkeun deui ka kuring salami 14 dinten anu parantos kalepasan upami henteu ngawartosan kuring ngeunaan situs ieu aranjeunna ogé geus loba kapangaruhan

  7.   Ivan cenahna

    ESNI mangrupikeun panipuan sareng sadaya serat.
    Teu aya tutor atanapi staf atanapi aranjeunna moal masihan anjeun jasa anjeun mayar. Teu aya sasaha di kantor fisik. Aranjeunna bakal masihan anjeun panjang, aranjeunna moal masihan anjeun solusi, anjeun bakal ngaku artos anjeun sareng anjeun bakal ditingal tanpa jalan. Aranjeunna teras bakal malire anjeun sareng meungpeuk anjeun online atanapi ngalangkungan telepon. Éta modus operandi anjeun.
    Aya sababaraha anu kapangaruhan ku kaputusan yudisial anu pikaresepeun sareng "perusahaan" ieu henteu mayar.

    1.    Ana Belen Cruz Sanchez cenahna

      Halo ivan,

      Abdi jalma anu kapangaruhan anyar, tiasa ngahubungi abdi punten?

      hatur nuhun

  8.   Eduardo cenahna

    Akademi TORRE BABEL di Pamplona, ​​dijalankeun ku hiji jalma, mangrupikeun penipuan. Aranjeunna maksa anjeun mayar sasasih sateuacanna, nyungkeun email kanggo ngirim faktur ka anjeun.

    Masalahna nyaéta sakali anjeun masihan 1 atanapi dua kelas, aranjeunna teras-terasan pencét kelas, tanpa ngirim faktur. Dina gilirannana, akademi parantos ditutup, janten kuring ngartos yén aranjeunna bakal nyimpen sadaya artos murid.

  9.   Louise481 cenahna

    Halo, wilujeng siang! Kuring milari pusat fp swasta (Kampus Kampus) kanggo ngadamel modul. Kanyataanna nyaéta kuring ngadaptar berkat sadaya janji palsu yén aranjeunna ngajual kuring sareng anu penting éta henteu leres nalika ngajelaskeun kontrak ka kuring saprak kuring naroskeun ka aranjeunna naha aya beasiswa sareng aranjeunna nyarios leres (tungtungna, henteu), aranjeunna henteu ogé ngajelaskeun hak-hak kuring ka kuring. Aranjeunna henteu nunjukkeun ka kuring bagian tukangeun kontrak anu nyatakeun yén sakali kuring didaptarkeun saatos 14 dinten kuring teu tiasa langganan, aranjeunna henteu ngajar kuring pikeun nandatanganan éta atanapi naon waé. Atanapi éta mangrupikeun pusat resmi menteri sareng ijasah henteu disatujuan !!! Kuring ngadaptarkeun Juli kamari sareng ayeuna dina 31 Agustus Kuring nelepon pikeun teu ngadaptar kusabab kuring henteu ngamimitian kelas sareng buku anu aranjeunna kirimkeun ka kuring teu acan dianggo, ngan ukur sababaraha halaman 1. Kanyataanna nyaéta aranjeunna henteu hoyong ngabalikeun deui artos, kuring rumaos ditipu sareng abdi hoyong terang upami kuring ngagaduhan hak pikeun ngawadul ka Konsumsi atanapi ngalaporkeun aranjeunna. Hatur nuhun.

    1.    malaikat o cenahna

      Hal anu sami parantos kajadian ka kuring sareng Kampus Kampus, aranjeunna masihan kuring panjang sareng teu aya jalan kaluarna. Naha anjeun sanggup ngarengsekeun hiji hal?

      1.    kumbo cenahna

        Kuring ngadaptarkeun Pelatihan Kampus sareng, dina prinsipna, aranjeunna bakalan mayar biaya pendaptaran sareng kuring ngan ukur kedah ngabalikeun matéri na, enya, kuring diajar hiji kaajaiban dina jangka waktu 14 dinten pikeun nyerah maca hal-hal ngeunaan aranjeunna. Kuring ngantosan kanggo ningali naha pengembalian dana éta efektif.

      2.    kumbo cenahna

        Abdi, upami éta ngabantosan anjeun, kuring milih mundur sareng Kampus. Dina bagian tukang pendaptaran anjeun tiasa ningali éta sareng upami anjeun konsultasi dina halaman Kampus Kampus éta ogé bakal nunjukkeun anjeun. Dina 14 dinten éta anjeun tiasa balikkeun matéri éta sareng aranjeunna bakal ngabalikeun duit biaya pendaptaran, atanapi saur aranjeunna.

        Upami anjeun hoyong ngawartosan kuring, kuring bakal nyayogikeun anjeun email sareng kuring ogé nawiskeun pangalaman kuring sareng pusat:
        juanprados1968@gmail.com

  10.   Ana Belen Cruz Sanchez cenahna

    Halo ivan,

    Abdi jalma anu kapangaruhan anyar, tiasa ngahubungi abdi punten?

    hatur nuhun

    1.    Raheut cenahna

      Halo, tingali, kuring parantos ditipu ku akademi sareng kuring hoyong anjeun ngabantosan kuring ningali naon anu kuring tiasa lakukeun sareng dimana kuring tiasa ngalaporkeun rahmat ..

      1.    Mary cenahna

        Halo, tingali, kuring hoyong terang upami anjeun parantos tiasa terang naon anu kedah dilakukeun dina kasus kuring, waktos parantos lami sareng kelas anu peryogi gelar kuring henteu acan diatur.

  11.   Halim cenahna

    Wilujeng siang sadayana,
    Kuring parantos nyobian ngaréspon jalma-jalma anu kapangaruhan ku ESNI ngalangkungan platform ieu, tapi kuring henteu terang naha jawaban kuring ngahontal anjeun.
    Kuring satuju sareng Iván dina pendekatanana. Kuring disarankan ku OCU, anu parantos dimédiasi tanpa hasil, sareng ayeuna kuring kedah ningali naha kuring ngadamel klaim kanggo biaya biaya kursus Ékspor online atanapi upami kuring gugatan gugatan sareng pengacara sareng pengacara.
    Hapunten, Iván, yén anjeun teu acan nampi bayaran tina jumlah anu saluyu sareng anjeun ku kalimat. Naha anjeun parantos naroskeun pikeun ngalaksanakeunana? Sigana mah anjeun parantos nyobian.

    Aranjeunna ngawartosan ka kuring ti OCU yén keluhan grup / gugatan gugatan tiasa langkung kuat pikeun nampi santunan urang sareng nyegah penjahat ESNI ieu tina ngamangpaatkeun jalma.
    Sahenteuna coba.
    Salam. Hatur nuhun,
    B Halim

    1.    Liliana longo cenahna

      Héi sadayana, ngeunaan masalah pengajuan gugatan grup, kuring ahli hukum sareng kuring nganggap yén éta mangrupikeun cara anu paling cocog, kuring parantos ngalangkungan cobaan pikeun ngusahakeun ngasilkeun artos sareng kuring gaduh bukti anu cekap pikeun nunjukkeun yén aranjeunna mangrupakeun scam. Upami aya langkung seueur jalma anu satuju, punten ngahubungi kuring ku cara ieu atanapi ka email kuring pikeun masihan kami nasihat anu langkung saé.

      1.    Bar H cenahna

        Hai Liliana

        Abdi hoyong urang nyarios langkung seueur ngeunaan kumaha carana ngalebetkeun keluhan grup pikeun ESNI.
        Hatur nuhun.

  12.   carlos beureum cenahna

    Wilujeng siang, kuring hoyong ngadamel keluhan ngeunaan lembaga Oxford, anu mangrupikeun akademi anu diajar kursus bahasa Inggris, salaku mahasiswa kursus bahasa Inggris, kuring hoyong ngalaporkeun yén lembaga ieu mimiti nawiskeun iklan anu nyasabkeun, sapertos perjalanan ka nagara-nagara sanés atanapi psantias di kedutaan, Kadua nyaéta dina tingkat menengah sareng tingkat lanjut aranjeunna gaduh saringan sareng ujian anu aranjeunna anggo pikeun ngagosok murid-murid sahingga dipaksa mayar deui kanggo tingkat menengah sareng tingkat lanjut, guru mayar Kanggo panipuan ieu, lembaga ieu teu ngagaduhan étika propésional, anu dipikaresep ku anu ngeuyeuban dirina ku biaya kolot murid sareng anu diajar, sapertos hal kuring. mangga buka akademi ieu sareng parios ujian evaluasi anjeun, anjeun mangrupikeun guillotine pikeun ngagores murid sareng ngajantenkeun aranjeunna mayar deui, éta mangrupikeun bisnis akademi ieu. Lembaga éta perenahna di Sabana Grande, Boulevard de Sabana Grande, edf. Onivas (150 mts. Stasion Chacaíto)

  13.   Jose Castro cenahna

    Wilujeng siang, kuring hoyong ngadamel keluhan ngeunaan lembaga Oxford, anu mangrupikeun akademi anu diajar kursus bahasa Inggris, salaku mahasiswa kursus bahasa Inggris, kuring hoyong ngalaporkeun yén lembaga ieu mimiti nawiskeun iklan anu nyasabkeun, sapertos perjalanan ka nagara-nagara sanés atanapi psantias di kedutaan, Kadua nyaéta dina tingkat menengah sareng tingkat lanjut aranjeunna gaduh saringan sareng ujian anu aranjeunna anggo pikeun ngagosok murid-murid sahingga dipaksa mayar deui kanggo tingkat menengah sareng tingkat lanjut, guru mayar Kanggo panipuan ieu, lembaga ieu teu ngagaduhan étika propésional, anu dipikaresep ku anu ngeuyeuban dirina ku biaya kolot murid sareng anu diajar, sapertos hal kuring. mangga buka akademi ieu sareng parios ujian evaluasi anjeun, anjeun mangrupikeun guillotine pikeun ngagores murid sareng ngajantenkeun aranjeunna mayar deui, éta mangrupikeun bisnis akademi ieu. Lembaga éta perenahna di Sabana Grande, Boulevard de Sabana Grande, edf. Onivas (150 mts. Stasion Chacaíto)

  14.   Fernando Torres cenahna

    lembaga oxford aya di sabana grande, Boulevard de Sabana Grande, edf. Onivas (150 mts. Stasion Chacaíto), ngagaduhan tingkat kursus tingkat lanjut dina 700 rébu bs. sareng kanggo Januari aranjeunna bakal naékkeun na luhur 1 juta, kaayaan ieu hariwang kami salaku mahasiswa, kusabab lembaga éta ngagaduhan saringan dina panengah sareng tingkat lanjut, ideu na nyaéta nempatkeun ujian anu matak lieur sahingga siswa ngorehan sareng henteu lulus kursus, sareng Aranjeunna kapaksa mayar kursus deui, guru mangrupikeun bagian tina éta sabab langkung gampang pikeun aranjeunna ngagosok murid sahingga mayar deui sahingga naék gaji, éta parantos janten garapan artos, sanés ajaran anu nyata dina Basa Inggris. Punten otoritas ngalakukeun hal pikeun ngahargaan, tong ngantep tracala ieu di lembaga ieu anu ogé nurunkeun kualitas studi na, janten salah sahiji lembaga anu paling parah di Caracas. Upami tiasa, tutup lembaga ieu sareng bagabundo ieu, anu aranjeunna lakukeun nyaéta ngarampok jalma anu hoyong diajar basa Inggris.

  15.   Yesus cenahna

    Halo sadayana.

    Kuring henteu terang naha pesen ieu bakal dibaca ku batur anu kapangaruhan ku perusahaan operator PC, aranjeunna nipu kuring 1500 euro kursus anu disubsidi ku nagara sareng teu aya anu tanggung jawab, upami aya anu aya dina kaayaan ieu kuring nyungkeun anjeun kirimkeun kuring email!
    Gracias!

  16.   Elena cenahna

    Wilujeng énjing, kuring badé ngadamel keluhan ka pusat tata rambut Fernando, tempatna di 68 jalan Iturribide Kalea, 48006 Bilbo, Bizkaia. Tétéla yén jalma-jalma ieu parantos nipu kuring, ku henteu ngawartosan kuring dina waktos pendaptaran yén kedah mayar kursus gelar sedeng dina tata rambut sareng analisis rambut dugi ka bulan Juli, nyatana aranjeunna maksa urang angkat ka bulan éta. , nyatakeun yén upami Kami henteu ngiringan, kami ngumpulkeun absén anu kedah dipulut ku angkat ka pusatna pikeun ngiringan palangganna ti isuk sareng sadidinten, sareng ancaman anu sanés nyaéta kami moal tiasa nyandak kursus kusabab pamaréntah Basque netepkeun sababaraha jam sareng upami henteu, anu Kami matuh, kami henteu lulus, éta sigana panipuan anu sanés kumargi upami éta kasus, sesa akademi moal ngajarkeun kursus éta dugi Juni, saur kuring, sareng hal anu paling parah ngeunaan ieu yén anjeun terang salami kursus, aranjeunna henteu ngagaduhan harkat pikeun nginpokeun ka anjeun nalika anjeun ngalakukeun pendaptaran sareng upami aranjeunna nyebatkeun éta ka anjeun pisan halus tanpa masihan seueur jéntré sareng kirang ngeunaan pembayaran bulan éta. Dina sadaya pusat pelatihan, naha publik, swasta atanapi konsér, anu ngajar kursus tingkat menengah ieu sareng gelar resmi, kelas dua taun ka pengker dugi ka Juni.

    Kuring pohara kuciwa, kuring ngarasa ditipu, kuring henteu terang kumaha neraskeun nyanghareupan ketidakadilan ieu, aranjeunna maksa kuring mayar Juli pikeun kursus munggaran taun ka tukang, sareng kuring ngalakukeun éta pikeun nyegah langkung seueur masalah sareng jalma-jalma ieu, tapi kuring nolak mayar kursus kadua ieu saatos Juli. Naon deui, kuring henteu hoyong hadir dina bulan éta, teu aya hubunganana, peunteun sareng ujian akhir Juni sareng Juli kami bakal miceunan waktos sareng sadayana pikeun kéngingkeun artos ti anjeun sareng anu paling parah, hadir ka palanggan anjeun anu mayar jasa tata rambut urang. Kuring siga pagawé teu dibayar anu ogé mayar.

    Batur tiasa ngawartosan kuring kumaha cara neraskeun atanapi dimana kuring kedah angkat atanapi ngan saukur ngawartosan kuring upami kuring aya kasalahan.

    Hatur nuhun pisan!

  17.   Lucia cenahna

    Laporkeun akademi latihan kumaha kuring ngalakukeun éta? Panipuan anu kaleuleuwihi anjeun mayar € 3500 aranjeunna ngajanjikeun anjeun seueur hal sareng henteu aya anu cocog sareng anu ditawarkeun guru-guru anu mumpuni kotoran ... hiji-hijina hal anu aranjeunna lakukeun nyaéta maca buku panon anjeun

  18.   María cenahna

    Hai Lucia. Abdi resep ngalakukeun gelar anu langkung luhur dina Pelatihan, anu Patologis Anatomi, anu aranjeunna nyarios disatujuan sareng aranjeunna masihan anjeun judul. Naha anjeun henteu mamatahan kuring? Éta seueur artos sareng kuring henteu tiasa mutuskeun.

  19.   Lucy cenahna

    Hai, abdi murid di INSTITUTO NACIONAL CASTELLANO tempatna di Cuernavaca, Morelos. "Lembaga" ieu palsu. Sakola na aya bebek. Mudah-mudahan anjeun tiasa ngabantosan kami

  20.   Pedro cenahna

    Sae, kuring nuju maca topik anu dikomunikasikan sareng di perusahaan dimana kuring damel kami ngalangkungan masalah éta pusat akuntansi Venezuelan anu ngagaduhan kantor pusat di tengah sareng anu sanésna di Chacaito anu gaduh akademi éta ninggalkeun nagara dina sababaraha kecap pikeun Spanyol anu bogana maot anu nuturkeun anjeunna ogé maot sareng aranjeunna ngantepkeun kami pikeun ngurus hiji lalaki di sub stasiun. diréktur anu ngurus dua markas dua akademi ieu ditinggalkeun ti menteri pendidikan sareng dina dua satengah éta anjeunna teras ngajar kelas janten gelar anu kaluar tina dua markas éta salah dina sababaraha kecap sabab upami anu nyandak tangtu sareng ngabéréskeun éta sareng naon anu Anjeunna hoyong tulang rusuk ninggalkeun nagara éta henteu aya gunana pikeun anjeunna kusabab anjeunna henteu didaptarkeun ka Menteri Pendidikan dina 12 Séptémber, lalaki anu tanggung jawab, sakumaha anjeunna nyarios dina tanda petik, sabab anjeunna nyarios yén anjeunna henteu tanggel waler sareng naon anu kajantenan sareng dua akademi éta, anjeunna ngagaduhan rapat sareng para padamelan anu nyuhungkeun pengunduran diri sareng perusahaan perusahaan bangkrut, pengunduran diri anu tanggal 31 Agustus, nyababkeun padamel éta nandatanganan sareng ngantepkeun éta tetep di perusahaan anu sanés sareng anjeunna nyiptakeun sareng upami ngalanggar anu ayeuna mangrupikeun pusat akuntansi Venezuelan sareng dina tanda petik nandakeun jalma anu tanggung jawab anu dina posisi sutradara nyarioskeun padamelna yén anjeunna henteu tanggel waler naon anu lumangsung di pusat akuntansi ngan ukur pikeun anjeunna nyiptakeun yén upami anjeunna kedah lebet sareng pusat akuntansi anjeunna kedah milari aranjeunna di Spanyol dimana tempat anu ngagaduhan dua akademi éta ayana, lalaki éta nandatanganan salaku diréktur naon buktina kelas ditambah kredensial sareng judul anu anjeunna tinggalkeun akuntan téknis hartosna sareng ningkatkeun pembayaran bulanan tina kursus anu teras-terasan muka dua akademi di luar kementrian pendidikan patarosan abdi dimana waé urang tiasa angkat ambéh akademi sakumaha anjeunna nyarios dina tanda petik aktip tanpa pamilik sabab upami anjeunna ngadamel pengunduran diri sareng tanggal 31 Agustus 2018 sareng anjeunna henteu ngomunikasikeun aranjeunna tanggal 12 Séptémber 2018 sareng saha waé anu henteu satuju pikeun nguciwakeun jalma-jalma anu aya di Spanyol sareng sanés anjeunna kusabab anjeunna nyatakeun yén dina tanda petik anjeunna henteu tanggel waler pikeun naon anu mutuskeun. ngalaporkeun anjeunna Sareng kuring ngartos yén Maduro nyatakeun yén éta perusahaan anu dipilampah ku anu gaduhna kusabab pusat akuntansi Venezuelan masih kénéh beroperasi sareng upami éta ti Departemen Pendidikan di 2011 dua markas, hiji di Chacaito sareng anu sanésna di markas pusat kusabab éta jalma teras-terasan ngalakukeunana ayeuna, ngarecah hiji sareng nyiptakeun anu anyar dina akademi éta

  21.   Gemma Esteban Sanz cenahna

    CENTROINNOVA - tipu daya anu hébat. Upami anjeun parantos ngarencanakeun wawancara pikeun diwartosankeun ngeunaan OPPOSISI kana CORREOS. Kuring mamatahan anjeun yén upami anjeun kantos nguping tawaran éta, anjeun leres-leres diinformasikeun dina serikat kerja. Digantelkeun sareng telepon: UGT: 913962315, CCOO: 913962335, LIBRE: 913962326, CSIF: 913962330 sareng CGT: 913962327.
    Ati-ati pisan, naon anu diucapkeunna SALAH, TIPU:
    - Kelas leutik. Kamari aya langkung ti 36 jalma di kelas
    - Pamariksaan Kantor Pos numutkeun serikat pekerja TEU DITUNGGULKEUN KANGGO TANGGAL DENGAN AKHIR 2019 MULAI taun 2020.
    - Mata sareng kontén anu anjeun tandatangan. Aranjeunna ngawartosan yén éta mangrupikeun kursus 4-bulan anu intensif sareng ruang kelas maya kabuka dugi ka ujian. Dina KONTRAK NYAJARKEUN yén KELAS VIRTUAL bakal ditutup dina tungtung anu sami (nyaéta, saatos 4 bulan)
    - CORREOS Sanés mangrupikeun oposisi, tapi konsolidasi tempat. Ieu ngandung harti yén jalma-jalma samentawis (sakitar 35% tina staf kantor pos sareng di Madrid langkung ti 4000 karyawan) ngagaduhan kaunggulan anu jelas tibatan urang-urang anu muncul di jalan. Maca aturan anu saé pisan
    - JADWAL BERSAMA KASALAHAN, jalan kaluarna UJI ku LOBA KASALAH, sateuacanna, instruktur ngadorong para lawan pikeun milarian solusina dina internét. -> ANJEUN BAYAR 1235 EUROS pikeun milarian solusi anjeun dina internét.
    - Dina halaman aranjeunna nawiskeun bantosan sareng trik pikeun méréskeun PSYCHOTECHNICS. Jam terakhir di kelas aranjeunna masihan anjeun tés ku waleran-waleran anjeun sareng anjeun menerkeun diri sorangan, seuseueurna anu hadir bangun sareng angkat.
    - KABEH ieu, BISA DITONKUN, NYIEUN TUNTU. Asosiasi Konsumén INFORMASI JEUNG LAPORAN ngeunaan jaringan sosial. Aranjeunna moal balikkeun artos kuring ka kuring tapi kuring ngarepkeun yén ku polah kuring anjeun moal nangtoskeun langkung seueur jalmi.

  22.   Formasi sareng kajian cenahna

    Hatur nuhun pisan kana inpormasi na. Bisi kami, kami salawasna nyarankeun wéb pikeun nyandak Oposisi kana kursus Correos. https://oposicionescorreos.info/cursos/ anu mangrupikeun hasil anu pangsaéna, jaminan lengkep sareng harga anu pikaresepeun pisan.

  23.   luis cenahna

    Mangrupikeun akademi anu ngagaduhan seueur masalah sareng keluhan. Aranjeunna malah parantos mecenghul dina program paréntah ayeuna salaku jawab panipuan ageung. Aranjeunna ngan ukur hoyong artos, anu seueur, sareng di awal sahingga engké anjeun moal tiasa kéngingkeun. Aranjeunna sanés pusat anu didukung ku Menteri Pendidikan, janten aranjeunna henteu tiasa masihan gelar resmi. Ogé teu aya guru di pusat, naon akademi ... Aranjeunna ngan ukur tutor

  24.   Antonio cenahna

    Akademi paling scam dugi ka ayeuna nyaéta Masterd (kuring yakin éta anu paling seueur anu keluhan)
    Sababaraha taun ka pengker upami anjeun milarian internét anjeun tiasa ningali ratusan keluhan, tapi ayeuna tibalik. Aranjeunna parantos mayar kanggo ngaleungitkeun halaman wéb anu jalma-jalma ngadu'a atanapi tetep di tempat-tempat terakhir (kuring henteu terang kumaha éta dilakukeun tapi éta parantos dilakukeun), aranjeunna ogé parantos nyiptakeun sababaraha halaman wéb na tapi katingalina mandiri sareng dimana oposisi dilaporkeun , aya Anjeun bakal ningali yén sadaya pendapat superpositif ka aranjeunna, jelas, aranjeunna sanés murid anu nyeratna tapi Masterd, anjeun tiasa ningali kumaha teu aya anu nyarioskeun perkawis biaya kursus éta sabab Masterd henteu resep terang sabaraha biayana ti saprak harita seuseueurna henteu bakal nelepon inpormasi.
    Pikeun masihan anjeun ideu, pikeun asistén administrasi biayana kira-kira 2000 euro atanapi anu langkung seueur, éta dibayar di awal sareng upami engké sigana anjeun yén kursus éta guyonan anjeun kedah ngalaporkeun, aranjeunna moal ngaluarkeun artos. upami sanés pikeun kawajiban.
    Aspék anu sanés nyaéta dina pendapat, anu disangka murid sok nyarioskeun dédikasi sareng personalisasi, tah, upami aya ciri-ciri akademi semu ieu, éta sabalikna; total pasotismo sareng impersonalisasi mutlak.
    Kuring parantos terang seueur jalma anu ngalirkeun oposisi anu nyiapkeun nyalira atanapi di akademi anu sanés, tapi anu ngadaptar sareng akademi éta sareng, kumargi akademi ngagaduhan data, aranjeunna nganggona pikeun kauntunganana, ngadambel ngeunaan hasil anu dicandak murid licikna, anu Sigana kuring mah éta téh jangkungna teu éraan.
    Ati-ati pisan naroskeun inpormasi; Komersialna dilatih sacara sampurna pikeun nipu, ngamanipulasi, tekanan bahkan nyingsieunan anjeun, ati-ati.
    Anjeun diperhatoskeun.

  25.   Yolanda cenahna

    Wilujeng siang, kuring ningali yén aya sababaraha kuring. Pelatihan Universitas parantos aya di Seville, anjeun lebet kana halaman anjeun. Sareng anjeun ningali yén aranjeunna ngagaduhan hadiah sareng sadayana sareng tétéla yén kursus-kursus henteu ngagaduhan kaabsahan resmi, kuring sedih sareng kuring moal pernah ngalakukeun kursus atanapi naon waé sareng saha waé, aranjeunna nyauran kuring yén éta ti SEPE, Mugi-mugi éta bakal NULANG JELEMA LAIN ANU TEU NGANGGO KURSUSAN TI SAHA SAHA, kuring panasaran sabaraha aranjeunna bakal mayar ka penerbit anu nginjeumkeun diri pikeun lagu pikeun jalma-jalma ieu.

  26.   IVAN RAMIREZ cenahna

    Hello,
    Abdi mangrupikeun kemenangan tina nyasabkeun pariwara. Aranjeunna ngajantenkeun kuring masihan padamelan abdi sareng janji pikeun sumping ka MADRID pikeun nampi latihan ékspérimén dina master pengelolaan kauangan sareng karya anu gancang. Master henteu resmi, éta kawates pikeun ngaunduh latihan anu ngan ukur direngsekeun ku rekening Spanyol, kalayan pangalaman dina SPANIN, teu aya instruksi nilai atanapi kateterédat. KURSUS ieu TEU NGAGUNAKEUN, SAUNGSA KUDU DIBAYAR KA 2000 EUROS anu mimiti teu pernah ngahubungi kuring deui, kuring parantos di MADRID, tapi ampir opat bulan kuring henteu ngagaduhan visi anu bakal dituju. Abdi parantos mayar ampir 6000 Euro sareng aranjeunna dimimitian ku DEAN DIBUKA TEU NGALES. ANJEUN KUDU KULIT ANU SADAYANA NU NGADAPKEUN KA ANJEUN, MALINGKEUN JEUNG NINGGALKEUN DI SPAIN TANPA VISA JEUNG TANPA DUIT. Kuring parantos nyobian rapat sareng aranjeunna ngalangkungan jalma-jalma anu nipu kuring sareng jalma-jalma anu paéh tapi sadayana henteu némbalan, éta saolah-olah organisasi kriminal, sadayana parantos nutupan sareng aranjeunna henteu paduli ngeunaan karuksakan anu disababkeun. Pikeun bagian kuring kuring bakal neraskeun nyebarkeun pangalaman ieu dina jaringan sareng nyebarkeun bebeneran anu kuring kajantenan.

  27.   sofia rita cenahna

    Akademi CEAE parantos nipu kuring, aranjeunna nyandak data kami, kuring henteu terang ti mana sareng aranjeunna tuang sirah anjeun dina wawancara sareng pas anjeun tandatangan anjeun béak € 5.000, kuring masih bajoang pikeun ngasilkeun artos kuring. Upami aya batur anu kapangaruhan hubungi kuring rita94arroyo@gmail.com

    salam

  28.   Silvia cenahna

    Kuring diajar oposisi ka Kantor Pos. Saatos katingali di tilu akademi, kuring mutuskeun hiji. Latihan kampus. Jalma anu paling jual kuring sapédah.
    Kelas tatap muka? abdi ngantosan anjeun
    Agendas? Pinuh ku lolongkrang, sauyunan, inpormasi palsu, anu anjeun nunjukkeun, sareng langkung ti éta aranjeunna ngajawab yén anu salah nyaéta CORREOS ... (anjeun kedah wani!)
    Tutorial na? 10 mnt ngantosan, 10 mnt sareng mojang anu datang sareng badé sareng anu ti kantor pos, ngan ukur terang yén aranjeunna ngaluarkeun parangko, nyandak catetan kanggo diterangkeun ka "guru spesialis" anu kuring tacan kantos pendak saatos sataun….
    Sareng item 12 ... di panto ujian sareng tanpa diédit.
    Nya, naon anu kuring tinggalkeun nyaéta buka konsumsi sareng file keluhan. Sanaos kuring henteu kéngingkeun artos deui, aranjeunna henteu teras-terasan ngeuyeuban diri ku hoyong diajar sareng gaduh masa depan batur.

  29.   Elin cenahna

    Kursus CCC mangrupikeun scam. Aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén kursus éta henteu kadaluarsa sareng ayeuna aranjeunna nyungkeun kuring mayar langkung kanggo penyuluhan. Dina waktos jual aranjeunna ngajantenkeun anjeun seuri, sareng mojang anu parantos ngiringan ogé bodo, ngubaran kuring parah. ULAH NGAGUNANG KURSUS CCC. Aranjeunna panipuan.

  30.   Amanda cenahna

    Alus isuk,
    Kuring hoyong ngumpulkeun sakedik murid ngalawan Akademi Big Bang, sabab numutkeun aranjeunna aranjeunna nyiapkeun tés fp gratis, tapi silabus na langka pisan anu henteu kalebet eusi anu pas pikeun jenis tés ieu, aranjeunna seueur kasalahan boh dina tés, sapertos dina latihan (bahkan anu kuring nyalukan nyalukan kanggo dikirim), henteu ngagaduhan kendali kana murid (anjeun mayar sareng upami anjeun henteu naroskeun aranjeunna, aranjeunna hilap ngeunaan anjeun lengkep). Kuring nyandak tés gratis taun ayeuna sareng nalika kuring ningali aranjeunna henteu aya hubunganana sareng naon anu dipiboga sareng ngawartoskeun ka kuring. Kuring gaduh pesen ti aranjeunna nyarios ka kuring yén tésna langkung tioritis tibatan praktis, padahal sabalikna. Kuring bahkan nyebatkeun éta ka guru-guru anu nalungtik kuring sareng ngahalusinasi ku hal éta. Kuring gaduh seueur tés dina pesen sareng obrolan whatsapp. Abdi hoyong terang upami aya ogé anu ngagabung sareng sabab éta, sabab kuring parantos nyarios sareng aranjeunna sareng ngalaporkeun aranjeunna ka OCU sareng aranjeunna henteu maksad ngabalikeun artos kuring.

  31.   Alexandra cenahna

    Halo, kuring parantos ditipu ku akademi japama ngalangkungan magister

  32.   juan miguel lopez jiménez cenahna

    Abdi hoyong ngabantah akademi pelatihan kampus pikeun silabus anu luntur, sakedik perhatian sareng pariwara anu nyasabkeun, kuring parantos ditipu

  33.   Juan Leiva cenahna

    halo, Abdi hoyong ngalaporkeun Eddis Educational Center lokasina di 47th na 7th na 8th jalan, Kuring ngalakukeun kursus palatih pribadi sataun katukang, abdi mayar waragad $2800 per bulan + ujian $28000 sarta aranjeunna pernah masihan kuring judul, aranjeunna ngabejaan kuring yén éta dicandak ka Signature