Strategi motivasi diri pikeun kahirupan sadidinten

Boh kusabab urang diajar kumaha damel dina proyek anyar / proyek pribadi, ngagaduhan motivasi sadidinten anu cekap 100% diperyogikeun pikeun maju sakumaha anu dipikabutuh sareng dipikahoyong.

Upami ayeuna anjeun ngalaman waktos anu goréng motivasi diri sareng anjeun hoyong réntétan padoman sareng stratégi Supados henteu kaleungitan hate sareng memotivasi anjeun unggal dinten, ieu 10 hal anu tiasa dilakukeun anjeun unggal dinten pikeun ngalakukeun éta.

11 pedoman pikeun dituturkeun sahingga motivasi ngalir

  1. Pikir positip.
  2. Hiji dinten anjeun tiasa gagal, tapi henteu dua, langkung-langkung sakaligus.
  3. Nyiapkeun pikiran anjeun pikeun momen turun.
  4. Milarian pembimbing anu saé.
  5. Pendakan karep anjeun anu sajati.
  6. Bayangkeun ngahontal cita anjeun unggal dinten.
  7. Ngadamel daptar alesan anjeun tetep motivasi.
  8. Terinspirasi ku hal-hal alit ti dinten ka dinten.
  9. Ngadamel daptar anu ngagambarkeun masing-masing kamajuan sadidinten anjeun.
  10. Persaingan anu séhat mangrupikeun sumber motivasi anu hadé, tapi langkung ti éta nalika anjeun bersaing sareng diri anjeun: langkung seueur masihan diri anjeun unggal dinten, tingkatkeun nyalira, jst
  11. Tingali pikeun frasa, gambar, anu mere ilham anjeun unggal dinten sareng masihan anjeun dorongan nalika kakuatan anjeun mimiti lemah.

Upami anjeun masih kakurangan motivasi, perhatoskeun ieu kalimat:

  • "Éta masih dini teuing pikeun nyerah" (Norman Vincent Peale).
  • «Anjeun kedah ngalaksanakeunna» (Denis Diderot).
  • "Kami janten anu urang pikirkeun" (Earl Nightingale).
  • "Murag tujuh kali sareng gugah dalapan" (Paribasa Jepang).
  • "Kasenangan sareng tindakan ngajantenkeun jam-jaman siga pondok" (William Shakespeare).
  • "Jalma anu ngagaduhan ideu anyar mangrupikeun banyolan dugi ideu na suksés" (Mark Twain).
  • "Gagal sanés pilihan. Sadayana kedah suksés » (Arnold Schwarzenegger).
  • "Manusa peryogi kasusah sabab diperyogikeun pikeun mikaresep kasuksesan" (APJ Abdul Kalam).
  • Eleh sanés anu paling parah tina kagagalan. Henteu nyobian mangrupikeun kagagalan anu nyata » (George Edward Woodberry).

Kami arepkeun frasa sareng tungtunan ieu tiasa ngabantosan anjeun ngahontal naon anu anjeun pikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.