Tim redaksi

Formasi sareng kajian mangrupikeun situs anu kawitna di 2010 anu ngagaduhan tujuan pikeun ngajantenkeun pamiarsa na tentang anu pang anyarna wartos, parobihan sareng telepon tina sistem pendidikan. Seueur pisan oposisi sareng topik paguron luhur sareng sakola, tina kumaha ngalaksanakeun prosés birokrasi khusus pikeun sumber sareng pituduh pikeun siswa.

Sadaya ieu tiasa dilakukeun berkat tim redaksi kami anu tiasa anjeun tingali di handap ieu. Upami anjeun hoyong janten bagian tina grup ieu, anjeun tiasa ngahubungan kami di dieu. Di sisi anu sanésna, di kaca ieu Anjeun tiasa mendakan sadaya poko anu parantos dibahas dina kaca ieu mangtaun-taun, diurutkeun dumasar katégori.

Éditor

  • Maite Nicuesa

    Lulusan sareng Doktor Filsafat ti Universitas Navarra. Kursus Ahli dina Asah di Escuela D´Arte Formación. Nulis sareng filsafat mangrupikeun bagian tina jabatan profesional kuring. Sareng kahoyong pikeun neraskeun diajar, ngalangkungan panilitian ngeunaan topik-topik anyar, ngiringan kuring unggal dinten.

  • Maria Jose Roldan

    Diajar henteu kajantenan, tapi anjeun ngamungkinkeun anjeun dimana-mana anu anjeun pikahoyong. Kusabab palatihan anu saé muka sadaya panto anu anjeun pikahoyong. Teu telat pikeun tetep diajar! Kusabab kitu, di FormaciónyEstudios kami hoyong anjeun tiasa ngahontal sagala tujuan ku élmu anu saé.

  • Encarni Arcoya

    Kuring kantos resep kana latihan sareng bimbingan kejuruan (FOL) sareng dina karir kuring ngalangkungan mata pelajaran anu aya hubunganana sareng ieu. Salaku tambahan, diajar téhnik diajar mangrupikeun hal anu parantos narik perhatian kuring, khususna pikeun ngajar barudak diajar.

Tilas éditor

  • Carmen guillen

    Vintage '84, burit guligah sareng korsi goréng sareng sababaraha rasa sareng hobi. Janten up-to-date dina kursus mangrupikeun prioritas kuring: anjeun moal lirén diajar. Naha anjeun hoyong terang kumaha ningkatkeun dina diajar? Dina tulisan kuring anjeun bakal mendakan seueur tip anu, kuring miharep, bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun palatihan anjeun.