Tip pikeun ngajaga pikiran anjeun aktip

Pikeun urang anu diajar sapopoé, salah sahiji masalah utama urang nyaéta pikeun salawasna ngagaduhan pikiran aktip sareng hoyong teraskeun kéngingkeun élmu. Dinten urang gugah sakedik ngalamun atanapi keueung, urang perhatoskeun beurat méntal sareng henteu gampang pikeun urang diajar sareng nahan eusi.

Kusabab ieu anu dinten ieu kami nyandak anjeun sauntuyan kiat supaya pikiran anjeun tetep aktip sareng hoyong teraskeun diajar. Upami anjeun hoyong ngaraos "jagjag", lucid sareng hoyong diajar hal-hal anyar unggal dinten, turutan léngkah-léngkah ieu pikeun ngalakukeun éta.

Jaga pikiran anjeun hudang

  1. Beristirahat ogé sareng jumlah jam anu diperyogikeun. Supados pikiran anjeun aktip sareng terjaga énjing, anjeun kedah istirahat wengi anu saé. Upami anjeun istirahat jumlah jam anu diperyogikeun ku awak anjeun, anjeun bakal hudang beristirahat sareng pinuh ku vitalitas pikeun nyanghareupan dinten anu anyar kalayan sumanget.
  2. Siga buah sareng sayuran. Ieu beunghar vitamin sareng nutrisi anu ngabantosan urang ngagaduhan énergi nalika siang sareng ngagaduhan pikiran anu langkung jelas sareng jagjag.
  3. Ngalakukeun olahraga. Olahraga bakal ngabantosan anjeun ngaleupaskeun karesahan sareng masihan oksigén anu kadang kurang ... Éta bakal sapertos artos anjeun de-setrés sareng balik deui ka studio kalayan langkung seueur kahoyong sareng kakuatan.
  4. Maca sering sareng sering. Kabuktosan yén anu maca biasa sareng maca sering ngabantosan urang kana kosa kecap salian ti ngagaduhan pikiran anu langkung séhat sareng langkung sadar.
  5. Ngalakukeun yoga atanapi tapa. Anjeun teu kedah lebet kana yoga anu khas atanapi sikep semedi pikeun ngalakukeun éta ... Éta ngan saukur bakal cekap nyobian unggal dinten tetep pikiran anjeun kosong dina sababaraha menit. Mimitian pikeun dua menit sapoé sareng ningkatkeun waktos éta nalika anjeun dugi ka dinya. Sakedik ieu katengtreman sareng sepi tina pipikiran bakal ngabantosan anjeun ningali sadayana langkung jelas saatosna.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.