Tulisan oposisi agenda

Saatos diterbitkeun dina pengumuman tina oposisi Correos, waktuna kanggo ngalebetkeun aplikasi. Taun demi taun, Correos ngaluarkeun panggilan anyar pikeun pamariksaan kompetitif pikeun ngirangan umur rata-rata pagawé, janten éta waktos anu saé pikeun ngamimitian diajar Oposisi ka Correos. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, didieu urang carioskeun sadayana.

Agendas anu diperbarui tina oposisi Correos

Dihandap ieu anjeun bakal mendakan sadayana bungkus anu urang gaduh ku agénda pos anu diénggalan sahingga anjeun tiasa nyatujuan langkung gampang dina harga pasar pangsaéna. Langkung tina 95% lulus dina Oposisi ka Correos ngadukung kami!

Pek hemat

Agenda Kantor Pos Pek hemat
Mésér>

Éta mangrupikeun pilihan anu paling murah sareng anu paling lengkep sadayana kumargi salian ti nampi dua jilid ku agenda anu diénggalan ti Correos, anjeun ogé bakal kéngingkeun:

  • Buku pikeun nyiapkeun tés psikotéknik
  • Ucapan mock latihan
  • Tés pikeun nyiapkeun ujian
  • Akses kana halaman wéb online kalayan sumber anu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun persiapan anjeun pikeun nelepon.

Paket Premium

Paket premium kanggo aranjeunna anu badé nyiapkeun kamungkinan pikeun ujian sabab, salian ti naon anu kalebet kana paket tabungan, anjeun ogé bakal nampi séép éksténsif anu matak pisan:

  • Glosarium sareng rujukan législatif dumasar topik
  • Skéma sareng grafik pikeun ngagampangkeun diajar
  • Ringkesan unggal jejer sareng panduan diajar
  • Ujian mock kalayan fitur nyata
  • Pidéo Penjelasan
  • Kursus sareng téhnik diajar pikeun nyiapkeun ujian
  • Pangaosan
  • Pél panjelasan ngeunaan topik anu penting
  • Eusi tiori interaktif
  • Generator tés
  • Ujian tina telepon sateuacana dianalisis
  • Dokuméntasi lengkep
  • Sareng seueur deui!

Anjeun ogé bakal ngagaduhan aksés ka akademi salami 3 bulan atanapi 12 bulan, gumantung kana waktos anjeun kedah diajar.

Agenda Kantor Pos Paket Premium sareng akademi 3 bulan
Mésér>
Agenda Kantor Pos Paket Premium sareng akademi 12 bulan
Mésér>

Upami anjeun henteu resep kana bungkus ieu, anjeun ogé ngagaduhan kasempetan kanggo mésér produk anu anjeun peryogikeun masing-masing. Ieu mangrupikeun pilihan anu sayogi:

2020 nyauran oposisi pasca op

Nawiskeun padamelan

Correos parantos ngagero 3.421 tempat kanggo nelepon 2020. Kedah ditetepkeun yén sadaya tempat ieu nambihan ruang lingkup nasional. Teras, anjeun kedah angkat ka pengumuman tina oposisi Correos sareng mendakan jabatanana pikeun tiap propinsi.

Jinis ujian

Sakali télépon dibuka, éta patut marios ujian anu ngantosan urang. Nyaéta ngeunaan hiji tés umum sareng dua tés khusus, boh pikeun distribusi boh pikeun klasifikasi sareng layanan palanggan. Tés anu umum, umum dumasar kana tés pilihan ganda tina 60 patarosan. Ngan 10 diantarana bakal janten psikotéknik. Pikeun ngalakukeun ieu, masing-masing lawanna kedah gaduh sakitar 55 menit. Ujian anu khusus ogé sababaraha pilihan. Tapi dina hal ieu, bakal aya sakitar 40 patarosan sareng waktos maksimum anu sayogi pikeun lawan nyaéta 35 menit.

Kauntungannana

Upami anjeun parantos ngalangkungan éta tahap pamariksaan sareng éliminasi, maka tahap évaluasi kasaéan anjeun bakal sumping. Sababaraha kaunggulan anu nyetak nyaéta kieu:

  • Senior di Kantor Pos. Paduli jabatan naon anu bakal dicekel, salami 7 taun ka pengker.
  • Parantos ngalaksanakeun padamelan di propinsi anu dipénta.
  • Kalebet kana Papan Proyék boh posisi anu khusus sareng propinsi.
  • Gelar Universitas atanapi Pelatihan Profesional Gelar Luhur dina Administrasi, Manajemén, Komérsial, Pamasaran sareng IT.
  • Kursus anu aya hubunganana sareng jabatan anu dilamar.
  • Idin A atanapi A1, 3 poin. Lisénsi nyetir, ngan hiji titik.

Pasatujuan oposisi

Logo Pos

  • Umur sahenteuna 18 taun sareng henteu parantos ngahontal umur 65 taun.
  • Sertipikat Pendidikan Menengah Menengah, atanapi Pascasarjana Sakola sareng Gelar resmi sanés anu tiasa ngagentos gelar kahiji.
  • Henteu ngagaduhan jinis padamelan anu dibenerkeun sareng Kantor Pos.
  • Henteu parantos dipecat atanapi dipisahkeun tina jasa.
  • Kagungan kakuatan anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun fungsi anu diperyogikeun.
  • Gaduh kabangsaan Spanyol, atanapi sahenteuna janten warga nagara Uni Éropa. Ngagaduhan makalah damelna dina urutan, pikeun ngalaksanakeun padamelan éta.
  • Pikeun janten jalma pangiriman pos, anjeun peryogi kartu A, A1 atanapi B.

Kumaha carana daptar pikeun oposisi Correos

Sapédah kantor pos

Prasasti pikeun oposisi Correos bakal dilakukeun ngalangkungan halaman resmi na. Sakali waktos aplikasi réngsé, urang tiasa ngadaptar online. Pikeun ngadaptar, anjeun kedah nuturkeun sababaraha léngkah:

  • Anjeun bakal ngalebetkeun halaman Correo.es, maka anjeun bakal angkat ka 'inpormasi perusahaan', 'Sumber Daya Manusa', 'Pakasaban' sareng tungtungna ka 'tetep pendapatan pribadi tina padamelan'.
  • Léngkah salajengna nyaéta 'Pendaptaran aplikasi'. Dina bagian ieu, anjeun kedah nempatkeun KTP ogé kecap akses, nuturkeun léngkah-léngkah anu ditawarkeun ku wéb pikeun anjeun.
  • Léngkah katilu nyaéta nutupan data pribadi anjeun. Salawasna parios yén éta sadayana leres sareng tong hilap maca kabijakan privasi.
  • Ayeuna anjeun kedah milih propinsi tempat anjeun badé dianggo, ogé padamelan anu anjeun pikahoyong.
  • Para bérés pendaptaran, anjeun kedah mayar harga anu 13 euro. Leres, sateuacanna 10 euro tapi aranjeunna parantos naek. Cara mayar nyaéta ku kartu. Nalika pamayaran parantos diverifikasi, anjeun bakal nampi idén paménta sareng buktina pamayaran.

Jinis dokumén anu sanés ogé judul anu anjeun gaduh, moal diperyogikeun dina waktos ieu, tapi bakal diperyogikeun dina fase anu bakal datang. Tangtosna, pikeun ngarobih naon waé, anjeun kedah ngabatalkeun pamundut sateuacanna sareng ngeusian deui anu énggal.

Gaji staf pos

Bener nya éta masalah gaji sok salah sahiji patarosan anu sering ditaros. Ieu kedah disebatkeun yén tokoh pamungkas tiasa bénten-bénten. Kusabab éta bakal gumantung kana bayaran tambahan, senioritas, posisi sareng faktor sanés anu diperhitungkeun. Tapi tetep, urang gaduh sakitar perkawis kanggo masihan anjeun ideu:

  • Staf eksekutif: Dina jinis tanaga ieu kami bakal mendakan padamel manipulator, penerjemah, jasa sélulér, operator, jst. Sadayana ngagaduhan gaji anu kisaran 1300 dugi ka 1500 euro.
  • Staf resmi base: Sakedik handap mangrupikeun gaji pikeun staf ieu. Tapi leres pisan éta beda-beda sakedik, janten urang nyarioskeun 1200 dugi ka 1400 euro. Ieu cenah gaji dasar atanapi biasa.
  • Nyortir sareng distribusi staf: Boh kapala distrik sareng kelas atanapi distribusi jalan-jalan gaduh gaji antara 1100 sareng 1300 euro. Sarua jeung pagawé SMP.
  • Asistén staf: Dina hal ieu, asistén staf bakal gaduh gaji 1080 sareng 1200 euro.

Agenda Kantor Pos

Silabus pikeun oposisi Correos diwangun ku 13 jejer umum anu anjeun kedah terang:

  • Jejer 1: Biasa sareng / atanapi jasa pos anu kadaptar, ogé produk anu aranjeunna ngarujuk.
  • Jejer 2: Fokus kana bagian e-Dagang sareng parsél.
  • Jejer 3: Nilai bisnis sareng seueur deui anu ditambihkeun, ogé jasa tambahan.
  • Jejer 4: Diversifikasi kompeténsi tanaga gawé, pagawéan dilaksanakeun di kantor pos.
  • Jejer 5: Manajemén Digital: Data sareng administrasi di Correos.
  • Jejer 6: Jasa anu sanés sareng sababaraha produk.
  • Jejer 7: Prosés pangakuan.
  • Jejer 8: Perlakuan bungkus, peraturan transportasi.
  • Jejer 9: Protokol pangiriman.
  • Jejer 10: Bahan perusahaan (Alat sapertos PDA, IRIS sareng seueur deui anu penting pikeun kinerja padamel dina jabatanana atanapi pikeun fungsi anu anjeunna laksanakeun.
  • Jejer 11: Palayanan sareng pangobatan: Hubungan sareng anu sami, kumaha carana ngagaduhan perlakuan anu kualitas anu nguntungkeun gambar perusahaan.
  • Jejer 12: Organisasi bisnis, kerangka hukum perusahaan sareng strategi komérsial pikeun dituturkeun.
  • Jejer 13: Syarat persamaan antara kelamin sareng pengetahuan hukum anu pakait sareng kekerasan gender di tempat damel. Pencegahan laundering artos sareng transparansi, komitmen etika sareng perjanjian inpormasi dina hal kaamanan (LOPD).

Sadaya topik ieu kagolong kana bagian umum atanapi téoritis. Tapi salian ti éta, anjeun bakal kedah ngalangkungan psikotéknik. Pikeun ieu, anjeun ngagaduhan buku silabus, anu sok mutahir sareng ogé anu sanés sareng sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun tiasa ngungkulan bagian psikotéknik. Tong hilap latihan sareng sababaraha ujian olok-olok, ogé jinis matéri sanés anu bakal ngabantosan anjeun pikeun nyiapkeun ujian sababaraha pilihan. Kapisah atanapi babarengan, aranjeunna bakal janten pilihan anu sampurna pikeun tiasa nempatkeun batréna supados kéngingkeun tempat anjeun.

Kaunggulan damel di Correos

Kotak surat

Aya seueur kaunggulan damel di Correos. Éta mangrupikeun oposisi anu ditawarkeun ku propinsi. Kituna, anjeun tiasa milih milik anjeun, ogé posisi pikeun diputer. Gajihna lumayan cocog janten ogé kauntungan anu sanés diperhatoskeun. Kusabab, anu panghandapna bakal langkung ti 1000 euro.

Jadwal padamelan anu kedah dilakukeun ogé penting nalika diperhatoskeun. Janten pinuh atanapi paruh waktu. Pikeun duanana sok aya tempat anu sayogi. Salaku tambahan, urang kedah mikir yén urang nyanghareupan a padamelan tetep sareng saumur hirup, kalayan sagala rupa anu dibutuhkeun ieu. Upami anjeun némbongan tapi henteu kéngingkeun tempat anjeun, anjeun ngagaduhan pilihan sanés. Anjeun tiasa lebet Bank Pakasaban Kantor Pos. Anjeun tiasa ngakses éta sareng anjeun bakal dianggo dina waktos anu pas, tapi leres éta bakal diitung dina bagian jasa.