3 kursus gratis diwiwiti wulan Februari

Lan maneh, artikel rekomendasi saka free courses sing diwiwiti wulan Februari, wulan sing luwih cekak kaya sing sampeyan ngerteni lan mung kari sedina setengah dina. Yen sampeyan pengin ngerti apa 3 kursus gratis sing ditawakake situs web kasebut Myriadax lan apa sing diarani saben wong, terus maca kanthi luwih sithik. Kita menehi sampeyan data sing paling penting ing saben kursus lan link kanggo dheweke.

Kursus: Manajemen Proyek Piranti Lunak karo Git lan GitHub

  • Tanggal wiwitan kursus: 1 Februari.
  • Durasi kursus: 4 minggu.
  • Diramalake 24 jam sinau.
  • Diwulang dening Universitas Politeknik Madrid.
  • Staf pengajar: Juan Quemada Vives, Enrique Barra Arias, lsp.
  • Kawruh sadurunge: Disaranake paling ora duwe pengetahuan dhasar babagan program, HTML lan Javascript.

Katrangan kursus

MOOC iki nglatih panggunaan alat Git lan GitHub kanggo ngontrol lan ngatur proyek piranti lunak ing endi pangembangan program ditindakake dening tim wong sing nyebar, sing nggunakake alat Git, lan nuduhake repositori ing portal GitHub.

  • Link Kene kanggo registrasi ing kursus lan informasi luwih lengkap babagan iki.

Kursus: Kepemimpinan lan Manajemen Tim Kinerja Tinggi (Edhisi Katelu)

  • Tanggal wiwitan kursus: 12 Februari.
  • Durasi kursus: 5 minggu.
  • Diramalake 25 jam sinau.
  • Diajar dening Sekolah Eropa Universitas Real Madrid.
  • Guru: Álvaro Merino Jiménez.
  • Ora dibutuhake ilmu sadurunge.

Katrangan kursus

Manajemen wong lan tim ing jagad profesional minangka faktor utama kanggo nggayuh tujuan lan perbaikan organisasi sing terus-terusan. Ing MOOC iki, olahraga nuduhake cara kanggo pendekatan kepemimpinan lan manajemen tim sing gampang ditransfer menyang lingkungan profesional liyane. Siswa bakal bisa nggambarake rong pilar dhasar sing dibangun kepemimpinan: Manajemen mandhiri lan intelijen sosial. Kanthi cara iki sampeyan bakal sinau babagan carane nambah bakat lan wong sing sampeyan kerja.

  • pincha Kene kanggo informasi luwih lengkap utawa kanggo ndhaptar kursus.

Kursus: Pambuka Biomaterial

  • Tanggal wiwitan kursus: 12 Februari.
  • Durasi kursus: 6 minggu.
  • Diramalake 18 jam sinau.
  • Diwulang dening Universitas Politeknik Madrid.
  • Staf pengajar: Núria Marí, Fco. Javier Rojo Pérez lan Gustavo R. Plaza Baonza.
  • Pengetahuan sadurunge: Siswa kudu duwe pengetahuan dhasar babagan matematika, fisika lan kimia.

Katrangan kursus

Kursus kasebut nyedhiyakake perkenalan biomaterial sing komprehensif. Kanggo ngaktifake sapa wae sing duwe pangerten dhasar fisika lan kimia, blok awal kalebu pangenalan katrampilan ilmu materi sing dibutuhake kanggo topik sabanjure.
Kursus iki ngidini:

  1. Ngerti kulawarga biomaterial sing saiki digunakake.
  2. Ngerti carane milih lan ngetrapake materi adhedhasar sifat lan prilaku mekanik lan kimia.
  3. Ngerti sifat utama lan prilaku mekanik jaringan kewan lan sistem fisiologis, utamane manungsa.
  4. Ngerti lan bisa ngrancang biomaterial supaya sipate padha karo jaringan manungsa.

Kanggo informasi luwih lengkap lan / utawa klik registrasi Kene

Elinga yen kursus sing ditawakake platform Miríadax kasebut online, gratis lan nawakake sertifikat prestasi sawise ngrampungake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.